Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο


Δεν ξέρω γιατί, αλλά ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έχει συνδεθεί στο μυαλό μου με κάποιον που παλεύει ενάντια στα τεράστια προβλήματα που του παρουσιάζονται.
Τον θυμάμαι να εγγυάται την βιωσιμότητα και την ύπαρξη του ΠΑΟΚ σε εποχές διοικητικής ανυπαρξίας, τώρα τον ξαναβλέπω να ορθώνει το ανάστημά του μπροστά στο νέο διοικητικό αλαλούμ της ΑΕΚ και να σαλπίζει την επανάσταση.
Αν όλ αυτά δεν συνοδεύονταν και από άλλες κινήσεις εντελώς αντίθετες σε άλλες εποχές όπου εγκατέλειπε το σκάφος χωρίς εκείνο να βυθίζεται, θα έλεγα πως έχουμε βρει τον Τσε Γκεβάρα του ποδοσφαίρου.
Τώρα όμως μάλλον πείθομαι πως πρόκειται γιά κάποιον που αφ ένός παίρνει την προσωπική του εκδίκηση αναγκάζοντας τους πρώην επικριτές του να πάρουν το μέρος του και από την άλλη αποτινάσει από πάνω του το οποιοδήποτε άγχος ενδεχόμενων αγωνιστικών αποτυχιών, αφού η κατάσταση είναι τόσο χάλια που δεν πάει παρακάτω.
Πιθανόν να κάνω και λάθος, όμως νομίζω πως σ αυτή την περίπτωση, ο συνδικαλισμός περισσεύει…

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΑΕΚ, ελληνικό ποδόσφαιρο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Το εναλλακτικό κουΐζ του sombrero για το ελληνικό ποδόσφαιρο

Φίλε αναγνώστη εάν έχεις βαρεθεί να απαντάς σε κουΐζ γνώσεων στα οποία το χάι σκορ σου είναι 1 στις 76 σωστές απαντήσεις, το σομπρέρο είναι για μια ακόμη φορά εδώ για σένα, για να σου προσφέρει το απόλυτο κουΐζ για το ελληνικό ποδόσφαιρο, στο οποίο σημασία δεν έχει ο προορισμός-σωστή απάντηση, αλλά το ταξίδι. Άραξε λοιπόν, μην […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κώστας Νεστορίδης, ετών 83

Την ώρα που οι κάφροι των γηπέδων κυνηγιόντουσαν στο γήπεδο της Νίκαιας, σε φιλικό παιχνίδι, υπερασπιζόμενοι ως γνωστόν το μεγαλείο των ομάδων τους όπως μόνο αυτοί ξέρουν (“ξέρεις που έχω πάει εγώ ρε;”), ένας ηλικιωμένος κυριούλης έμπαινε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και μάζευε τα αντικείμενα. Άγνωστο πόσοι από τους σταυροφόρους των κερκίδων τον αναγνώρισαν. Πιθανότατα […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

6 σχόλια σχετικά με το “”

  1. Ο/Η Anonymous λέει:

    Αλγολάγνος.

  2. Ο/Η EXARCHIOTIS λέει:

    Σωστό!

  3. Ο/Η EXARCHIOTIS λέει:

    Βέβαια κατά κυριολεξία αλγολάγνος είναι αυτός που του αρέσει ο πόνος, όχι τα προβλήματα 😉

  4. Ο/Η Anonymous λέει:

    O μαζοχιστής.

  5. Ο/Η EXARCHIOTIS λέει:

    Ακριβώς.
    Αλλά εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με τέτοια περίπτωση.
    Εχουμε να κάνουμε με κάποιον που εκμεταλλεύεται τα προβλήματα προς όφελός του 😉

  6. Ο/Η Chris λέει:

    Kάντε τον πρόεδρα να σταματήσει την μίρλα επιτέλους

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *