Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Θέλεις κεντρικό αμυντικό; 090…


Ο Βραζιλιάνος Αλεξ λέει προτάθηκε στον Παναθηναϊκό.
Παικταράς είναι, εμπειρίες από μεγάλα πρωταθλήματα έχει, καλή ηλικία έχει, γνωρίζεται με τον Τεν Κάτε απ την Τσέλσι και…ταιριάζουν τα χνώτα τους, όλ αυτά καλά και άγια.
Το θέμα είναι ο τρόπος που προτάθηκε στον Παναθηναϊκό.
Σύμφωνα με δημοσίευμα τoυ gazzetta.gr, «Μας τον πρότεινε χθες βράδυ μάνατζερ μέσω μηνύματος» λένε στον ΠΑΟ.
Δηλαδή καθόταν ο Αντωνίου χθες βράδυ κι έπινε το ουισκάκι του δίπλα στο τζάκι και ξαφνικά…μπιπ μπιιιιιιιιιπ έκανε το κινητό και ήταν μήνυμα.
Οχι απ τον Πατέρα, ούτε απ τον Τεν Κάτε αλλά από κάποιο άγνωστο νούμερο με +44 μπροστά.
« ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞ ΤΗΣ ΤΣΕΛΣΙ? ΤΗΛΕΦΩΝHΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ 09030405050 ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ. Χρέωση 0.34 Ευρώ το λεπτό + ΦΠΑ 19%»
Πολύ σοβαρή είδηση είναι αυτή λοιπόν.
Φαντάζομαι πως αν κάποιος πλακατζής μάθει το κινητό του Αντωνίου, μπορεί να μεταγράψει μέχρι και τον Μέσσι στον Παναθηναϊκό.
Κατά τα άλλα, πρόκειται γιά προχωρημένες επαφές σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ.
Μάλλον έμαθαν πως ο Αντωνίου πήρε τελικά στο 090…

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ελληνικό ποδόσφαιρο, Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης, Παναθηναϊκός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Ας φιλοσοφήσουμε…

Υπάρχουν κάποιες ανθρώπινες ανάγκες οι οποίες δεν έχουν αλλάξει εδώ και πολλούς αιώνες. Μια εξ αυτών είναι η ανάγκη του ατόμου να φιλοσοφεί. Για τα πάντα. Για τις σχέσεις των ανθρώπων, την αγάπη, τα όνειρα, τη φιλία, τον θάνατο, την τρέλα και για τη ζωή γενικότερα. Όπως είναι φυσικό το ίντερνετ βοηθάει σημαντικά στην προώθηση […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Βάλε Σόκερ στην Τηλεόραση

Στα διάφορα μικρά ή μεγάλα απίθανα που συμβαίνουν σε αυτό το Μουντιάλ υπάρχουν και εξτραδάκια εκτός των όσων γίνονται στον αγωνιστικό χώρο. Ένα από αυτά μας έρχεται από τις ΗΠΑ όπου ως γνωστόν το κανονικό ποδόσφαιρο, που αυτοί επιμένουν να αποκαλούν σόκερ, κάνει απροσδόκητα μεγάλες τηλεθεάσεις. Το ζήτημα είναι τόσο παράξενο που εφημερίδες όπως οι […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *