Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Ηπι ηπι ούμε Σας ευχαριστούμε


«Τους κάναμε λοιπόν τη χάρη και άλλαξαν οι αρχιδιαιτητές. Σεβαστήκαμε τις προτάσεις του νέου προέδρου της ΕΠΟ. Ας σταματήσει λοιπόν η καραμέλα»
Τάδε έφη Σάββας θεοδωρίδης (κατά κόσμον προξενητής της γυναικός του) σχετικά με την σημερινή αλλαγή αρχιδιαιτητή και την αντικατάσταση Ψυχομάνη με Γιαννόπουλο.
Ετσι έχει μάθει ο μπαρμπα-Σάββας και καλά κάνει.
Τώρα λοιπόν που μόνον ο Θρύλος (κλπ κλπ) έχει +14 απ τον δεύτερο, μας κάνουν και τη χάρη να αλλάξουν τον αρχιδιαιτητή. Και το μόνο που παρακαλούν είναι να μην τους χαλάμε την ηρεμία πριν την καθιερωμένη φιέστα του Μάη που θα ν ωραία με την κούπα γιά παρέα στον Περαία.
Τώρα βέβαια θα μου πεις πως εμφανίστηκαν 8 λέει που ήθελαν αρχιδιαιτητή τον Παπαδάκο (όχι ο Ολυμπιακός, άλλοι τυχαίοι τσάτσοι)και απ αυτή την άποψη όντως μας έκανε την χάρη ο μπάρμπας.
Διότι το να γινόταν αρχιδιαιτητής ο συγκεκριμένος «κύριος» μικρή διαφορά θα είχε απ το να σφυρίζει ο Σωκράτης με βοηθούς τον Πετράκη και τον Τάκη.
Ολ αυτά βέβαια μέχρι το καλοκαίρι, γιατί μετά θα ξεκινήσει η «προετοιμασία» γιά την νέα χρονιά κι εκεί κάτι μου λέει πως ο μπαρμπα-Σάββας δεν θα μας την κάνει τη χάρη…

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ελληνικό ποδόσφαιρο, Ολυμπιακός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Χωρίς καθρέφτη στο σπίτι

Υποτίθεται ότι όσο μεγαλώνεις, μαθαίνεις. Κοιτάς τα λάθη σου, βελτιώνεσαι και δεν τα επαναλαμβάνεις. Δεν ισχύει για όλους αυτό. Η ΑΕΚ πέρασε μια διαδικασία δύσκολη με τις λιγότερες δυνατές απώλειες. Δυο χρόνια πέρασαν γρήγορα, χωρίς ιδιαίτερο άγχος, κάτι που από πολλούς θεωρείται αυτονόητο, αλλά τα παραδείγματα Άρη και Ηρακλή δείχνουν ότι δεν είναι. Μέσα σε […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η επιλεκτική περηφάνια του Έλληνα οπαδού

Ας ξεκινήσουμε αυτό το κείμενο με τα απολύτως απαραίτητα και βασικά. Παντού, όπου κυλάει ή παίζει μια μπάλα, υπάρχει τεράστια αντιπαλότητα ανάμεσα στους οπαδούς διαφόρων ομάδων. Αυτό το ξέρουμε όλοι και το βλέπουμε όλοι. Ο Γκάρι Νέβιλ, για παράδειγμα, κατέκτησε ό,τι βγαίνει σε κούπα με τη Γιουνάιτεντ, και ακόμα και τώρα που έχει αποσυρθεί, πάει […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *