Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο


Χαρές μεγάλες έκανε ο Ροναλντίνιο όταν έμαθε πως μάλλον θα ξεκινήσει στο επικείμενο ντέρμπυ με την Ιντερ στο…γήπεδο με τα δύο ονόματα.
Και αποφάσισε να βάλει τα δυνατά του και να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα γιά το παιχνίδι προκειμένου να καταπλήξει και πάλι τον πλανήτη με τα αδιαμφισβήτητα προσόντα του.
Μην φανταστείτε πως το έριξε στο τρέξιμο ή στα βάρη.
Μέχρι το πιό διάσημο κομμωτήριο του Μιλάνου πετάχτηκε γιά να φτιάξει μιά καινούργια κουρούπα. Η πρωτεύουσα της Λομβαρδίας βρίθει από καλούς στυλίστες, σε αντίθεση με την Βαρκελώνη όπου ο Ρόνυ πεταγόταν συχνά απ το Camp Nou μέχρι το κοντινό ξενοδοχείο Princesa Sofia, γιά να τον περιποιηθεί ο πιό διάσημος στυλίστας της πόλης ο Manolo García.
Ο ίδιος φρόντιζε συχνά και την κόμμωση του Φρανκ Ράϊκαρτ

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, Ιταλικό πρωτάθλημα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Όταν η Λεβερκούζεν έφτασε μια ανάσα από το απόλυτο θαύμα

Οι ομάδες χωρίζονται σε δύο κατηγορίες. Σε αυτές που υπάρχουν για να κερδίζουν τίτλους, μία τέτοια είναι η Μπάγερν Μονάχου για παράδειγμα, και στις άλλες που συμπληρώνουν το παζλ κάθε λίγκας. Στη Γερμανία μία τέτοια είναι η Χοφενχάιμ. Δίπλα σε όλες αυτές τις ομάδες της Μπουντεσλίγκα υπάρχει και η Μπάγερ Λεβερκούζεν. Μια ομάδα που δεν […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Όχι Κλάσικο, Κλασικό

Όχι δεν μας βάρεσε ο ήλιος εδώ στο sombrero, άλλωστε το φοράμε. Δε θα μιλήσουμε καν για το ντέρμπυ της Μαδρίτης. Σήμερα στη Γαλλία έχουν το δικό του μεγάλο παιχνίδι, το κλασικό PSG-Marseille. Θα μου πείτε: Πώς γίνεται να είναι αιώνιοι αντίπαλοι δύο σύλλογοι όταν ο ένας ιδρύθηκε το 1899 (Marseille) και ο άλλος το […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *