Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Ο λαός στην εξουσία


«Σήμερα με αίτηση του μετόχου κ. Δάβαρη είχαμε ένα συμβούλιο και συζητήσαμε ορισμένα θέματα. Όλα τα προβλήματα επιλύθηκαν και οι παρεξηγήσεις και είμαστε ενωμένοι απόλυτα σε όλα τα θέματα η ΠΑΕ και ο ερασιτέχνης».

Από gazzetta.gr

Αυτά δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Νίκος Πατέρας αμέσως μετά το χθεσινό διοικητικό συμβούλιο και εγώ τουλάχιστον αισθάνομαι υπερήφανος γιατί η ομάδα μου διοικείται δημοκρατικά και ο κάθε μέτοχος (μικρός ή μεγάλος δεν έχει σημασία) μπορεί να ζητάει την σύγκλιση διοικητικού συμβουλίου.
Μπάχαλο είναι ο Παναθηναϊκός τον τελευταίο καιρό, το πρωτάθλημα έχει πετάξει, το μεταγραφικό «σαφάρι» του Δεκεμβρίου το έφαγαν τα θηρία, οι παίκτες ασχολούνται με το μπαλέτο και την ρυθμική, οι Γιαννακόπουλοι πάσχουν από σύνδρομο οξείας λαβαρικής ανεπάρκειας, αλλά αν ο κύριος Δάβαρης δεν ζητούσε την σύγκλιση ΔΣ μάλλον δεν θα μιλούσαν όλοι αυτοί ούτε απ το τηλέφωνο.
Τί να πω λοιπόν.
Συγχαρητήρια στον κύριο Δάβαρη.
Κι ας μην τον ξέρω τον άνθρωπο…

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ελληνικό ποδόσφαιρο, Παναθηναϊκός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Τα 8 καλύτερα χαμόγελα του Μακόλει Κρισάντους

Οι πραγματικά μεγάλοι ξεχωρίζουν από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους και το ίδιο συμβαίνει και στο ποδόσφαιρο. Το βάδισμα του Κριστιάνο πριν την εκτέλεση του φάουλ, το κασκέτο του Τσεχ, η βγαλμένη γλώσσα μετά το γκολ του ντελ Πιέρο, το φίλημα της βέρας του Ραούλ και του Βασίλη Τσιάρτα. Στην Ελλάδα έχουμε την τιμή να φιλοξενούμε […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δεμένος πάνω στο άλογο

Δεν ξέρω πώς λειτουργεί ο κάθε οπαδός στη σχέση του με έναν ποδοσφαιριστή. Αν σταδιακά αναπτύσσει μια σχέση αγάπης (ή κι απέχθειας) ή πάντα υπάρχει η στιγμή, το γεγονός που γέρνει την πλάστιγγα και καθορίζει μια παντοτινή συναισθηματική σχέση (η οποία βέβαια συνήθως είναι μονομερής). Νομίζω στη δική μου περίπτωση είναι συνδυασμός. Μια σχέση που […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *