Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Κατόπιν απαιτήσεως πολλών τηλεθεατών μας…


Οπως ήτο αναμενόμενον, ο Ολυμπιακός ηττήθη σήμερον.
Η ξακουστή και μυριοτραγουδισμένη ομάς του επινείου, δεν απέδοσε τα αναμενόμενα και προδοθείσα υπό ενός αχρείου διαιτητού και δύο «ολίγων» βοηθών παρεδόθη άνευ όρων εις τας ορέξεις των Κρητών.
Μία ήττα η οποία δεν θέτει σε κίνδυνον ουχί μόνον το βέβαιον πρωτάθλημα, αλλά ούτε και αυτή καθεαυτήν την θέση του υπερτέρου πρωτοπόρου εις τας Ευρώπας.
Καθώς και η φημισμένη Μπαρτσελόνα ηττήθη εντός έδρας υπό της Εσπανιόλ, οθώντας την Ρεάλ Μαδρίτης να μειώσει την διαφορά εις τους 7 βαθμούς.

Συνεχίζομεν τώρα με εξωτερικάς ειδήσεις…

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ελληνικό ποδόσφαιρο, Εργοτέλης, Ολυμπιακός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Τα ελληνικά drones

Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που να μην έχει μάθει για τα γεγονότα στον αγώνα της Σερβίας με την Αλβανία και το τηλεκατευθυνόμενο αεροπλανάκι που μπήκε στο γήπεδο με την σημαία της “Μεγάλης” Αλβανίας και προκάλεσε διπλωματικό επεισόδιο, ξύλο και διακοπή του αγώνα. Με βάση αυτή την καταπληκτική ιδέα προβοκάτσιας και τρολαρίσματος, η ομάδα του […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ντύσου σαν Έλληνας παράγοντας

Στο πρόσφατο παρελθόν ασχοληθήκαμε με το φαινόμενο των ποδοσφαιριστών-κλαρινογαμπρών. Έτσι, όποιος από εσάς σκοπεύει να κάνει καριέρα ως ποδοσφαιριστής θα ξέρει πώς πρέπει να ντυθεί. Κι αν κάποιος θέλει να γίνει παράγοντας; Να σας αφήσουμε έτσι; Για τον λόγο αυτό παρουσιάζουμε τις τοπ τάσεις της μόδας τα τελευταία 40 περίπου χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ώστε […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *