Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Μίνι διαρκείας ΑΕΚ


Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει μια νέα μοναδική προσφορά. Την έκδοση νέου πακέτου εισιτηρίων διαρκείας “ΑΕΚ 15”, στο 1/4 της τιμής του κανονικού εισιτηρίου διαρκείας. Με την αγορά του πακέτου “ΑΕΚ 15” ο κάτοχος του εισιτηρίου έχει δικαίωμα εισόδου σε κάθε αγώνα της ομάδας μετά το 75ο λέπτο (οι καθυστερήσεις δωρεάν). Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να κάνετε όλες τις δουλειές που έχετε στο σπίτι ή έξω, να γλιτώσετε αρκετή γκρίνια από τη γυναίκα τους και να μην κάθεστε μέσα στο ψοφόκρυο του ΟΑΚΑ χωρίς να βλέπετε κανένα γκολ.

Νικήτας (τορναδόρος): “Καταπληκτική προσφορά. Πρώτη φορά το χρησιμοποίησα στο ΑΕΚ-ΑΕΛ και είδα 2 γκολ μέσα σε 15′. Θα το ανανεώσω σίγουρα και του χρόνου.”

Σπύρος (φορτοεκφορτωτής): “Επειδή τα Σαββατοκύριακα δουλεύω, το χρησιμοποιώ μόνο στο κύπελλο και έχει 100% επιτυχία και με την Κέρκυρα και με την Ξάνθη. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα στους επαγγελματίες.”

Γιώργος (καρδιολόγος): “Ζεις από κοντά όλες τις μεγάλες στιγμές της ομάδας. Ειδικά στα ματς με Αστέρα και Εργοτέλη με βοήθησε και επαγγελματικά αφού έκανα καινούριους πελάτες.”

Φώτης (μαθητής): “Τα Σάββατα έχω φροντιστήριο και η μάνα μου δεν με αφήνει να το χάνω. Αν δεν είχα το ‘ΑΕΚ 15’ δεν θα είχα δει τη νίκη με το Θρασύβουλα.”

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΑΕΚ, ελληνικό ποδόσφαιρο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Κώστας Νεστορίδης, ετών 83

Την ώρα που οι κάφροι των γηπέδων κυνηγιόντουσαν στο γήπεδο της Νίκαιας, σε φιλικό παιχνίδι, υπερασπιζόμενοι ως γνωστόν το μεγαλείο των ομάδων τους όπως μόνο αυτοί ξέρουν (“ξέρεις που έχω πάει εγώ ρε;”), ένας ηλικιωμένος κυριούλης έμπαινε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και μάζευε τα αντικείμενα. Άγνωστο πόσοι από τους σταυροφόρους των κερκίδων τον αναγνώρισαν. Πιθανότατα […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

H υπαρκτή εξέλιξη του κλαρινογαμπρού (στα χειρότερά της)

To 2011 o Τζόι Μπάρτον ήταν ακόμα παίκτης της Νιούκαστλ και είχε αρχίσει να βάλλει κατά της πρώην του ομάδας. Της Μάντσεστερ Σίτι. Όλα έδειχναν πως οι “πολίτες” θα ήταν η νέα δύναμη στην Αγγλία και το κακό παιδί της Πρέμιερ Λιγκ ως γνήσιος χίπστερ δεν μπορούσε να το αφήσει αυτό ασχολίαστο. Ένα χρόνο νωρίτερα […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

3 σχόλια σχετικά με το “Μίνι διαρκείας ΑΕΚ”

  1. Ο/Η balkou λέει:

    Αφου το ξέρεις ότι το συγκεκριμένο εισητήριο έχει όνομα-ονοματεπώνυμο : Νώντας Καρατζουρτζόπουλος 🙂

  2. Ο/Η balkou λέει:

    “Ένας 65χρονος φίλαθλος της ΑΕΚ υπέστη καρδιακό επεισόδιο στη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου και εξέπνευσε λίγο μετά το τέλος του αγώνα στο «Αμαλία Φλέμινγκ»”

    Ρε συ για πλάκα το’ γραψες, αλλά να που’ναι παραπάνω από αληθινό 🙁

  3. Ο/Η Elaith λέει:

    Χαμπάρι δεν πήραμε στο γήπεδο ότι έγινε κάτι.
    Τι κακό είναι αυτό φέτος ρε γαμώτο;
    Ο τρίτος άνθρωπος μέσα σε λίγο καιρό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *