Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Για τη φουκαριάρα τη γυναίκα μου

Η Τότεναμ παρά τα χρήματα που ξοδεύει η ΕΝΙC κι ο παλιός γνωστός μας Ντάνιελ Λίβι βρίσκεται αυτή τη στιγμή να μάχεται για τη σωτηρία της. Μπορεί ο Χουάντε Ράμος να πήρε τα ωραία του χρήματα και τώρα να κόβει τα νύχια του στον πάγκο της Ρεάλ, αλλά και ο πρώην αγαπημένος της Πόρτσμουθ Χάρι Ρέντναπ παρά το καλό ξεκίνημα δεν τα πάει καλά.

Χθες, οι Σπερς αντιμετώπιζαν την Πόρτσμουθ (με το γνωστό παρελθόν του Χάρι). Το ματς έληξε 1-1 και η φάση του αγώνα ήταν η απίστευτη ευκαιρία που έχασε ο επιθετικός των 16 εκατομμυρίων λιρών (δεν υπάρχουν μεγαλύτερα κορόιδα από τους Άγγλους) Ντάρεν Μπεντ. Ο ευέξαπτος Χάρυ δεν άντεξε και εξερράγη. “Πώς στο διάολο το έχασε;” φώναξε.

Μετά το τέλος δήλωσε: “Ήταν μια μεγάλη ευκαιρία, δεν πρόκειται να έχεις καλύτερη για να κερδίσεις το παιχνίδι. Το έβαζες και πήγαινες σπίτι σου με τρεις βαθμούς. Ακόμα κι η γυναίκα μου η Σάντρα θα το έβαζε. Ο Τζέιμς (τερματοφύλακας της Πόρτσμουθ) το είχε παρατήσει. Είχε γυρίσει την πλάτη του και ήταν έτοιμος να μαζέψει την μπάλα από τα δίχτυα. Δεν είχε απλά λίγο χώρο για να σημαδέψει, είχε όλη την εστία !!!”

Για το λόγου το αληθές:

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Αγγλικό πρωτάθλημα, βιντεοθεραπεία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Ο σκοπός είναι να διασκεδάζεις

Η καριέρα στο εξωτερικό είναι ένα όνειρο για κάθε Έλληνα ποδοσφαιριστή. Κάποιοι καταφέρνουν και αρπάζουν την ευκαιρία, άλλοι μένουν στην αφάνεια. Ένα από τα μεγάλα ταλέντα των τελευταίων ετών ήταν ο Απόστολος Βέλλιος. Ένας παίκτης που επί της ουσίας δεν είχε κάνει και πολλά στην μικρή του καριέρα στον Ηρακλή, αλλά λίγο ένα σημαντικό γκολ […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το φαβορί, οι ευλογημένοι και οι άλλοι

https://www.youtube.com/watch?v=9yTB8HqlI9U Πάντα σε διοργανώσεις του τύπου Τσάμπιονς Λιγκ ή Λιμπερταδόρες υπάρχουν κάποια σημάδια που δείχνουν ότι μια ομάδα θα πάει ψηλά. Η Κρουζέιρο ως πρωταθλήτρια Βραζιλίας ήταν ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης, αλλά στη φάση των ομίλων λίγο έλειψε να αποκλειστεί και αναγκάστηκε να κάνει ντεμεράζ στο τέλος. Στο πρώτο ματς για τους 16 […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

5 σχόλια σχετικά με το “Για τη φουκαριάρα τη γυναίκα μου”

  1. Ο/Η EXARCHIOTIS λέει:

    Ε καλά
    Δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα
    Μεγάλη ευκαιρία, δεν λέω, αλλά έχουμε δεί πολύ μεγαλύτερες και από ακόμα πιό ακριβούς ποδοσφαιριστές να χάνονται 😉

  2. Ο/Η Elaith λέει:

    Αμφισβητείς τον Χάρι ;

  3. Ο/Η EXARCHIOTIS λέει:

    Μάθε μπαλίτσα απ τον γίγαντα Χάριιιιιιιιιιι 🙂

  4. Ο/Η duendes λέει:

    Ο Κουτσιανικούλης έχασε χειρότερο, εχθές στο Λεβαδειακός-Εργοτέλης!

  5. Ο/Η balkou λέει:

    Δεν κόστισε όμως 16εκ. λίρια…:)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *