Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Fight club



Είναι από εκείνες τις περιπτώσεις, που ο παίκτης δεν είναι πλέον μέλος μιας ομάδας, που παίζει ένα ντέρμπι. Είναι μόνο αυτός, τα νεύρα του, η γροθιά του και ο αντίπαλος, τον οποίο δεν γουστάρει, δεν συμπαθεί, δεν του αρέσει η μάπα του, δεν εγκρίνει την Βραζιλιάνικη καταγωγή του, ένας Θεός ξέρει τι ακριβώς ‘αντιπροσωπεύει’ εκείνη την ώρα στο μυαλό του! Είναι ένας Ουρουγουανός αμυντικός χαφ, που πιθανόν γελάει σαρκαστικά κάθε φορά που ακούει μπούρδες για fair play και υγιή άμιλλα του ποδοσφαίρου, ένα πρόσωπο που ελάχιστοι έχουν δει να χαμογελάει, ένας ‘τσόγλανος’ (πλέον, για τους οπαδούς του Ολυμπιακού), που σ’εκείνα τα δευτερόλεπτα τα είχε γραμμένα όλα εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Τις κάμερες, την ομάδα του που προσπαθούσε να κρατήσει την ισοπαλία, τους 30.000 οπαδούς του Ολυμπιακού, την κόκκινη που ο Τάσος ο Κάκος δεν έβγαλε όπως όφειλε, την ‘κατακραυγή’ της επόμενης μέρας..

Είναι όμως και από εκείνες τις περιπτώσεις, που επιζητάς σαν εξαρτημένος το σχόλιο του Γιώργου Μίνου, που με απόλυτη φυσικότητα θα σχολίαζε “ναι, ήταν μια άσχημη ενέργεια από τον Πάμπλο Γκαρσία και μια κακή απόφαση του κ. Κάκου, αλλά θέλω να τονίσω ότι και ο ΠΑΟΚ διαμαρτύρεται για μια περίπτωση οφσαιτ, που έγινε πριν δυο παιχνίδια”..

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ελληνικό ποδόσφαιρο, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Δεμένος πάνω στο άλογο

Δεν ξέρω πώς λειτουργεί ο κάθε οπαδός στη σχέση του με έναν ποδοσφαιριστή. Αν σταδιακά αναπτύσσει μια σχέση αγάπης (ή κι απέχθειας) ή πάντα υπάρχει η στιγμή, το γεγονός που γέρνει την πλάστιγγα και καθορίζει μια παντοτινή συναισθηματική σχέση (η οποία βέβαια συνήθως είναι μονομερής). Νομίζω στη δική μου περίπτωση είναι συνδυασμός. Μια σχέση που […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η σωστή σύνθεση της κυβέρνησης

Όπως κάθε φίλαθλος κατεβάζει δική του εντεκάδα για την ομάδα, έτσι και κάθε σωστός πολίτης προτείνει τη δική του κυβέρνηση. Το Σομπρέρο έχει σχέδιο για τη διάσωση της χώρας και παρουσιάζει το δικό του ιδανικό κυβερνητικό σχήμα: Υπουργός Οικονομίας: Ευάγγελος Μαρινάκης (δημοτικός σύμβουλος, εντερπρενούρ). Ο κ. Μαρινάκης με μεγάλη εμπειρία στο εξωτερικό, έχει στο ενεργητικό […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2 σχόλια σχετικά με το “Fight club”

  1. Ο/Η Chris λέει:

    Γροθιά στο κατεστημένο ήταν….

  2. Ο/Η Satan_My_Lord λέει:

    η στοργική μορφή του Pablo έχει πλέον χαραχθεί ανεξίτηλα σις καρδιές μας…άλλωστε τον λατρέψαμε απο την πρώτη μέρα που τον υποδέχτηκαν 1000+ άτομα στο αεροδρόμιο και το παλικάρι ήταν απλώς αγέλαστο!

    Ο Γιώργος Μίνος πάντως εχει αρχίσει να με κουραζει, κάποια στιγμή διασκεδάζεις με την πηγαία και αυθόρμητη γραφικότητά του αλλά μεχρι εκεί. Το επίπεδο του συγκρινεται ευθέως με αυτό της αηδιαστικής Αθλητικης Κυριακής…κριμα για τον ΠΑΟΚ είναι!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *