Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο


Χαρές μεγάλες έκανε ο Ροναλντίνιο όταν έμαθε πως μάλλον θα ξεκινήσει στο επικείμενο ντέρμπυ με την Ιντερ στο…γήπεδο με τα δύο ονόματα.
Και αποφάσισε να βάλει τα δυνατά του και να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα γιά το παιχνίδι προκειμένου να καταπλήξει και πάλι τον πλανήτη με τα αδιαμφισβήτητα προσόντα του.
Μην φανταστείτε πως το έριξε στο τρέξιμο ή στα βάρη.
Μέχρι το πιό διάσημο κομμωτήριο του Μιλάνου πετάχτηκε γιά να φτιάξει μιά καινούργια κουρούπα. Η πρωτεύουσα της Λομβαρδίας βρίθει από καλούς στυλίστες, σε αντίθεση με την Βαρκελώνη όπου ο Ρόνυ πεταγόταν συχνά απ το Camp Nou μέχρι το κοντινό ξενοδοχείο Princesa Sofia, γιά να τον περιποιηθεί ο πιό διάσημος στυλίστας της πόλης ο Manolo García.
Ο ίδιος φρόντιζε συχνά και την κόμμωση του Φρανκ Ράϊκαρτ

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, Ιταλικό πρωτάθλημα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Το ποδόσφαιρο στα χρόνια του ολοκληρωτισμού

Μπορεί η έκφραση “άρτος και θεάματα” να μας έρχεται από τα ρωμαϊκά χρόνια, το σκεπτικό όμως είναι πάντα επίκαιρο και τα “θεάματα” πολύ συχνά έχουν να κάνουν με το ποδόσφαιρο. Παρ’ ότι το ποδόσφαιρο στην Σοβιετική Ένωση θεωρείτο αρχικά ως άθλημα των πλουσίων και της μπουρζουαζίας, το κομμουνιστικό καθεστώς γρήγορα κατάλαβε την απήχηση που είχε […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο οπαδός που σκότωσε το ίνδαλμα του

Τον αποκάλεσαν “Τζόρτζ Μπεστ της Ιταλίας”. Ήταν χαρισματικός, ζόρικος, αντισυμβατικός. Μπορούσε να ντριπλάρει τους καλύτερους αμυντικούς με την ίδια ευκολία που προκαλούσε τους συντηρητικούς κύκλους της εποχής με τον τρόπο ζωής του. Σε μια περίοδο που στην Ιταλία κυριαρχούσε η ποδοσφαιρική πειθαρχία του Ελένιο Ερέρα ο Λουίτζι Μερόνι ήταν η διέξοδος όλων όσων επιζητούσαν κάτι διαφορετικό, […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.