Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Paiania-Sarriegi-Barcelona

Μόνο στην Ελλάδα θα γινόταν θέμα η δήλωση ενός ποδοσφαιριστή που παρομοίωσε την ομάδα του με την Μπαρσελόνα.

“Είμαστε η δεύτερη σημαντικότερη ομάδα, μόνο πίσω από τον Ολυμπιακό που προπονεί ο Βαλβέρδε. Για να σας δώσω μια ιδέα, ο Ολυμπιακός θα ήταν η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Παναθηναϊκός η Μπαρτσελόνα. Έχουμε 19 πρωταθλήματα και 16 Κύπελλα στο παλμαρέ μας”

Αυτά δήλωσε σε εφημερίδα της πατρίδας του ο Βάσκος αμυντικός του Παναθηναϊκού και έγινε ολόκληρο θέμα για το οποίο έπρεπε να βγει δεύτερη δήλωση (προφανώς γραμμένη από το γραφείο τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός) στην οποία ο παίκτης βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

“Επειδή πληροφορήθηκα ότι από τη δημοσίευση συνέντευξής μου στην “diariovasco” προκύπτει λανθασμένη μεταφορά των όσων είπα, θεωρώ σκόπιμο να διευκρινίσω πως η μοναδική σύγκριση μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού την οποία έκανα αφορούσε στη συγκομιδή τίτλων και ειδικά τα τελευταία χρόνια. Γι’ αυτό άλλωστε και έδωσα σαν παράδειγμα τη σχέση μεταξύ Ρεάλ και Μπαρτσελόνα που είναι τα δύο μεγαλύτερα clubs στην Ισπανία. Οποιαδήποτε άλλη ερμηνεία της δήλωσής μου δεν ανταποκρίνεται στο νόημα αυτών που πραγματικά είπα. Το πόσο σημαντική ομάδα εξάλλου είναι ο Παναθηναϊκός φαίνεται και από το γεγονός ότι τον αναγνωρίζουν όλοι στην Ευρώπη. Ο ίδιος ο δημοσιογράφος δήλωσε εντυπωσιασμένος με τις Ευρωπαϊκές μας επιτυχίες και γι’ αυτό μου έκανε τη σχετική ερώτηση”.

Αθάνατο ελληνικό ποδόσφαιρο

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ελληνικό ποδόσφαιρο, Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Το πιο απρόβλεπτο πρωτάθλημα της Ευρώπης δεν είναι φυσικά το Ελληνικό

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε ένα ακόμα πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ με την ομαλή διεξαγωγή και της τελευταίας αγωνιστικής. Στην Ξάνθη η τοπική ομάδα πήρε την νίκη που χρειαζόταν αρκετά εύκολα, χωρίς καν να χρειαστεί αυτή τη φορά να προσευχηθεί δημόσια στα ανώτερα κλιμάκια της πίστης ο Χρήστος Πανόπουλος. Στην Βέροια η τοπική ομάδα καθυστέρησε λίγο αλλά […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τα ελληνικά drones

Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που να μην έχει μάθει για τα γεγονότα στον αγώνα της Σερβίας με την Αλβανία και το τηλεκατευθυνόμενο αεροπλανάκι που μπήκε στο γήπεδο με την σημαία της “Μεγάλης” Αλβανίας και προκάλεσε διπλωματικό επεισόδιο, ξύλο και διακοπή του αγώνα. Με βάση αυτή την καταπληκτική ιδέα προβοκάτσιας και τρολαρίσματος, η ομάδα του […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2 σχόλια σχετικά με το “Paiania-Sarriegi-Barcelona”

  1. Ο/Η EXARCHIOTIS λέει:

    Είμαστε η σημαντικότερη ομάδα στον πλανήτη έπρεπε να πει.
    Τί Μπαρσελόνες και Ρεάλες και Ολυμπιακούς μας αραδιάζει τώρα… 🙂

  2. Ο/Η nick_shortjohn λέει:

    mia alitheia eipe o anthrwpos kai amesws na ton fate! eprepe na pei kai oti “eimaste oi aiwnioi 2oi (eniote kai tritotetartoi) enw episis egw me ton vyntra (kai pollous allous) aporoume pws paizoume akoma ki edw. Eftyxws pou apodokimazoun mono ton Lucas kai ti vgazw kathari…” meta ti diefkrinistiki dhlwsh tha evgaze to grafeio typou???

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *