Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Ανασχηματισμός

Πραγματικά δεν μπορώ να αντιληφθώ τον ντόρο που επικρατεί στην χώρα κάθε φορά που ακούγεται η λέξη ανασχηματισμός. Ανασχηματισμοί τέτοιου είδους γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο σχεδόν κάθε εβδομάδα! Το παράδειγμα του ορισμού των διαιτητών αρκεί.

Μια επιτροπή επικίνδυνων, ορίζει κάθε φορά τι θα διευθύνει κάποιος ανίκανος, που εξ αρχής δεν έχει ιδέα για το αντικείμενο, με αποτέλεσμα στο τέλος να τον βρίζει όλος ο κόσμος.

Απλά στην ελληνική διαιτησία, ως πιο πανούργοι, έχουν προνοήσει ο ανασχηματισμός αυτός να γίνεται κάθε αγωνιστική, για να μπερδεύεται ευκολότερα ο κόσμος και να γλιτώνουν οι διαιτητές το πολύ ξύλο.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ελληνικό ποδόσφαιρο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Fair Play, αυτός ο άγνωστος

https://youtu.be/8j9WtBvfgyw Αρκετά χρόνια πριν ο Βασίλης Αυλωνίτης μας ενημερώσει για το Πνέυμα και την Ηθική, ιδρύθηκε στην Αργεντινή η ομάδα με το όνομα Άμυνα και Δικαιοσύνη, με τα πρασινοκίτρινα γεράκια να κλείνουν 80 χρόνια ζωής πλέον. Απ’ ότι φαίνεται, τουλάχιστον στη Β’ ομάδα τους, δεν παίρνουν πολύ στα σοβαρά το κομμάτι της δικαιοσύνης. Η Ντεφένσα […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο Καραγκιόζης

«Είμαι ένας γραφικός συγγραφέας. Αν και έψαξα στα λεξικά, δεν πολυκατάφερα να βρω τη σημασία αυτής της λέξης, μου αρέσει απλά ο αέρας της. Πάντα ονειρευόμουν να γράψω για άλλα πράγματα. Ονειρευόμουν να γράψω για ιππότες, για κάποιους στρατούς που, πριν από τριακόσια χρόνια, ένα πρωί γεμάτο ομίχλη, στις δύο άκρες μιας σκοτεινής κοιλάδας, ετοιμάζονταν […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

1 σχόλια σχετικά με το “Ανασχηματισμός”

  1. Ο/Η EXARCHIOTIS λέει:

    Φοβερή φωτογραφία 🙂

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.