Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Η φωτογραφία της εβδομάδας

Concept: Κάθε Παρασκευή ή Σάββατο, πριν το ξεκίνημα μιας νέας αγωνιστικής, θα επιλέγουμε την καλύτερη φωτογραφία της εβδομάδας που μας πέρασε.

Η αρχή δεν θα μπορούσε να γίνει από πουθενά αλλού. Το μπουκάλι που μας απασχόλησε αρκετά, στα χέρια του νέου αγαπημένου της κερκίδας του Άρη – για τον τσαμπουκά που επέδειξε στο ..υπερθέαμα της Τούμπας – Ντάρσι Ντόλτσε Νέτο ή αλλιώς ..Νέτο.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Η φωτογραφία της εβδομάδας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Μικροί μόνο στο μάτι

(Φωτογραφία: REUTERS/Pablo La Rosa) Οι παίκτες της εθνικής Ουρουγουάης πανηγυρίζουν μετά το δεύτερο παιχνίδι μπαράζ με την Ιορδανία στο Μοντεβίδεο την πρόκριση στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, μια διοργάνωση που δεν θα μπορούσε να διεξαχθεί χωρίς την καλύτερη ομάδα της Λατινικής Αμερικής (η οποία – όπως πιθανότατα θα θυμάσαι – είχε ξεχωρίσει και στο προηγούμενο Μουντιάλ).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κώστας Νεστορίδης, ετών 83

Την ώρα που οι κάφροι των γηπέδων κυνηγιόντουσαν στο γήπεδο της Νίκαιας, σε φιλικό παιχνίδι, υπερασπιζόμενοι ως γνωστόν το μεγαλείο των ομάδων τους όπως μόνο αυτοί ξέρουν (“ξέρεις που έχω πάει εγώ ρε;”), ένας ηλικιωμένος κυριούλης έμπαινε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και μάζευε τα αντικείμενα. Άγνωστο πόσοι από τους σταυροφόρους των κερκίδων τον αναγνώρισαν. Πιθανότατα […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2 σχόλια σχετικά με το “Η φωτογραφία της εβδομάδας”

  1. Ο/Η Chris λέει:

    Aυτά δεν έγιναν ποτέ, δεν έχουν αποδειχτεί, είναι φωτομοντάζ.

    ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΑΜΣΤΕΛ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ

  2. Ο/Η EXARCHIOTIS λέει:

    Η αλλοιώς Νέτο Σκέτο 🙂

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *