Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Δαρβίνε, είσαι σπίτι;

“Η ανεργία σε παγκόσμιο επίπεδο μπορεί να αυξηθεί κατά 20 εκατομμύρια μέχρι το τέλος του επόμενου χρόνου, διαμορφώνοντας το συνολικό αριθμό των ανέργων στα 210 εκατομμύρια άτομα, σύμφωνα με τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών.Οι εκτιμήσεις βασίζονται στα στοιχεία που προέρχονται από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Το πρώτα δείγματα μείωσης της απασχόλησης έχουν, ήδη, κάνει την εμφάνισή τους σε ΗΠΑ και Βρετανία. Είναι χαρακτηριστικό, ότι η ανεργία στη Γηραιά Αλβιώνα έχει αγγίξει το υψηλότερο επίπεδο των τελευταίων 17 χρόνων, με τον αριθμό των ανέργων να διαμορφώνεται στο 1,79 εκατομμύριο”.

Πηγή: Περιοδικό People Management


“Παρά την παραίτηση του Ραμόν Καλντερόν από την προεδρία η Ρεάλ Μαδρίτης είναι διατεθημένη να καταθέσει ανάλογη πρόταση στην Μίλαν με αυτήν την Μάντσεστερ Σίτι για την απόκτηση του Κακά, ύψους 120 εκατ. ευρώ δηλαδή. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως την Παρασκευή άνθρωποι της ‘βασίλισσας’ επικοινώνησαν με το πατέρα του ποδοσφαιριστή και του γνωστοποίησαν την πρόθεσή τους.

Ξεκαθάρισαν όμως πως δεν πρόκειται να δώσουν τόσα πολλά χρήματα στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή, σε σχέση με την Σίτι, η οποία προσφέρει 562.000 λίρες την εβδομάδα (κάπου 18 εκατ. ευρώ τον χρόνο).”

Πηγή: Sport24
Πεντακόσιες, εξήντα, δυο, χιλιάδες, χιλιάδες, χιλιάδες, λίρες την εβδομάδα. Κανονική εβδομάδα! Γήινη! Σαν την δικιά μου και την δικιά σας. Απλά πιο ..καλοπληρωμένη!
Kάτι έχει πάει κατά διαόλου, στην Θεωρία της Εξέλιξης των Ειδών…

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Εκτός θέματος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Βλογημένο ‘ποδόσφαιρο’

Του Αγίου Πατρικίου σήμερα, μεγάλη η Guinness του, προστάτη των απανταχού Ιρλανδών. Πέρα από τα τετράφυλλα τριφύλλια, τους τόνους μαύρης μπύρας και τη παραδοσιακής Gaelic μουσικής, είναι η μέρα που οι Ιρλανδοί παίζουν το δικό του άθλημα, το Ιρλανδικό ‘ποδόσφαιρο’. Το Peil Ghaelach στην τοπική διάλεκτο είναι ένα καθόλου πετυχημένο πάντρεμα του παραδοσιακού ποδοσφαίρου και […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πέντε χρόνια σομπρέρο

Σαν σήμερα 26 Αυγούστου: 580 – Οι Κινέζοι ανακαλύπτουν το χαρτί υγείας. Άγνωστο από πού προκύπτει η ακριβής ημερομηνία, αλλά το γεγονός αυτό ανακουφίζει εκατομμύρια ανθρώπους και κάνει την ατμόσφαιρα πιο εντυπωσιακή σε χιλιάδες ποδοσφαιρικά γήπεδα. 1071 – Μάχη του Μαντζικέρτ. Ο Βυζαντινός στρατός υπό τις οδηγίες του Αυτοκράτορα Ρωμανού του Δ’ ηττάται από τους […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

1 σχόλια σχετικά με το “Δαρβίνε, είσαι σπίτι;”

  1. Ο/Η kalo paidi alla... λέει:

    o kathenas poulaei ayto pou exei… allos to myalo tou allos tis gnwseis tou allos to kormi tou. De ftaei o podosfairisths, de ftaime emeis pou theloume na vlepoume mpala, de ftaiei o proedros pou ependyei se ena proion…alla exeis dikio kati den paei kala…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *