Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Στο παραθυράκι

Πάνω που είχα πειστεί ότι το sombrero of the week ήταν η πιο αποτυχημένη έμπνευση του blog από την γέννηση του – τόσο αποτυχημένη, που πιθανόν να ήταν πιο εύκολο να βρίσκαμε έναν ‘σωστό πολιτικό’ την εβδομάδα, παρά ένα ωραίο γκολ στα Ελληνικά γήπεδα, κάθε Σαββατοκύριακο -, ήρθε η 26η αγωνιστική και το βρωμόσουτο του Βίκτορ Αγκάλι, “μέσα στην μάπα μου”, για να ανακαλέσω.

Αν σκεφτούμε μάλιστα, πως πέρα απ΄το ‘μισό σουτ σ’ολο το ματς-γκολ’ του Νιγηριανού της Ξάνθης, άξιο χειροκροτημάτων είναι και το πρώτο γκολ του Όσκαρ στο Καραισκάκη, μετά την μαγική έμπνευση του Μπελούτσι, τότε μπορούμε άνετα να πούμε ότι αυτήν την αγωνιστική, είχαμε ..πλεόνασμα ωραίων γκολ! Του χρόνου πάλι..

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Skoda Ξάνθη, sombrero of the week

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Τα γκολ της Δευτέρας

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=pVJvNh–wT0 Νο4 – Ντιέγκο Φορλάν (Ιντερνασιονάλ) Ναι, ΟΚ φταίει και το τέρμα αλλά ο Ντιέγκο δείχνει ότι το τόπι δεν το ξεχνάει. 1-3 η Ίντερ επί της Φλουμινένσε και ο Φορλάν φτάνει τα 5 γκολ, δεύτερος σκόρερ στο πρωτάθλημα Βραζιλίας. “Γκολ ολίμπικο” που λέει κι ο Βραζιλιάνος σπίκερ για τον αγαπημένο μας Ουρουγουανό. Νο3 – […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *