Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο


Την προηγούμενη εβδομάδα κατατέθηκε προς συζήτηση στην Βουλή μιά τροπολογία που πέρασε στα ψιλά των εφημερίδων, πολύ δε περισσότερο των αθλητικών, μάλλον λόγω…άνωθεν εντολής (βλέπε εκδότες, διευθυντές, παρατρεχάμενοι, διαπλεκόμενοι)
Η τροπολογία αυτή αφορά την χρήση σκύλων σε περιπολίες της ασυνομίας σε ποικίλες εκφάνσεις της κοινωνικής ζωής μεταξύ των οποίων οι διαδηλώσεις και οι αθλητικές αναμετρήσεις.
Οπως μαθαίνω, σήμερα η τροπολογία συζητείται απ το τμήμα μορφωτικών υποθέσεων της Βουλής και είναι σχεδόν βέβαιο πως θα εγκριθεί και τελικά θα ψηφιστεί.
Η καταστολή και η αντιμετώπιση της βίας μπερδεύονται σε ένα «πολυπακέτο», καθιστώντας τα συμπαθητικά αυτά τετράποδα όπλα στην μάχη του κράτους κατά δικαίων και αδίκων.
Αμολύστε τα σκυλιά λοιπόν.
Ετσι κι αλλοιώς είμαστε γιά τα…θηρία

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ελληνικό ποδόσφαιρο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Η επιλεκτική περηφάνια του Έλληνα οπαδού

Ας ξεκινήσουμε αυτό το κείμενο με τα απολύτως απαραίτητα και βασικά. Παντού, όπου κυλάει ή παίζει μια μπάλα, υπάρχει τεράστια αντιπαλότητα ανάμεσα στους οπαδούς διαφόρων ομάδων. Αυτό το ξέρουμε όλοι και το βλέπουμε όλοι. Ο Γκάρι Νέβιλ, για παράδειγμα, κατέκτησε ό,τι βγαίνει σε κούπα με τη Γιουνάιτεντ, και ακόμα και τώρα που έχει αποσυρθεί, πάει […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τα ελληνικά drones

Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που να μην έχει μάθει για τα γεγονότα στον αγώνα της Σερβίας με την Αλβανία και το τηλεκατευθυνόμενο αεροπλανάκι που μπήκε στο γήπεδο με την σημαία της “Μεγάλης” Αλβανίας και προκάλεσε διπλωματικό επεισόδιο, ξύλο και διακοπή του αγώνα. Με βάση αυτή την καταπληκτική ιδέα προβοκάτσιας και τρολαρίσματος, η ομάδα του […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *