Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο


Την προηγούμενη εβδομάδα κατατέθηκε προς συζήτηση στην Βουλή μιά τροπολογία που πέρασε στα ψιλά των εφημερίδων, πολύ δε περισσότερο των αθλητικών, μάλλον λόγω…άνωθεν εντολής (βλέπε εκδότες, διευθυντές, παρατρεχάμενοι, διαπλεκόμενοι)
Η τροπολογία αυτή αφορά την χρήση σκύλων σε περιπολίες της ασυνομίας σε ποικίλες εκφάνσεις της κοινωνικής ζωής μεταξύ των οποίων οι διαδηλώσεις και οι αθλητικές αναμετρήσεις.
Οπως μαθαίνω, σήμερα η τροπολογία συζητείται απ το τμήμα μορφωτικών υποθέσεων της Βουλής και είναι σχεδόν βέβαιο πως θα εγκριθεί και τελικά θα ψηφιστεί.
Η καταστολή και η αντιμετώπιση της βίας μπερδεύονται σε ένα «πολυπακέτο», καθιστώντας τα συμπαθητικά αυτά τετράποδα όπλα στην μάχη του κράτους κατά δικαίων και αδίκων.
Αμολύστε τα σκυλιά λοιπόν.
Ετσι κι αλλοιώς είμαστε γιά τα…θηρία

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ελληνικό ποδόσφαιρο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Περί σεβασμού και τιμής

Ένα από τα σημαντικότερα ποδοσφαιρικά (και μη) γεγονότα της περασμένης εβδομάδας ήταν ο θάνατος του Χρυσόστομου (Μάκη) Ψωμιάδη. Το θέμα αντιμετωπίστηκε με διάφορους τρόπους. Με χιούμορ, με αφιερώματα στα πεπραγμένα του αποθανόντος, με κατάρες, με RIP, με στενοχώρια από κάποιους γιατί έφυγε ένας… μάγκας (!). Μέχρι που ήρθε ένα γεγονός που γράφτηκε για πλάκα και […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δεμένος πάνω στο άλογο

Δεν ξέρω πώς λειτουργεί ο κάθε οπαδός στη σχέση του με έναν ποδοσφαιριστή. Αν σταδιακά αναπτύσσει μια σχέση αγάπης (ή κι απέχθειας) ή πάντα υπάρχει η στιγμή, το γεγονός που γέρνει την πλάστιγγα και καθορίζει μια παντοτινή συναισθηματική σχέση (η οποία βέβαια συνήθως είναι μονομερής). Νομίζω στη δική μου περίπτωση είναι συνδυασμός. Μια σχέση που […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *