Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Ανασχηματισμός

Πραγματικά δεν μπορώ να αντιληφθώ τον ντόρο που επικρατεί στην χώρα κάθε φορά που ακούγεται η λέξη ανασχηματισμός. Ανασχηματισμοί τέτοιου είδους γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο σχεδόν κάθε εβδομάδα! Το παράδειγμα του ορισμού των διαιτητών αρκεί.

Μια επιτροπή επικίνδυνων, ορίζει κάθε φορά τι θα διευθύνει κάποιος ανίκανος, που εξ αρχής δεν έχει ιδέα για το αντικείμενο, με αποτέλεσμα στο τέλος να τον βρίζει όλος ο κόσμος.

Απλά στην ελληνική διαιτησία, ως πιο πανούργοι, έχουν προνοήσει ο ανασχηματισμός αυτός να γίνεται κάθε αγωνιστική, για να μπερδεύεται ευκολότερα ο κόσμος και να γλιτώνουν οι διαιτητές το πολύ ξύλο.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ελληνικό ποδόσφαιρο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Ο τελευταίος χορός του ερασιτεχνικού αθλητισμού (ή μήπως όχι)

Δύο μήνες καραντίνας σε κάνουν να σκεφτείς πολλά και να φτάσεις, κάποιες φορές, ακόμα και στα όρια με τον εαυτό σου. Θα βαρεθείς, θα εκνευριστείς, θα γίνεις περίεργος. Περισσότερο απ’ όσο είσαι, μερικές φορές. Αυτή είναι η κακή πλευρά. Υπάρχει όμως και η καλή. Αυτή που σε βάζει να σκεφτείς και να φέρεις απέναντί σου […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οι φυλές των Ελλήνων φιλάθλων

Το σομπρέρο πιστό στην παράδοση που το θέλει να κάνει σοβαρή έρευνα και να ασχολείται με κοινωνιολογικά θέματα ανοίγει σήμερα τον φάκελο “Έλλην φίλαθλος”. Ποιες είναι οι κύριες κατηγορίες των Ελλήνων φιλάθλων; Ποια τα χαρακτηριστικά τους; Μείνετε στους δέκτες σας. Ο κουπονάκιας (aka στοιχηματάκιας) Ηλικία: Συνήθως έχει πατήσει τα δεύτερα -άντα και βάλε. Εμφάνιση: Τον […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

1 σχόλια σχετικά με το “Ανασχηματισμός”

  1. Ο/Η EXARCHIOTIS λέει:

    Φοβερή φωτογραφία 🙂

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *