Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Ο λαός στην εξουσία


«Σήμερα με αίτηση του μετόχου κ. Δάβαρη είχαμε ένα συμβούλιο και συζητήσαμε ορισμένα θέματα. Όλα τα προβλήματα επιλύθηκαν και οι παρεξηγήσεις και είμαστε ενωμένοι απόλυτα σε όλα τα θέματα η ΠΑΕ και ο ερασιτέχνης».

Από gazzetta.gr

Αυτά δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Νίκος Πατέρας αμέσως μετά το χθεσινό διοικητικό συμβούλιο και εγώ τουλάχιστον αισθάνομαι υπερήφανος γιατί η ομάδα μου διοικείται δημοκρατικά και ο κάθε μέτοχος (μικρός ή μεγάλος δεν έχει σημασία) μπορεί να ζητάει την σύγκλιση διοικητικού συμβουλίου.
Μπάχαλο είναι ο Παναθηναϊκός τον τελευταίο καιρό, το πρωτάθλημα έχει πετάξει, το μεταγραφικό «σαφάρι» του Δεκεμβρίου το έφαγαν τα θηρία, οι παίκτες ασχολούνται με το μπαλέτο και την ρυθμική, οι Γιαννακόπουλοι πάσχουν από σύνδρομο οξείας λαβαρικής ανεπάρκειας, αλλά αν ο κύριος Δάβαρης δεν ζητούσε την σύγκλιση ΔΣ μάλλον δεν θα μιλούσαν όλοι αυτοί ούτε απ το τηλέφωνο.
Τί να πω λοιπόν.
Συγχαρητήρια στον κύριο Δάβαρη.
Κι ας μην τον ξέρω τον άνθρωπο…

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ελληνικό ποδόσφαιρο, Παναθηναϊκός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Χορεύοντας στα χαλίκια

Το ποδόσφαιρο δεν είναι μπάσκετ. Είναι δύσκολο έως απίθανο να βρεις έναν ημιεπαγγελματία ή ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή που να μπορεί να μπει σε κάποιο γήπεδο και να διαλύσει διάσημους (και φτασμένους) ποδοσφαιριστές. Ίσως κάποτε -όταν το ποδόσφαιρο δεν ήταν γεμάτο παίκτες-αθλητές- να ήταν εφικτό. Στις μέρες μας δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση. Στο μπάσκετ έχουν υπάρξει […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

11 Έλληνες που έγιναν (ή θα θέλαμε να γίνουν) χαρτάκια της Πανίνι

Πάει πάνω από ένας χρόνος από τότε που ξεκίνησε η Πανίνι σάγκα του σομπρέρο. Γνωστοί ή λιγότερο γνωστοί, αλλά πλέον λατρεμένοι, ποδοσφαιριστές σε υπέροχα γραφικά ενσταντανέ στα όρια του pop icon. Ωστόσο χιλιάδες ήταν οι επιστολές που πλημμύρισαν το γραμματοκιβώτιο του σομπρέρο και απαιτούσαν την αποκατάσταση μιας τεράστιας αδικίας. Το “Θέλουμε Έλληνες σε χαρτάκια Πανίνι” εξελίχθηκε σε να […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *