Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Quis custodiet ipsos custodes?

Η σε απλά, διαιτητικά Ελληνικά, “ποιός παρατηρεί τους παρατηρητές”;
Στην εποχή του google, όλα είναι πιο απλά..


“Είδα για πρώτη φορά τον Ναθαναήλ Χαραλαμπίδη, πέρυσι (11 Νοεμβρίου 2007) στον αγώνα Ατρομήτου – Αρη 1-2, και από τα πρώτα του σφυρίγματα κατάλαβα ότι ήταν «πεζοναύτης» για ειδικές αποστολές. Εκτοτε τον παρακολούθησα σε πολλά παιχνίδια και η διαιτητική του συμπεριφορά δεν άλλαξε. Προχθές έκανε όργια σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης στο ματς με τον ΠΑΟΚ, αλλά ο παρατηρητής Σίπκας τον κράτησε στους πίνακες. Αυτό που δεν έχω μάθει ακόμη είναι ποιος τον «εκπαίδευσε». Θα το ψάξω και θα σας πω… Σ.Μ.”


Ελευθεροτυπία, 9/12


“Στη διάθεση της ΚΕΔ τέθηκε ο διαιτητής του αγώνα Ολυμπιακός – Αρης, Ναθαναήλ Χαραλαμπίδης, όπως και ο παρατηρητής που τον βαθμολόγησε με 7,60, Α.Σίπκας. Επίσης παραπέμφθηκαν και οι βοηθοί του, Γενναίος και Σταματόγλου, οι οποίοι βαθμολογήθηκαν με 5.”
sport.gr, 16/2
“Eίμαι ο Ναθαναήλ και μόλις τελείωσα”

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ελληνικό ποδόσφαιρο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Δεμένος πάνω στο άλογο

Δεν ξέρω πώς λειτουργεί ο κάθε οπαδός στη σχέση του με έναν ποδοσφαιριστή. Αν σταδιακά αναπτύσσει μια σχέση αγάπης (ή κι απέχθειας) ή πάντα υπάρχει η στιγμή, το γεγονός που γέρνει την πλάστιγγα και καθορίζει μια παντοτινή συναισθηματική σχέση (η οποία βέβαια συνήθως είναι μονομερής). Νομίζω στη δική μου περίπτωση είναι συνδυασμός. Μια σχέση που […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η πρώτη επαφή με το ποδόσφαιρο

Ένα από τα ωραιότερα συναισθήματα είναι αυτό του να ανακαλύπτεις νέα πράγματα. Νέα πράγματα με την κανονική έννοια του όρου. Για παράδειγμα, όχι ας -πούμε- να ανακαλύπτεις τον Μπέλα Ταρ, και τις ταινίες του, ενώ ασχολείσαι όμως με τον κινηματογράφο, αλλά να ανακαλύπτεις το σινεμά. Σκεφτείτε πως θα ήταν αν δεν ξέρατε τίποτα για το […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2 σχόλια σχετικά με το “Quis custodiet ipsos custodes?”

  1. Ο/Η EXARCHIOTIS λέει:

    Εμείς οι δυό πάμε πακέτο, δεν θα χωρίσουμε ποτέ 🙂

  2. Ο/Η nick_shortjohn λέει:

    “Προχθές έκανε όργια σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης στο ματς με τον ΠΑΟΚ, αλλά ο παρατηρητής Σίπκας τον κράτησε στους πίνακες.”

    ΟΡΓΙΑ;;;;

    ΟΡΓΙΑ;;;;!!!!

    ΤΙ ΛΕΣ ΒΡΕ ΟΡΓΙΟ;;;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *