Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Το τελευταίο ..χέσιμο του Γερμανάκου

Ώρα: 18.55′
Ώρα: 21.45′
Aνακοίνωση της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη:
Συγχαρητήρια για το ρεσιτάλ διαιτησίας στο τελευταίο σας παιχνίδι Κε Γερμανάκο. Θα σας θυμόμαστε πάντα. Μα πάντα!

Για ενημέρωση σας το παιχνίδι το έδειξε κανάλι Εθνικής εμβέλειας.

Σας ευχόμαστε την επιτυχή καριέρα που είχατε στην διαιτησία, όπως δηλώσατε πριν το παιχνίδι, να την έχετε και στην μελλοντική σας επαγγελματική δραστηριότητα.


Ανάμεσα..
..στα δυο αυτά χρονικά ορόσημα, ο Μιχάλης Γερμανάκος αρνήθηκε να αποβάλει τον Παπαδόπουλο (τον πιτσιρικά, όχι τον αμυντικό της εθνικής Ελλάδος!) για εγκληματικό τάκλιν στα σαράντα εκατοστά από τα μάτια του, ο επόπτης του αρνήθηκε να σηκώσει την σημαία του όπως θα έπρεπε, με αποτέλεσμα ο εκτεθειμένος, Ντιόγκο να κερδίσει την αποβολή του Ζουέλα (κι ένα πέναλτι που έπιασε, από συνήθεια πλέον, ο Γκσπούρνινγκ) και σε μια απ’τις τελευταίες φάσεις του αγώνα και της καριέρας του, ο Αθηναίος διαιτητής έκλεισε τα μάτια στο ..παθιασμένο και στενό μαρκάρισμα του Πάντου πάνω στον Σουάνη, σε μια φάση που αν οι δυο αντίπαλοι απλά αλλάζαν μπλούζες, το σφύριγμα θα ακουγόταν μέχρι την Ξάνθη (την πόλη!).

(Το ποστ διαβάζεται με ..ηχητική υπόκρουση, τις παλιότερες δηλώσεις του Άκη Ζήκου, “δεν ξέρω γιατί οι διαιτητές είναι τόσο χεσμένοι στο Καραισκάκη”)

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Skoda Ξάνθη, ελληνικό ποδόσφαιρο, Ολυμπιακός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Χορεύοντας στα χαλίκια

Το ποδόσφαιρο δεν είναι μπάσκετ. Είναι δύσκολο έως απίθανο να βρεις έναν ημιεπαγγελματία ή ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή που να μπορεί να μπει σε κάποιο γήπεδο και να διαλύσει διάσημους (και φτασμένους) ποδοσφαιριστές. Ίσως κάποτε -όταν το ποδόσφαιρο δεν ήταν γεμάτο παίκτες-αθλητές- να ήταν εφικτό. Στις μέρες μας δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση. Στο μπάσκετ έχουν υπάρξει […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οι εναλλακτικές προτάσεις του Sombrero για να αποφύγουμε το Grexit

Grexit στο ευρώ grexit και στο ποδόσφαιρο, κατά το Σαράφης στα Τρίκαλα Σαράφης και στο Παρίσι (για τους παλιούς που ξέρουν και από μπαλίτσα και από μόδα). Κι επειδή στο Sombrero μπορεί να είμαστε άσχετοι από οικονομικά αλλά είμεθα πάνω απ’όλα πατριώτες, δίνουμε ηχηρή απάντηση στους κολάφους της UEFA παίρνοντας την κατάσταση στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

3 σχόλια σχετικά με το “Το τελευταίο ..χέσιμο του Γερμανάκου”

  1. Ο/Η Xristos λέει:

    Είναι καθαρά τυχαίο και συμπτωματικό πως έβαλαν έναν τελειωμένο διαιτητή να σφυρίξει ματς του ολυμπιακού. Πρώτη φορά συμβαίνει.

  2. Ο/Η hopkins λέει:

    Το έχουμε ξαναδεί πολλές φορές αυτό το έργο. Γι’ αυτό όλοι μισούν αυτήν την ομάδα…

  3. Ο/Η Anonymous λέει:

    Φανταστική ανάρτηση !
    Για αυτό όταν υπάρχει αγώνας του Οσφπ κλείνουμε την TV.
    Αφού ξέρουμε από πριν το τι θα γίνει, δεν έχει ενδιαφέρον να δούμε το ματς !!
    Σιχαθήκαμε.

    ΝΜ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *