Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Το τακουνάκι ως οπτική ηδονή Vol 2

Πριν τρεις μήνες έγραφα για τα τακουνάκια:

“Κι αν ένα τακουνάκι στο κέντρο του γηπέδου, προκαλεί χαμόγελο οπτικής ευχαρίστησης κι ένα τακουνάκι-ασίστ, προκαλεί ντελίριο θαυμασμού, το τακουνάκι-πετυχημένο τελείωμα της φάσης, είναι ικανό να σε κρατήσει όρθιο για αρκετά δευτερόλεπτα, χειροκροτώντας τον ‘πομπό’, που σου προκάλεσε αυτήν την οπτική ηδονή”.


Σήμερα, ο Ραφίκ Τζιμπούρ, τον οποίο έχω ‘κατηγορήσει’ ως ατομιστή, γιατί για να δώσει πάσα πρέπει και ο τελευταίος θεατής στο ΟΑΚΑ να μετρήσει ως το 30 στα Αλγερινά, με διέψευσε κατηγορηματικά, κάνοντας μια απ’τις ωραιότερες ασίστ που έχουμε δει στο φετινό πρωτάθλημα.



Παρά την εντυπωσιακή του ενέργεια όμως, τον τίτλο ‘Το πιο εντυπωσιακό τακουνάκι της ημέρας’ με βάση και την θεώρηση στην αρχή του ποστ, κερδίζει χωρίς δεύτερη σκέψη o Felipe Caicedo, της Μάντσεστερ Σίτυ, για το γκολ του απέναντι στην Γουέστ Μπρομ.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Joga bonito, Αγγλικό πρωτάθλημα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Ο πρωτοπόρος κύριος Τζίμι Χιλ

«Είναι πραγματικά σπουδαίος. Ένας εξαιρετικός άνθρωπος με βαθιά και αληθινή γνώση για το άθλημα. Θεωρώ πως ουδείς μπορεί να τον αμφισβητήσει και όλοι αυτοί που διοικούν το ποδόσφαιρο, δυστυχώς πολλές φορές χωρίς να το γνωρίζουν, θα πρέπει να ζυγίζουν πολύ καλά κάθε νέα του ιδέα. Αν η γνώση και τα κότσια μπορούν να συνδυαστούν άψογα, […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η εθνική Αγγλίας και το ποδόσφαιρο του Πεπ

Κατ’ αρχάς να ευχηθώ σε όλους μια καλή χρονιά, με υγεία και ό,τι επιθυμεί ο καθένας σε όλα τα επίπεδα. Το 2018 είναι μαζί μας εδώ και μερικές μέρες, κάτι που φυσικά και δεν μπορεί να αφήσει ασυγκίνητο κανένα ποδοσφαιρόφιλο που σέβεται πραγματικά το όμορφο αυτό άθλημα. Ο βασικός λόγος φυσικά και δεν είναι άλλος […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2 σχόλια σχετικά με το “Το τακουνάκι ως οπτική ηδονή Vol 2”

  1. Ο/Η deninho λέει:

    και ένα από τα ωραιότερα, κατ’εμέ, τακουνάκια, που κατέληξε και σε γκολ ήταν το Τζιανφράνκο Ζόλα εναντίον της Norwich

    http://www.youtube.com/watch?v=m2ywVLaJtNw

  2. Ο/Η Chris λέει:

    Εγώ λέω να αφήσουν τα τακουνάκια και να παίξουν λίγο μπάλα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *