Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Όσκαρ Β’ Ανδρικού ρόλου 2009

Οι υποψηφιότητες συνεχίζονται με μια πολύ σημαντική κατήγορια των ποδο-oscars, το Β’ Ανδρικό ρόλο. Έχουμε τρεις υποψηφιότητες:

Ο Λάμπρος Σκόρδας γιά την συμμετοχή του στην ταινία «Σούπερ Μάρκετ»

Τον απολαύσαμε στην ταινία «Ο Λάμπρος και το κύμα» και στην αισθηματική κομεντί «Οδοντογιατρός γιά φίλημα». Τώρα όμως ο Λάμπρος Σκόρδας δίνει πραγματικά ρέστα υποδυόμενος τον ιδιοκτήτη ενός σούπερ μάρκετ που αλλάζει ιδανικά θέση σε προϊόντα και υπαλλήλους ώσπου μιά μέρα μπερδεύεται και βάζει μια γλάστρα στο ταμείο, ενώ αυτός πάει στην χαρτοπαιχτική λέσχη που συχνάζει. Σπαρταριστές καταστάσεις εκτυλίσονται και η πλοκή δεν αφήνει τον θεατή να ησυχάσει ούτε δευτερόλεπτο.
Στο ρόλο του κυνηγού μπεκάτσας ο Καράμπελας.

Ο Πάμπλο Γκαρσία για τον ρόλο του στην ταινία «Κουνγκ-Φου τα πάντα όλα»

Μια δυναμική επανεμφάνιση από έναν ηθοποιό που έκανε καριέρα κυρίως στο ισπανικό σινεμά. Ο Γκαρσία παίζει τον ρόλο ενός εμφιαλωτή ρετσίνας στη Θεσσαλονίκη, που μπλέκει με τον υπόκοσμο και αποφασίζει να εναντιωθεί στο σάπιο κατεστημένο. Ταινία δράσης και πολεμικών τεχνών, με χιλιάδες κομπάρσους γυρισμένη εξ’ ολοκλήρου ασπρόμαυρη. Ξεχωρίζει στο ρόλο του δασκάλου ο Παναγιώτης Ποικιλίδης.

Ο Ζλάταν Ιμπραμύτοβιτς για την ταινία «Ο λογιστής ΜΟΥ το παλιόπαιδο».


Καταπληκτική ερμηνεία από τον Σουηδό μετανάστη από τη Βοσνία που ενσαρκώνει με μοναδικό τρόπο την ψηλή μύτη του Ζοζέ Μουρίνιο, ενώ συνθέτει ιδανικό δίδυμο με την κοντή κατσαρή τρίχα του συμπαθούς Όλο Χάνω Αντριάνο. Παρά το γεγονός ότι τις εντυπώσεις κλέβει ο Μουρίνιο (θα τον δούμε υποψήφιο για άλλο ποδο-oscar), η ερμηνεία του παιδιού από το Μάλμο εντυπωσίασε τους σινεκριτικούς. Ο Ζλάταν ετοιμάζει απ’ ότι λέγεται ένα remake του Σιρανό Ντε Μπερζεράκ για να ανεβάσει στην σκάλα του Μιλάνου.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ποδο-oscars 2009

2 σχόλια σχετικά με το “Όσκαρ Β’ Ανδρικού ρόλου 2009”

  1. Ο/Η nick_shortjohn λέει:

    Πφφφφφφφφ! Πολύ δύσκολη απόφαση…
    Στο νήμα το “Super-Market” λόγω της ξεκαρδιστικής ερμηνείας του πρωταγωνιστή…

  2. Ο/Η charlie λέει:

    Όταν εμφανίζεται ο Πάμπλο “εσένα σου έριξα κλωΤΣΑ; Όχι; Πως όχι; Για περάστε” Γκαρσία οι άλλοι τρέχουν να κρυφτούν. Μιλάμε για την Μέρυλ Στριπ του καράτε (και άλλων πολεμικών τεχνών).
    Χειροκροτώ όρθιος με τα μάτια δακρυσμένα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *