Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Φωτογράφε τράβα μια φωτογραφία..

Στις Σέρρες δεν έγινε τίποτα σημαντικό αφού το φιλικό ακυρώθηκε λόγω των… προβληματικών πυλώνων.
Στο δρόμο για την Κρήτη και στο Ηράκλειο έφταιγαν οι… ναυτιλιακές εταιρείες.
Στην Κομοτηνή έφταιγε η διοίκηση της ΠΑΕ Πανθρακικός που δεν ήθελε να δώσει εισιτήρια.
Στον αγώνα με τον Άρη τον επόπτη σημάδεψαν κάποιοι “ανεγκέφαλοι”, που φυσικά θα συμμορφώνονταν μελλοντικά.
Και σήμερα, για τα πεπραγμένα μέσα και έξω από το Καυτατζόγλειο, τα οποία περίμεναν και τα αδέσποτα σκυλιά του τελευταίου στενού της Θεσσαλονίκης, όλη η ευθύνη βαραίνει, φυσικά, την αστυνομία, που δεν άφησε χιλιάδες οπαδούς (έστω και χωρίς εισιτήριο) να πλησιάσουν τα ινδάλματα τους, απλά και μόνο για να… φωτογραφηθούν μαζί τους!

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ελληνικό ποδόσφαιρο, Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις, ΠΑΟΚ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

«Μπορείς να χάσεις, αλλά όχι χωρίς να τα έχεις δώσει όλα»

Αν δείξεις σε κάποιον άσχετο με το ποδόσφαιρο μια φωτογραφία του Ντιέγκο Λουγκάνο δύσκολα θα φανταστεί το επάγγελμά του. Αρκετά ευγενική φυσιογνωμία,  σχεδόν “ιντελεκτουέλ”, με το μαλλάκι του ανέμελο. Δεν έχει αυτή τη φάτσα του βαρυποινίτη όπως π.χ. ο συμπατριώτης του Αρέβαλο Ρίος ή οι αντίστοιχοι Χιλιανοί με τα τατουάζ και τα κουρέματα. Αν είσαι […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το εναλλακτικό κουΐζ του sombrero για το ελληνικό ποδόσφαιρο

Φίλε αναγνώστη εάν έχεις βαρεθεί να απαντάς σε κουΐζ γνώσεων στα οποία το χάι σκορ σου είναι 1 στις 76 σωστές απαντήσεις, το σομπρέρο είναι για μια ακόμη φορά εδώ για σένα, για να σου προσφέρει το απόλυτο κουΐζ για το ελληνικό ποδόσφαιρο, στο οποίο σημασία δεν έχει ο προορισμός-σωστή απάντηση, αλλά το ταξίδι. Άραξε λοιπόν, μην […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

9 σχόλια σχετικά με το “Φωτογράφε τράβα μια φωτογραφία..”

  1. Ο/Η Chris λέει:

    Έλεος ρε φίλε με την χολή σου. Πως είναι δυνατόν να κάνουν επεισόδια οι παοκτσήδες? Αφού πέρσυ στην τούμπα χειροκρότησαν την αεκ που τους έβαλε τέσσερα. Ας σταματήσει πια η καραμέλα με τον “κακό” λαό του παοκ

  2. Ο/Η gatti λέει:

    Στην Κρήτη όντως έφταιγαν οι ναυτιλιακές. Γιατί τα ΠΑΟΚια ήταν τύπος και υπογραμμός εκεί.

    Στα άλλα παιχνίδια ναι, έκαναν καφριλίκια. Οποτε δεν τους δίνουν εισιτήρια τα ίδια κάνουν.
    Εγώ θα περιμένω να δω αν θα βγάλει ανακοίνωση ο Ζαγόρ. Γιατί αυτοί οι κακοί οπαδοί, αν συνεχίσουν να παραμένουν ανεξέλεγκτοι θα βλάψουν την ομάδα και είναι κρίμα να το κάνουν φέτος που δείχνει να έχει μπει σε μια ρότα.

  3. Ο/Η duendes λέει:

    Ποιος μίλησε για επεισόδια κύριε Μπουλντόγκ;;
    Πιστεύετε ποτέ ότι θα επέτρεπε ο Θοδωρής ο Ζαγοράκης, να συμβούν τέτοια πράγματα; Τόσες συναντήσεις έχει κάνει με τους συνδέσμους.

    Η νέα συνάντηση μέσα στην εβδομάδα, παίζεται στους μπουκ, με 1,05!

    @gatti, υποθέτω κάνεις πλάκα για το θέμα των ναυτιλιακών στην Κρήτη, σε σχέση με το ότι βάψαν όλη την πόλη (αγάλματα κτλ) ή ότι μαχαιρώθηκαν και έκαναν ‘μικρο-καταστροφές’ στο πλοίο, όταν πηγαίναν!

  4. Ο/Η Demo.k λέει:

    “Στην Κρήτη όντως έφταιγαν οι ναυτιλιακές. Γιατί τα ΠΑΟΚια ήταν τύπος και υπογραμμός εκεί.”

    Εγινε μλκ τα λέμε…

    http://www.enet.gr/online/online_text/c=115,id=60212328

    οπαδοί του ΠΑΟΚ πέταξαν στη θάλασσα 30 περίπου καθίσματα, έσπασαν και έκαψαν καθίσματα και μοκέτες, φώναζαν συνθήματα και έβριζαν, ενοχλώντας και τρομοκρατώντας τους υπόλοιπους επιβάτες. Στο τέλος, τσακώθηκαν μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να μαχαιρωθούν δύο από αυτούς.

  5. Ο/Η Darth Soccerius λέει:

    Καλα τωρα το να μπεις στον κοπο να δεις τι καναν καποια πρεζακια ειναι δωρον αδωρο. εδω θυμαμαι πριν 2 χρονια οπαδοι της αεκ ειχαν καταστρεψει ολοσχερως ενα πλοιο (1 εκ. ευρω ζημιες). το μονο που ειχαν αφησει ηταν να μην το βυθισουν.

  6. Ο/Η Anonymous λέει:

    oti ekanan to ekanan se synnenohsh me th dioikhsh Zagorakh kai tis plates tis astynomias, opws exei ginei polles fores 2 xronia twra.
    Apo tin stigmi pou kseroun oti 8a vgei h dioikhsh kai 8a kalypsei ton kwlo tous, opws ekane stin perisy tripoli, stis serres, stin komotini, stin kriti kai stin ekdromi stin italia, briskoun kai kanoun.
    Episis upsila klimakia tis astynomias exoun sugkekrimenes entoles gia anoxi apenanti stous filous tou paok, gia psifo8irikous logous (vlepe Orfano mexri prosfata, Fyntanidi kai merikous allous).
    Guarantee ola auta, opoios den ta vlepei e8elotyflei.
    eksw oi syndesmopateres-glyftes kai ta kommatoskyla apo ton paok

  7. Ο/Η Anonymous λέει:

    ti stylianidis-ti fyntanidis.
    la8os viasynis

  8. Ο/Η Xristos λέει:

    Ksexases kai tin tripoli kai ti xanthi!!

  9. Ο/Η Chris λέει:

    Eγώ επαναλαμβάνω. Καιρός να σταματήσει η καραμέλα περί των “κακών οπαδών του παοκ”. Αφού πριν λίγα χρόνια οπαδοί της αεκ είχαν κάνει 1 εκ. ζημιές σε πλοίο.

    ΥΓ Ακόμα να κάνει συνάντηση ο λίλης με τους οπαδούς. Γιατί άραγε? Βαρέθηκε να τους κλάνει τα @@?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *