Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Μαθαίνοντας την Ελλάδα

“Θα «τρίζουν τα κόκαλα» του αείμνηστου καθηγητή διαιτησίας Πέτρου Τζουβάρα με τα νέα ήθη και έθιμα που έφερε από τη Μάλαγα ο Γ. Σταυρίδης. Ο ρέφερι από την Πιερία, που παρακολούθησε σεμινάριο της ΦΙΦΑ στην ισπανική πόλη, δεν έστριψε κέρμα πριν από τη σέντρα του αγώνα Εργοτέλη – Ηρακλή, όπως προβλέπει ο Κανονισμός (άρθρο 8, παράγρ. 1)!”

Περικλής Βασιλάκης

Ο Γιάννης Σταυρίδης, εκ Πιερίας, είναι ένας διαιτητής με καριέρα που είναι πιο αναμενόμενη από την άνετη επικράτηση της Πετρούλας – που ‘τελειώνει’ δημόσια σε μια χώρα που όλα ξεκινάνε και τελειώνουν στην μαλακία – απέναντι στον καημένο μεσήλικα μετεωρολόγο του ΑΝΤ1, που δεν έχει βυζί και μπούτι να δείξει.

Ο Γιάννης Σταυρίδης, εκ Πιερίας, ανέβηκε τις εθνικές κατηγορίες πιο περίεργα και από την ζωή του Μπέντζαμιν Μπάτον και εδραιώθηκε εκεί, παρά το κράξιμο που τρώει σχεδόν κάθε εβδομάδα, με την ίδια άνεση που έχουμε παρατηρήσει και σ’άλλους επώνυμους Έλληνες.

Ο Γιάννης Σταυρίδης, εκ Πιερίας, αποτελεί την ιδανική ιδέα για να μάθει ο μικρός σας αντιδραστικός μπόμπιρας, που τον μόνο που τον ενδιαφέρει σ’αυτήν την ζωή – για την ώρα – είναι το ποδόσφαιρο και τα ηλεκτρονικά παιχνίδια, γεωγραφία. Μια απλή αναζήτηση στο google, με τις λέξεις ‘Σταυρίδης’ και ‘παράπονα’ θα σας εμφανίσει τις παρακάτω Ελληνικές πόλεις και περιοχές: Ξάνθη, Λάρισα, Νέα Σμύρνη, Αθήνα (ΑΕΚ), Ηράκλειο (ΟΦΗ), Θεσσαλονίκη (Άρης και Ηρακλής), Σέρρες, Καστοριά, Βέροια!

Και όχι, δεν είναι μόνο αυτά. Απλά, δεν αντέξαμε να προχωρήσουμε πέρα απ’την τέταρτη σελίδα των αποτελεσμάτων…

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ελληνικό ποδόσφαιρο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

To παλάτι των ονείρων του Σοκόλ Κούστα

Ήταν 11 Δεκεμβρίου του 1990 όταν τέσσερις νεαροί απ’ το χωριό Αλίκο των Αγίων Σαράντα δέχονταν τα πυρά Αλβανών στρατιωτών στην προσπάθειά τους να περάσουν τα σύνορα. Για ένα καλύτερο αύριο. Αυτό που ήθελαν ήταν απλά να ζήσουν ελεύθεροι, μακριά από την τυραννία της δικής τους χώρας. Το τίμημα που πλήρωσαν ήταν η ίδια τους […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε

Οποιοσδήποτε έχει ασχοληθεί με το ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια (και όχι μόνο τα τελευταία) έχει συνειδητοποιήσει πως όλα είναι ένας ατέρμονος κύκλος, στον οποίο όλοι είναι καταδικασμένοι να ζούνε τα ίδια πράγματα κάθε φορά. Το μόνο που αλλάζει είναι τα ονόματα. Παικτών, προπονητών και ομάδων. Αυτές τις μέρες, για παράδειγμα, ζούμε την κλασσική φάση […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

1 σχόλια σχετικά με το “Μαθαίνοντας την Ελλάδα”

  1. Ο/Η EXARCHIOTIS λέει:

    Οχι πάλι ο Τζουβάρας.
    Ελεος!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *