Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Με τον κώλο, στον αέρα!

Γράφαμε πρόσφατα για την προσπάθεια των παικτών της Γρανάδας να μάθει και ο υπόλοιπος πλανήτης τα οικονομικά προβλήματα που υπήρχαν στην ομάδα. Η ιδέα εκείνη, προχωρούσε ουσιαστικά ένα βήμα παραπέρα, το όλο θέμα της οικονομικής διαμαρτυρίας, που είχαν ξεκινήσει πέρσι οι παίκτες της Λεβάντε, όταν απλά είχαν καθίσει ακίνητοι παρά το γεγονός ότι ο διαιτητής είχε σφυρίξει την έναρξη.

Εχθές, οι απλήρωτοι εδώ και τρείς μήνες, παίκτες της Galactico Pegaso, η οποία αγωνίζεται στον 7ο όμιλο της 4ης κατηγορίας της Ισπανίας, κατάφεραν να δυσκολέψουν κι άλλο το επίπεδο. Λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού με αντίπαλο την τρίτη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης, οι παίκτες των φιλοξενούμενων, αφού έκαναν την σέντρα, μαζεύτηκαν έξω απ’την περιοχή τους και κατέβασαν τα σορτσάκια τους για μερικά δευτερόλεπτα. Όπως είναι γνωστό, η θέαση ενός βρακιού δημοσίως, προκαλεί πάντα την προσοχή του κόσμου. Όταν μάλιστα μιλάμε για 11 βρακιά, καταλαβαίνει κανείς πόσο εύκολο ήταν να διαδοθεί το βίντεο παγκοσμίως, σε λιγότερο από 24 ώρες.

Πριν την συγκεκριμένη ενέργεια, είχαν ήδη αποσπάσει την προσοχή των τηλεοπτικών συνεργείων και όσων βρέθηκαν στο γήπεδο, κάνοντας προθέρμανση με φανέλες που έγραφαν το εμπνευσμένο και μεταφορικό σύνθημα “με τον κώλο στον αέρα”, που ουσιαστικά αποτελούσε πρώιμη απάντηση στην εύλογη απορία όλων, μετά το ξεβράκωμα, ‘τι θέλουν να πούνε οι ..ποιητές’!

Η επόμενη απλήρωτη ομάδα πάντως, που θα θελήσει να την προσέξει ο κόσμος, θα έχει σίγουρα πολύ δύσκολο έργο…

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ισπανικό πρωτάθλημα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Μεταγραφή μετά από Απαίτηση

Έκλεισε λοιπόν νωρίς-νωρίς το μεγάλο ντιλ της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Ο Φελίπε Κουτίνιο πήγε από τη Λίβερπουλ στη Βαρκελώνη για περίπου €160Μ. Αν σας αρέσει αυτή η κίνηση και δε θέλετε κάποιος να σας χαλάσει τη διάθεση, μπορείτε να σταματήσετε την ανάγνωση εδώ. Ο γράφων από το καλοκαίρι δεν ήταν ιδιαίτερα θερμός στη μεταγραφή […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το γλυκό του Μέσι

Εκεί που έχεις φάει ό,τι δίποδο και τετράποδο προσφέρει το μενού και κάνεις νόημα του στυλ “τον λογαριασμό” με τον κλασσικό ελληνικό τρόπο γράφοντας στον αέρα, ο σερβιτόρος έρχεται και σου λέει “να κεράσουμε γλυκάκι;”. Εσύ το παίζεις λίγο δύσκολος αρχικά και ρωτάς ντεμέκ “τι έχετε;” έναν άνθρωπο που το έχει δει το έργο εκατοντάδες […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *