Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Ο λαός στην εξουσία


«Σήμερα με αίτηση του μετόχου κ. Δάβαρη είχαμε ένα συμβούλιο και συζητήσαμε ορισμένα θέματα. Όλα τα προβλήματα επιλύθηκαν και οι παρεξηγήσεις και είμαστε ενωμένοι απόλυτα σε όλα τα θέματα η ΠΑΕ και ο ερασιτέχνης».

Από gazzetta.gr

Αυτά δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Νίκος Πατέρας αμέσως μετά το χθεσινό διοικητικό συμβούλιο και εγώ τουλάχιστον αισθάνομαι υπερήφανος γιατί η ομάδα μου διοικείται δημοκρατικά και ο κάθε μέτοχος (μικρός ή μεγάλος δεν έχει σημασία) μπορεί να ζητάει την σύγκλιση διοικητικού συμβουλίου.
Μπάχαλο είναι ο Παναθηναϊκός τον τελευταίο καιρό, το πρωτάθλημα έχει πετάξει, το μεταγραφικό «σαφάρι» του Δεκεμβρίου το έφαγαν τα θηρία, οι παίκτες ασχολούνται με το μπαλέτο και την ρυθμική, οι Γιαννακόπουλοι πάσχουν από σύνδρομο οξείας λαβαρικής ανεπάρκειας, αλλά αν ο κύριος Δάβαρης δεν ζητούσε την σύγκλιση ΔΣ μάλλον δεν θα μιλούσαν όλοι αυτοί ούτε απ το τηλέφωνο.
Τί να πω λοιπόν.
Συγχαρητήρια στον κύριο Δάβαρη.
Κι ας μην τον ξέρω τον άνθρωπο…

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ελληνικό ποδόσφαιρο, Παναθηναϊκός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Ο τελευταίος χορός του ερασιτεχνικού αθλητισμού (ή μήπως όχι)

Δύο μήνες καραντίνας σε κάνουν να σκεφτείς πολλά και να φτάσεις, κάποιες φορές, ακόμα και στα όρια με τον εαυτό σου. Θα βαρεθείς, θα εκνευριστείς, θα γίνεις περίεργος. Περισσότερο απ’ όσο είσαι, μερικές φορές. Αυτή είναι η κακή πλευρά. Υπάρχει όμως και η καλή. Αυτή που σε βάζει να σκεφτείς και να φέρεις απέναντί σου […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η πρώτη επαφή με το ποδόσφαιρο

Ένα από τα ωραιότερα συναισθήματα είναι αυτό του να ανακαλύπτεις νέα πράγματα. Νέα πράγματα με την κανονική έννοια του όρου. Για παράδειγμα, όχι ας -πούμε- να ανακαλύπτεις τον Μπέλα Ταρ, και τις ταινίες του, ενώ ασχολείσαι όμως με τον κινηματογράφο, αλλά να ανακαλύπτεις το σινεμά. Σκεφτείτε πως θα ήταν αν δεν ξέρατε τίποτα για το […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.