Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο


Δεν ξέρω γιατί, αλλά ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έχει συνδεθεί στο μυαλό μου με κάποιον που παλεύει ενάντια στα τεράστια προβλήματα που του παρουσιάζονται.
Τον θυμάμαι να εγγυάται την βιωσιμότητα και την ύπαρξη του ΠΑΟΚ σε εποχές διοικητικής ανυπαρξίας, τώρα τον ξαναβλέπω να ορθώνει το ανάστημά του μπροστά στο νέο διοικητικό αλαλούμ της ΑΕΚ και να σαλπίζει την επανάσταση.
Αν όλ αυτά δεν συνοδεύονταν και από άλλες κινήσεις εντελώς αντίθετες σε άλλες εποχές όπου εγκατέλειπε το σκάφος χωρίς εκείνο να βυθίζεται, θα έλεγα πως έχουμε βρει τον Τσε Γκεβάρα του ποδοσφαίρου.
Τώρα όμως μάλλον πείθομαι πως πρόκειται γιά κάποιον που αφ ένός παίρνει την προσωπική του εκδίκηση αναγκάζοντας τους πρώην επικριτές του να πάρουν το μέρος του και από την άλλη αποτινάσει από πάνω του το οποιοδήποτε άγχος ενδεχόμενων αγωνιστικών αποτυχιών, αφού η κατάσταση είναι τόσο χάλια που δεν πάει παρακάτω.
Πιθανόν να κάνω και λάθος, όμως νομίζω πως σ αυτή την περίπτωση, ο συνδικαλισμός περισσεύει…

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΑΕΚ, ελληνικό ποδόσφαιρο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Οι εναλλακτικές προτάσεις του Sombrero για να αποφύγουμε το Grexit

Grexit στο ευρώ grexit και στο ποδόσφαιρο, κατά το Σαράφης στα Τρίκαλα Σαράφης και στο Παρίσι (για τους παλιούς που ξέρουν και από μπαλίτσα και από μόδα). Κι επειδή στο Sombrero μπορεί να είμαστε άσχετοι από οικονομικά αλλά είμεθα πάνω απ’όλα πατριώτες, δίνουμε ηχηρή απάντηση στους κολάφους της UEFA παίρνοντας την κατάσταση στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κι αν τελικά δεν σου αρέσει πραγματικά το ποδόσφαιρο;

Κλασσική μέρα που αρχικά όλοι συμφωνούν ότι το μαχαίρι πρέπει να φτάσει στο κόκκαλο και μετά μαλώνουν για το ποιανού θα είναι το κόκκαλο. — el sombrero (@sombrerogr) February 25, 2015 Έφτασε για μια ακόμα χρονιά αυτή η περίοδος που κάτι άσχημο έχει συμβεί και όλη η χώρα είναι απογοητευμένη με το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Οπουδήποτε κι αν […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

6 σχόλια σχετικά με το “”

 1. Ο/Η Anonymous λέει:

  Αλγολάγνος.

 2. Ο/Η EXARCHIOTIS λέει:

  Σωστό!

 3. Ο/Η EXARCHIOTIS λέει:

  Βέβαια κατά κυριολεξία αλγολάγνος είναι αυτός που του αρέσει ο πόνος, όχι τα προβλήματα 😉

 4. Ο/Η Anonymous λέει:

  O μαζοχιστής.

 5. Ο/Η EXARCHIOTIS λέει:

  Ακριβώς.
  Αλλά εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με τέτοια περίπτωση.
  Εχουμε να κάνουμε με κάποιον που εκμεταλλεύεται τα προβλήματα προς όφελός του 😉

 6. Ο/Η Chris λέει:

  Kάντε τον πρόεδρα να σταματήσει την μίρλα επιτέλους

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.