Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Όλη η αλήθεια για τους Άγγλους

Αντιπαθείς τους Άγγλους και τις Αγγλίδες; Σιχαίνεσαι το γεγονός ότι αν πιούν δυο μπύρες παραπάνω γίνονται χειρότεροι και από ζώα; Δεν μπορείς να χωνέψεις ότι πρόσφατα ο Jeremy Clarkson, του ‘Top Gear’, μας την είπε δημόσια, προκαλώντας σάλο στο κουτσομπολίστικο δελτίο του Σταρ; Τότε ο τύπος από πάνω, με το τρελαμένο ύφος του Τζακ Νίκολσον, είναι το νέο σου ίνδαλμα.

Ο Aurelio De Laurentiis, πρόεδρος της Νάπολι, σχολιάζει το ενδιαφέρον Αγγλικών ομάδων για κάποιους εκ των παικτών της ομάδας του (Lavezzi, Hamsik, Gargano και Santacroce):

“Εμείς τους φτιάξαμε αυτούς τους παίκτες. Πριν από δυο χρόνια, δεν τους ήξερε κανείς. Αν πραγματικά θέλουν να πάνε στην Αγγλία, ας πάνε. Αλλά πρέπει να ξέρουν ότι οι Άγγλοι ζούνε άσχημα, τρώνε άσχημα και οι γυναίκες τους δεν πλένουν τα γεννητικά τους όργανα! Γι’αυτoύς, ακόμα και ο μπιντές είναι ένα μυστήριο!”

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ιταλικό πρωτάθλημα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Η ποδοσφαιρική οικογένεια Κιέζα

Το ιταλικό ποδόσφαιρο της δεκαετίας του 1990 ήταν ένας παράδεισος μεγάλων παικτών. Ό,τι κορυφαίο κυκλοφορούσε στην ευρωπαϊκή και παγκόσμια αγορά περνούσε από κάποια ιταλική ομάδα και όχι αποκλειστικά μόνο από τις μεγάλες. Ένα πρωτάθλημα δύσκολο, συναρπαστικό, με πολλούς υπερ-ήρωες. Μέσα όμως σε αυτή την πλημμύρα αστεριών, πάντα υπήρχαν λιγότερο προβεβλημένοι ήρωες, μεγάλοι παίκτες που έγραφαν […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο Τσίρο και το τρένο για το Σορέντο

Στα βόρεια της Νάπολης υπάρχουν αρκετές υποβαθμισμένες περιοχές όπως το Σεκοντιλιάνο με τις φυλακές υψίστης ασφαλείας και η Σκάμπια με τις τεράστιες πολυκατοικίες που σηκώθηκαν τις δεκαετίες 1960 και 1970 με στόχο να φιλοξενήσουν πολύ κόσμο (μέχρι και 70.000 άτομα σε λίγα οικοδομικά τετράγωνα) και τελικά κατέληξαν να γίνουν γκέτο με υψηλή εγκληματικότητα και έντονη […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *