Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Τους πήρε και τις κάλτσες


Δεν έχεις κλείσει καλά καλά τα 18 σου. Παίζεις σε μια ιστορική ομάδα και στον αγώνα κυπέλλου κόντρα στην μισητή αντίπαλο σκοράρεις στο 118′ δίνοντας την πρόκριση. Χιλιάδες οπαδοί της ομάδας σου πανηγυρίζουν έξαλλα, την ίδια στιγμή που οι φιλοξενούμενοι έχουν χάσει την μιλιά τους και κοιτάνε τις κάλτσες που πετούσαν στον αγωνιστικό χώρο(*). Πώς να μην πανηγυρίζεις όπως ο πιτσιρικάς Νταν Γκόσλινγκ της Έβερτον που έδωσε την πρόκριση στους 16 του FA Cup κόντρα στην Λίβερπουλ. Σε ένα ματς που μετά την αποβολή του Λούκας, η ομάδα του Μπενίτεθ είχε κρεμαστεί από τα δοκάρια και μόνο από τύχη δεν δέχτηκε νωρίτερα κάποιο γκολ, αλλά τελικά δεν κατάφερε να πάει στα πέναλτυ.

(* η Έβερτον είναι σε διαδικασία αναζήτησης χώρου για το χτίσιμο καινούριου γηπέδου και προσπαθεί να το χτίσει στην περιοχή Kirkby στα περίχωρα του Λίβερπουλ. Οι κάτοικοι της περιοχής αυτής, είναι γνωστοί και ως… “κλέφτες καλτσών”, αφού υποτίθεται ότι κλέβουν από τις μπουγάδες των νοικοκυρών τις κάλτσες και τις φοράνε στα χέρια τους για να μην αφήνουν δαχτυλικά αποτυπώματα όταν κλέβουν αυτοκίνητα. Οι ευρηματικοί οπαδοί της Λίβερπουλ βρήκαν έτσι τον τρόπο να κοροϊδέψουν τους μισητούς εχθρούς τους)

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Αγγλικό πρωτάθλημα, Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Σσσσσ…αρχίζει

Επιτέλους ο αρχαιότερος ποδοσφαιρικός θεσμός μπαίνει στην τελική του ευθεία. Το κύπελλο Αγγλίας βρίσκεται στον τρίτο γύρο, κάτι που σημαίνει πως στη μάχη ρίχνονται και οι ομάδες απ’ τις δύο μεγάλες κατηγορίες της χώρας. 64 ομάδες θα παλέψουν αυτό το Σαββατοκύριακο για ένα εισιτήριο που θα τις φέρει πιο κοντά στο ναό του ποδοσφαίρου. Το […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η αγκαλιά της ψυχής

 Στην ιστορία των Παγκοσμίων Κυπέλλων έχουν μείνει πολλές στιγμές χαραγμένες. Στιγμές χαράς και στιγμές λύπης. Το πρόσωπο του Μπάτζιο μετά το χαμένο πέναλτι το 1994, η… επίθεση του Ντιέγκο στην κάμερα μετά το γκολ επί της Ελλάδας, στιγμές που δεν ήταν αναγκαστικά κάποιο γκολ. Ένας παίκτης με τα αίματα στη φανέλα, τα δάκρυα κάποιου άλλου. […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

4 σχόλια σχετικά με το “Τους πήρε και τις κάλτσες”

  1. Ο/Η duendes λέει:

    Μετά λέμε τους δικούς μας.

    Το ITV έδειξε στους Άγγλους 118 λεπτά χωρίς γκολ και πάνω που προκέκυψε τεχνικό πρόβλημα, μπήκε το γκολ! Προηγμένες τεχνολογίες ΣΕ λέει μετά..

  2. Ο/Η EXARCHIOTIS λέει:

    Ενώ εδώ δεν βλέπουμε γκολ αλλά δεν φταίει το τεχνικό πρόβλημα 🙂

  3. Ο/Η nick_shortjohn λέει:

    Το τεχνικό φταίει (Σάντος, Τεν κάτε, Ερνάντεθ κ.λ.π. κ.λ.π.)

  4. Ο/Η EXARCHIOTIS λέει:

    Σωστό κι αυτό 🙂

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *