Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Και το όνομα αυτού…Γιωρίκας Ντουντού ο αριστεροπόδαρος


Φαίνεται πως η Τρίτη είναι η μέρα του παιδιού γιά το «ΦΩΣ».
Η δημοφιλής εφημερίδα που δεν έγινε ακόμα ταμπλόϊντ γιά να διπλώνεται μέσα της ο «Πρωταθλητής», στρέφει τα βέλη της σήμερα στον δύσμοιρο Γιάννη Παπαδόπουλο (θυμάστε, αυτόν που έπαιξε άλλο ένα παιχνίδι και έπρεπε να τον καλέσουν στην Εθνική).
Φιλοξενούνται δηλώσεις του Σάββα Θεοδωρίδη, γνωστού προκαθήμενου της Ρωμαιοολυμπιακής Εκκλησίας του Καραϊσκάκη, που πριν τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ φαίνεται πως βάφτισε τον νεαρό ποδοσφαιριστή.
Και το όνομα αυτού «Ντουντού αριστεροπόδαρος».
Και πριν συνέλθει απ την πρώτη φάπα, να σου και ο πατριάρχης Νικόλαος Αλέφαντος να δηλώνει πως ο Παπαδόπουλος είναι ένας «Πόντιος γνήσιος»
Μάταια προσπαθήσαμε να καταλάβουμε παρακάτω τί εννοεί ο «τα πάντα όλα»
Προφανώς ένας Πόντιος γνήσιος…είναι γρήγορος, έχει γερά πατήματα, είναι δυνατό παιδί, σκληρό καρύδι και έχει ποδοσφαιρικό μυαλό.
Ολ αυτά χαρακτηρίζουν έναν Πόντιο γνήσιο που επιπρόσθετα είναι και αριστεροπόδαρος Ντουντού. Στην ίδια προς Ολυμπιακούς επιστολή, ο Απόστολος Νικόλαος μας πληροφορεί πως ο Κυριάκος Παπαδόπουλος είναι παιδαράς, χωρίς όμως να διευκρινίζεται αν φέρνει στον Ανατολάκη, τον Νοβοσέλατς ή τον Γιώργη Αμανατίδη που ας σημειωθεί πως υπήρξε και αυτός Πόντιος γνήσιος.
Τέλος, η καλή εφημερίδα μας επιφυλλάσει και μία έκπληξη. Ο πατήρ Νικόλαος είς το…μετόχι των μέσα σελίδων μας εξομολογείται ποιους δύο παικταράδες θέλει πάση θυσία ο Ολυμπιακός γιά να βρεθεί από τον τέταρτο όροφο, στον όγδοο, στην ταράτσα.
Συγγνώμη πατέρα Νικόλαε, αλλά αν θέλεις να βρεθείς απ τον τέταρτο στον όγδοο, παίρνεις ασανσέρ, όχι παικταράδες. Εκτός αν τους επιφυλάσεις την τύχη του Βέγγου που ως θυρωρός έπαιρνε την χοντρή κυρία στην πλάτη και την ανέβαζε μέχρι το διαμέρισμά της.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ελληνικό ποδόσφαιρο, Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Η Ομάδα και το Μπραντ

Παρακολουθώντας τις ερμηνείες της είδησης της απόλυσης του Ντέιβιντ Μόις από τη Γιουνάιτεντ στα αγγλικά ΜΜΕ υπήρξε κάτι που μου χτύπησε πολύ άσχημα. Τόσο τα κανάλια όσο και οι εφημερίδες εστίασαν πάρα πολύ στο οικονομικό κομμάτι. Μάλιστα το BBC και το ITV (το μεγαλύτερο ιδιωτικό κανάλι της Αγγλίας) είχαν βάλει ως τίτλο της είδησης ‘Saving […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μέχρι το τέλος με ψηλά το κεφάλι

Από τότε που πρωτοείδα την κιτρινόμαυρη φανέλα, από τότε που πρωτοπάτησα στη Φιλαδέλφεια, από τότε που είδα τον Δικέφαλο Αετό Μέχρι το αυτογκόλ του Μπουγαΐδη στο 89′ Μέχρι το ντου των ηλιθίων Μέχρι τις 4αρες και τις 5αρες των μεταμορφωμένων αντιπάλων που παραλίγο να χτυπήσουν πλέι-οφ και τους έπαιζαν στο 1.30 Μέχρι τους ευσυγκίνητους παίκτες […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *