Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Ο Νινίνιο ανακουφίστηκε


Να πω πως δεν ζήλεψα;
Ψέμματα θα πω.
Ο Ολυμπιακός κύριοι βαδίζει σε άλλα πρότυπα.
Γίνεται μεγάλο ευρωπαϊκό κλαμπ και ξεφεύγει απ τα ελληνικά δεδομένα.
Διότι μπορεί να έχει γιά τεχνικό διευθυντή τον Χρυσικόπουλο, άρτια εκπαιδευμένο στα σιδηροδρομικά έργα, αλλά από σκάουτιγκ σκίζει.
Καθώς πληροφορούμαι πως απέκτησε λέει τον Πέλε Αντερσον, πρώην σκάουτερ της Τσέλσι γιά να παρακολουθεί την αγορά των Σκανδιναβικών χωρών.
Και τέλος πάντων, τί πιό λογικό να πάρεις έναν έμπειρο Σκανδιναβό μάνατζερ γιά να παρακολουθείς την αγορά της γειτονιάς του.
Αλλά αυτή η διατύπωση της sportnet με άφησε με το στόμα ανοιχτό.
Γιά διαβάστε μαζί μου:
Ο ερχομός του στον Πειραιά θα σημάνει μια νέα εποχή για το δίκτυο σκάουτινγκ τον “ερυθρολεύκων”, λύνοντας παράλληλα και τα χέρια του Ανδρέα Νινιάδη, ο οποίος θα εστιάσει την προσοχή του κυρίως στην Λατινική Αμερική.
Ωστε έτσι λοιπόν.
Ο Πέλε θα ασχοληθεί με την Ισλανδία γιά να μείνει απερίσπαστος ο προερχόμενος εκ των Ποντίων Βεροίας, Ανδρέας «Νίνι» Νινιάδης στην αγορά που γνωρίζει πιό καλά απ τον καθένα.
Στα δάχτυλα τις παίζει τις Κλαουζούρες και τις Απερτούρες ο Αντρέας και τώρα που δεν θα χρειάζεται να παρακολουθεί και τις Βαλερέγγες ποιός τον πιάνει.
Τί να πώ;
Εχω μείνει άναυδος. Ο πολιτικός μηχανικός και ο Νινιάδης έχουν πλέον λυμένα τα χέρια τους. Κάποιος τους έβγαλε τις…χειροπέδες

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ελληνικό ποδόσφαιρο, Ολυμπιακός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Πού πας ρε Καραμητρογκόλ;

Είδα ένα όνειρο χθες, ήμουν λέει σε ένα γήπεδο κατάμεστο κι έβλεπα τον τελικό δεν θυμάμαι ποιας διοργάνωσης, αλλά θυμάμαι ξεκάθαρα τον Κώστα τον Μήτρογλου να κάνει χατ τρικ  και στο τελευταίο και νικητήριο γκολ να φιλάει με πάθος τη φανέλα του, που νομίζω πως ήταν ερυθρόλευκη αλλά δεν παίρνω κι όρκο, μπροστά σε ένα […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ας φιλοσοφήσουμε…

Υπάρχουν κάποιες ανθρώπινες ανάγκες οι οποίες δεν έχουν αλλάξει εδώ και πολλούς αιώνες. Μια εξ αυτών είναι η ανάγκη του ατόμου να φιλοσοφεί. Για τα πάντα. Για τις σχέσεις των ανθρώπων, την αγάπη, τα όνειρα, τη φιλία, τον θάνατο, την τρέλα και για τη ζωή γενικότερα. Όπως είναι φυσικό το ίντερνετ βοηθάει σημαντικά στην προώθηση […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *