Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια;


Φαίνεται πως η πρόσφατη οικονομική κρίση, έχει πλήξει γιά τα καλά ακόμα και οικονομικούς κολοσσούς του βεληνεκούς του Ρομάν Αμπράμοβιτς.
Σύμφωνα με την λονδράζικη εφημερίδα “The Sunday Times” κλιμάκιο της Τσέλσι ταξίδεψε την προηγούμενη εβδομάδα στον Σαουδική Αραβία γιά να διερευνήσει πιθανό ενδιαφέρον από την πλευρά Σαουδαράβων μεγιστάνων προκειμένου να αγοράσουν την ομάδα.
Ο Αμπράμοβιτς πλήρωσε το 2003 60 εκατομμύρια λίρες γιά να την αποκτήσει, ενώ χρειάστηκε να τακτοποιήσει και χρέος 80 εκατομμυρίων ευρώ.
Από τότε δαπάνησε άλλα 500 εκατομμύρια λίρες γιά μεταγραφές παικτών, συμβόλαια και προπονητές.
Οικονομικοί κύκλοι στην Αγγλία εκτιμούν πως ο Ρώσος μεγιστάνας αναζητά μιά τιμή γύρω στα 800 εκατομμύρια λίρες και γιά να καταλάβουμε την διαφορά, αρκεί να σημειώσουμε πως οι Αραβες που αγόρασαν την Μάντσεστερ Σίτυ έβγαλαν απ την…κελεμπία τους 200 εκατομμύρια λίρες.
Οι ίδιοι κύκλοι εκτιμούν πως ο Αμπράμοβιτς αντιμετωπίζει πλέον μεγάλο πρόβλημα ρευστότητας, αφού τα μεγάλα «αστέρια» τουαπολαμβάνουν εβδομαδιαίες αμοιβές που φτάνουν έως και τις 132000 ευρώ!

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Αγγλικό πρωτάθλημα, ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Η μέρα που η Σίτι έπαιξε με δύο τερματοφύλακες

Στο ποδόσφαιρο βλέπεις πολλά. Βλέπεις κάποιον παίκτη να παίζει τερματοφύλακας όταν δεν υπάρχει άλλη αλλαγή (ή άλλος τερματοφύλακας). Βλέπεις προπονητές να αλλάζουν τερματοφύλακες πριν τα πέναλτι, για να μπει αυτός με το PhD στις αποκρούσεις. Σέντερ μπακ να παίζουν επιθετικοί στα τελευταία λεπτά μπας και εκμεταλλευτούν καμία γιόμα. Και φυσικά τερματοφύλακες να προωθούνται στα κόρνερ […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Δευτέρα του Ντιέγκο Κόστα

Το ξυπνητήρι χτύπησε στις 9.15. Ο 27χρονος Ντιέγκο Κόστα σχεδόν πετάχτηκε από το κρεβάτι. Το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς είχε φτάσει. Περίμενε αυτή τη μέρα να ξημερώσει εδώ και αρκετό καιρό. Η περίοδος της προετοιμασίας είναι η χειρότερη του. Τρέξιμο, τακτική, γυμναστήριο, ομιλίες, πασούλες και «ήρεμα παιδιά με τα τάκλιν, μη χτυπήσει κανένας». Αν ήθελε […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *