Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο


Την προηγούμενη εβδομάδα κατατέθηκε προς συζήτηση στην Βουλή μιά τροπολογία που πέρασε στα ψιλά των εφημερίδων, πολύ δε περισσότερο των αθλητικών, μάλλον λόγω…άνωθεν εντολής (βλέπε εκδότες, διευθυντές, παρατρεχάμενοι, διαπλεκόμενοι)
Η τροπολογία αυτή αφορά την χρήση σκύλων σε περιπολίες της ασυνομίας σε ποικίλες εκφάνσεις της κοινωνικής ζωής μεταξύ των οποίων οι διαδηλώσεις και οι αθλητικές αναμετρήσεις.
Οπως μαθαίνω, σήμερα η τροπολογία συζητείται απ το τμήμα μορφωτικών υποθέσεων της Βουλής και είναι σχεδόν βέβαιο πως θα εγκριθεί και τελικά θα ψηφιστεί.
Η καταστολή και η αντιμετώπιση της βίας μπερδεύονται σε ένα «πολυπακέτο», καθιστώντας τα συμπαθητικά αυτά τετράποδα όπλα στην μάχη του κράτους κατά δικαίων και αδίκων.
Αμολύστε τα σκυλιά λοιπόν.
Ετσι κι αλλοιώς είμαστε γιά τα…θηρία

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ελληνικό ποδόσφαιρο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Fair Play, αυτός ο άγνωστος

https://youtu.be/8j9WtBvfgyw Αρκετά χρόνια πριν ο Βασίλης Αυλωνίτης μας ενημερώσει για το Πνέυμα και την Ηθική, ιδρύθηκε στην Αργεντινή η ομάδα με το όνομα Άμυνα και Δικαιοσύνη, με τα πρασινοκίτρινα γεράκια να κλείνουν 80 χρόνια ζωής πλέον. Απ’ ότι φαίνεται, τουλάχιστον στη Β’ ομάδα τους, δεν παίρνουν πολύ στα σοβαρά το κομμάτι της δικαιοσύνης. Η Ντεφένσα […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οι εναλλακτικές προτάσεις του Sombrero για να αποφύγουμε το Grexit

Grexit στο ευρώ grexit και στο ποδόσφαιρο, κατά το Σαράφης στα Τρίκαλα Σαράφης και στο Παρίσι (για τους παλιούς που ξέρουν και από μπαλίτσα και από μόδα). Κι επειδή στο Sombrero μπορεί να είμαστε άσχετοι από οικονομικά αλλά είμεθα πάνω απ’όλα πατριώτες, δίνουμε ηχηρή απάντηση στους κολάφους της UEFA παίρνοντας την κατάσταση στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.