Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Ωχ αμάν, ο Μπαρκαουάν


Αν δεν ξέρεις από πούθε κρατάει η σκούφια του ή έστω η κορδέλα του, σίγουρα θα πεις ότι είναι Κρητικός. Με τα μαύρα του ΟΦΗ, τα μούσια και αυτό το πράγμα σαν κρητική μαντίλα που φοράει είναι βγαλμένος από Βροντάκηδες και Φουρτουνάκηδες και περιμένεις να σκάσει μύτη η Αλίκη. Αν τον δεις να παίζει κιόλας και να κάνει κάποιο από τα δολοφονικά του τάκλιν (είχαμε να δούμε τέτοιο δολοφόνο από την εποχή του Σκέντζου στον ΟΦΗ) θα πεις ότι το παλικάρι είναι από τα Ζωνιανά. Κι όμως… Είναι Ρουμάνος και το όνομά του είναι Κοσμίν Μπαρκαουάν. Ένας άξιος διάδοχος του Χάτζι, του Λάκατους και του Ίλιε.


Στον σημερινό αγώνα κυπέλλου, έδωσε και πάλι το παρόν του κάνοντας το πέναλτυ στο 85′ και σφραγίζοντας τη νίκη του Ολυμπιακού.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ελληνικό ποδόσφαιρο, Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις, Ολυμπιακός, ΟΦΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Τα 10 “τι σκεφτόσουν όταν το χτυπούσες αγόρι μου;” τατουάζ

Τατουάζ ή, όπως θά΄λεγε κι ο Μπαμπινιώτης, δερματοστιξία. Για κάποιους τέχνη και τρόπος ζωής, για άλλους μια εφήμερη μόδα με μόνιμα αποτελέσματα και επίδειξη καγκουριάς. Όπως και νά΄χει αγαπημένο συνήθειο στον κόσμο του ποδοσφαίρου, με αποτελέσματα που αισθητικά ποικίλουν. Κι επειδή στο sombrero μας αρέσουν οι λίστες με top 10, δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι λιγότερο […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η επιστροφή του κοντού

Το Βελοντρόμ χθες το βράδυ υποδεχόταν ένα πρώην δικό του παιδί. Δεν ήταν όμως υποδοχή αγάπης όπως θα περίμενε κανείς. Ο Βαλμπουενά έφυγε από την Μαρσέιγ για κάνει το (προσοδοφόρο) αγροτικό του στην Μόσχα, έφυγε καθαρά για τα χρήματα και αυτό δεν άρεσε. Ακόμα χειρότερο όμως ότι η επιστροφή του στη Γαλλία δεν έγινε στο […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

3 σχόλια σχετικά με το “Ωχ αμάν, ο Μπαρκαουάν”

  1. Ο/Η Darth Soccerius λέει:

    Αυτος σε εμας ηταν ανθρωπος…

  2. Ο/Η Elaith λέει:

    Δεν είναι εύκολο να ξεπεράσεις το χωρισμό σου με τον ΠΑΟΚ. Eίτε στα ναρκωτικά θα πέσεις, είτε θα γίνεις σαμουράι

    😉

  3. Ο/Η Σόφος λέει:

    Ευτυχως που υπάρχει και ο Μπαρκαουάν και μας θυμίζει οτι το ποδόσφαιρο είναι αντρικό άθλημα και οχι για κάτι αδερφοκαραγκούνηδες..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *