Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Κλείνω κι έρχομαι-έρχομαι φτάνω

“Η αδικαιολόγητη απουσία του Έντσον Ράμος από τις προπονήσεις της ΑΕΚ έχει ενοχλήσει τους ανθρώπους της ομάδας. Η δεκαπενθήμερη άδεια του Βραζιλιάνου αμυντικού ολοκληρώθηκε την περασμένη Πέμπτη και παρόλα αυτά μένει αυτοβούλως στη χώρα του. Σε νέα επικοινωνία που είχε με τους ιθύνοντες του συλλόγου, τους υποσχέθηκε πως θα επιστρέψει στην Ελλάδα το αργότερο μέχρι το Σάββατο.”

Ο αθλητής Σίλβα-Ράμος-Ρατίνιο-Ρατατουίλ-Κουάσι(από το Κουασιμόδος)-νέος Ντάνι Άλβες ζήτησε από την ΠΑΕ ΑΕΚ να πάει στη Βραζιλία. Διαβάσαμε διάφορα σενάρια. Την μία ότι αντιμετωπίζει προβλήματα με τους γονείς του, την άλλη ότι αντιμετωπίζει προβλήματα ο γάμος του και θα πάει πίσω να τα λύσει και τέλος ότι ο πάει να βρει ομάδα γιατί ο Δώνης τον έχει παραγκωνίσει. Από τότε χάθηκαν τα ίχνη του. Κάποιος κακεντρεχής φίλος είπε ότι έφυγε για να συμμετάσχει στο Extreme Makeover της Βραζιλίας και τώρα θα γυρίσει ανανεωμένος. Η αλήθεια είναι ότι η άδεια από τη σημαία που πήρε έχει λήξει εδώ και πολλές μέρες και ακόμα δεν έχει γυρίσει. Ένας ποδοσφαιριστής με προσόν του την ταχύτητα, αλλά πολλά μεγάλα μειοεκτήματα τα οποία η ΑΕΚ (κυρίως πέρσι) τα πλήρωσε πολύ ακριβά. Σεβαστά τα όποια προβλήματά του, αλλά είναι και επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και έχει κάποιες υποχρεώσεις.

Όσο για την ΠΑΕ ΑΕΚ, αυτή συνεχίζει την παράδοση του κοινωφελούς ιδρύματος που ξεκίνησε στο παρελθόν αφήνοντας ελεύθερο τον Γρηγόρη Γεωργάτο που αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα ώστε να πάει στον αγαπημένο του ΟΣΦΠ και αργότερα συνέχισε με το δράμα της κυρίας Σορεντίνας. Η σύζυγος του Στέφανο δεν μπορούσε μακρυά από την Ιταλία αφού στο σούπερ-μάρκετ τα γράφανε στα ελληνικά και γι’ αυτό μετακόμισε στην ακόμα πιο κοντινή στην Ιταλία πόλη της Ουέλβα.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΑΕΚ, ελληνικό ποδόσφαιρο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Ο Καραγκιόζης

«Είμαι ένας γραφικός συγγραφέας. Αν και έψαξα στα λεξικά, δεν πολυκατάφερα να βρω τη σημασία αυτής της λέξης, μου αρέσει απλά ο αέρας της. Πάντα ονειρευόμουν να γράψω για άλλα πράγματα. Ονειρευόμουν να γράψω για ιππότες, για κάποιους στρατούς που, πριν από τριακόσια χρόνια, ένα πρωί γεμάτο ομίχλη, στις δύο άκρες μιας σκοτεινής κοιλάδας, ετοιμάζονταν […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οι 5 απόλυτες λύσεις για την επόμενη μέρα της Εθνικής

Το ποτήρι ξεχείλισε αγαπητέ αναγνώστη, πιάσαμε πάτο, ξεφτιλιστήκαμε, γίναμε περίγελως του τελευταίου μπακαλιάρου που κολυμπούσε αμέριμνος στα παράλια των Φερόε. Έστω και καθυστερημένα ο Ρανιέρι έφυγε, αλλά η ανεύρεση του διαδόχου μοιάζει με σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες (πάντα ήθελα να το γράψω αυτό). Το sombrero όμως είναι εδώ για να διευκολύνει την ΕΠΟ, φτιάχνοντας την […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *