Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Να επέμβουν οι Ειδικές Δυνάμεις!

“Στην περίπτωση του Κου Κύρου Βασσάρα για ένα πέναλτι που δεν έδωσε στον Παναθηναικό, γράψανε ότι επενέβη εισαγγελέας. Αν για αυτό το πταίσμα επενέβη εισαγγελέας, φανταζόμαστε ότι στην περίπτωση του Κου Γερμανάκου, ανεξάρτητα αν σταμάτησε την διαιτησία, θα επέμβουν:
1. Όλοι οι εισαγγελείς όλων την τμημάτων της χώρας.
2. Σύσσωμος ο Άρειος Πάγος.
3. Στρατός Ξηράς, Πολεμική Αεροπορία, Πολεμικό Ναυτικό, Ειδικές Δυνάμεις και ΜΑΤ.
Άντε να δούμε τι θα γίνει. Θα επέμβουν αυτοί που πρέπει όπως οφείλουν; Όχι για το Ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά για το Ελληνικό κοινωνικό σύνολο”.

Το παραπάνω κείμενο, δεν είναι προϊόν σατιρικής γραφής κανενός εκ των μελών του sombrero. Είναι η δεύτερη ανακοίνωση της Skoda Ξάνθης, για την χθεσινή διαιτησία, που σε αντίθεση με ότι συμβαίνει στα περισσότερα sequel, στον χώρο του κινηματογράφου, είναι καλύτερη απ’την πρώτη!

Αν έπρεπε να σημειώσουμε, δέκα λόγους για τους οποίους το πρωτάθλημα μας είναι με διαφορά το πιο cult της ηπείρου, η Skoda Ξάνθη μόνη της, μπορεί άνετα να καπαρώσει την 2η, την 6η και την 10η θέση!

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Skoda Ξάνθη, ελληνικό ποδόσφαιρο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Ο μοναδικός Γιώργος Καραγκούνης

Ο Γιώργος Καραγκούνης είναι Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής, γεννημένος στις 6 Μαρτίου 1977 στον Πύργο και αγωνίζεται στη θέση του μέσου στην ομάδα της Φούλαμ, γνωστός για το γεμάτο πάθος παιχνίδι του και τις ηγετικές του ικανότητες. Κατέχει το ρεκόρ συμμετοχών στην εθνική Ελλάδας από τον Οκτώβριο του 2012, όταν και αγωνίστηκε για 121η φορά. Βικιπαίδεια […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε

Οποιοσδήποτε έχει ασχοληθεί με το ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια (και όχι μόνο τα τελευταία) έχει συνειδητοποιήσει πως όλα είναι ένας ατέρμονος κύκλος, στον οποίο όλοι είναι καταδικασμένοι να ζούνε τα ίδια πράγματα κάθε φορά. Το μόνο που αλλάζει είναι τα ονόματα. Παικτών, προπονητών και ομάδων. Αυτές τις μέρες, για παράδειγμα, ζούμε την κλασσική φάση […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *