Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Ο άνεμος της αλλαγής δεν φύσηξε στο Άνφιλντ

Πριν προλάβουν καν να κλείσουν οι κάλπες στις Η.Π.Α. και να ανακοινωθεί η νίκη του Μπάρακ Ομπάμα, ο ..άνεμος της αλλαγής που περιμένει όλος ο πλανήτης, ξεκίνησε να φυσάει ήδη στην Ευρώπη!

Στο Καμπ Νου, στην Κύπρο, στην Ρώμη αλλά και στην Βρέμη, η ‘αλλαγή’ έκανε την εμφάνιση της. Μόνο ένα πράγμα παρέμεινε ίδιο και απαράλλαχτο..


Στο Άνφιλντ εχθές, δεν ..φύσηξε τίποτα και το όνομα της Λίβερπουλ, έκανε άνετα την δουλειά του, ακόμα και στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα.
Οπως χαρακτηριστικά σχολίασε o Sam Wallace, στην Independent, “the Swedish referee Martin Hansson awarded Steven Gerrard a late penalty that even the Kop was almost too embarrassed to appeal for“!

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Champions League, βιντεοθεραπεία, ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Μια τραγωδία πίσω από έναν θρίαμβο: Η ιστορία του Κιμ Βίλφορτ

Καλοκαίρι 1992. Δανία και Γαλλία βρίσκονται αντιμέτωπες στη φάση των ομίλων μιας μεγάλης διοργάνωσης. Σε ένα δωμάτιο ενός νοσοκομείου στην Κοπεγχάγη ένας Δανός ποδοσφαιριστής, που συμμετείχε στα πρώτα δυο παιχνίδια του τουρνουά, βλέπει τον αγώνα παρέα με την κόρη του που δίνει μάχη με τη λευχαιμία. Προς έκπληξη όλων η Δανία κερδίζει το ματς και περνάει […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο μεγαλύτερος θρύλος της Λίβερπουλ

Η 7η Ιανουαρίου του 2015 είναι μια μέρα που πρόκειται να ξεχαστεί δύσκολα από όλους τους φίλους της Λίβερπουλ. Ο αρχηγός της ομάδας Στήβεν Τζέραρντ ανακοίνωσε πως το καλοκαίρι δε θα συνεχίσει στην ομάδα που λάτρεψε και λατρεύτηκε, υπογράφοντας συμβόλαιο 18 μηνών με τους Γκάλαξι του Λος  Άντζελες. Τα ακριβή αίτια αυτής της απόφασης δεν […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *