Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Αναζητώντας τον Νταμ


Ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ Νταμ Ν’ Ντόι και πρώτος σκόρερ της ομάδας του φέτος έβγαζε φωτιές στο δίτερμα και έλεγε ότι θα πάρει μόνος του το ματς του ΠΑΟ. Κανείς δεν γνώριζε κάτι για συμφωνία μεταξύ ομάδων και στον ΟΦΗ ήταν όλοι σίγουροι για την παρουσία του. Ο Ν’ Ντόι βέβαια τελικά δεν ήταν ούτε στην 11αδα, αλλά ούτε και στο γήπεδο.

Ο προπονητής της ομάδας του ΟΦΗ δήλωσε: “Τον ετοίμασα για να παίξει. Όταν προετοίμασα το παιχνίδι τον ρώτησα αν είναι καλά για να παίξει και μου είπε ότι είναι καλά. Μετά όμως δεν ήταν στο πούλμαν. Ρωτήστε την εταιρία για τα περαιτέρω. Από τη στιγμή που ο Εντόι δεν ήταν στο πούλμαν, εγώ δεν ξέρω. Η εταιρία θα σας απαντήσει”

Δεν είναι παράξενο ή περίεργο να μην παίζει ένας παίκτης που έχει πάει από μία ομάδα σε μία άλλη (γίνεται π.χ. με τον Σπυρόπουλο και τον Τζεμπούρ). Όταν όμως υπάρχει μια τέτοια ερμαφρόδιτη σχέση μεταξύ ΠΑΟ και ΟΦΗ, η οποιαδήποτε “ασάφεια” ή “παρεξήγηση” ή οτιδήποτε άλλο θα ακούσουμε ως δικαιολογία τις επόμενες μέρες χτυπάει πάρα πολύ άσχημα.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ελληνικό ποδόσφαιρο, Ιστορίες για το τζάκι, ΟΦΗ, Παναθηναϊκός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Σαν την ομάδα φάντασμα, μες τη νύχτα θα χαθώ

Κάθε ομάδα που πηγαίνει να παίξει στο υψόμετρο της Βολιβίας ταξιδεύει υποψιασμένη, αλλά αυτό δεν λέει και πολλά. Στην Αργεντινή άλλωστε οι μνήμες είναι νωπές από το τεράστιο ναυάγιο του 2009 όταν και η εθνική τους ομάδα δέχτηκε 6 γκολ από τους συμπαθείς Βολιβιανούς. Μόλις τρεις φορές κατάφερε η Αργεντινή να δραπετεύσει από τα περίπου […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η μέρα που ο Μπεστ έκανε ποδιά στον Κρόιφ

Ήταν 1976, 2 χρόνια δηλαδή πριν η εθνική ομάδα της Ολλανδίας κατάφερνε να φτάσει στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1978, για δεύτερη συνεχόμενη φορά μετά τον τελικό του 1974, παίζοντας αυτό που αργότερα ονομάστηκε “τόταλ φούτμπολ”, ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο σε απλά ελληνικά, με αδιαμφισβήτητο ηγέτη το διασημότερο Νο 14 στην ιστορία του ποδοσφαίρου, τον Γιόχαν […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *