Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Μισή αλήθεια, ψέμμα ολόκληρο

Βγήκε από τα ρούχα του ο Ζοζέ Μουρίνιο γιά τις διαμαρτυρίες που ξεσήκωσε με την απόφασή του ο διαιτητής της τελευταίας αναμέτρησης της ομάδας του με την Ρώμα στο 3-3 του Μεάτσα.
Ο Μπαλοτέλι κέρδισε ένα άριστα σκηνοθετημένο πέναλτυ αποδεικνύοντας περίτρανα πως αξίζει μιά θέση στο πάνθεον του…μπουρδουκλόσφαιρου, η Ρώμα “έσκουξε” και ο Μου εξεράγη.
Μεταφέρω από το gazzetta.gr
«Υπήρξε μια συντονισμένη και οργανωμένη προσπάθεια να χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη. Ήταν φανταστική δουλειά αλλά είναι άσχετη με κόσμο που δουλεύει στο ποδόσφαιρο. Δεν μου αρέσει η πνευματική πορνεία. Μου αρέσει η ειλικρίνεια» είπε αρχικά ο Μουρίνιο και συνέχισε: « Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών κανείς δεν έχει αναφερθεί ότι η Ρόμα έχει μεγάλους παίκτες, αλλά θα τελειώσει τη σεζόν χωρίς τίτλο. Κανείς δεν έχει αναφερθεί ότι η Μίλαν έχει 11 πόντους λιγότερο από ό,τι εμείς και θα λήξει η σεζόν, χωρίς έναν τίτλο. Κανείς δεν έχει μιλήσει για τη Γιουβέντους, που έχει κερδίσει τόσες πολλές αμφισβητούμενες φάσεις. Έχουμε κερδίσει μόνο ένα παιχνίδι χάρη σε ένα λάθος και αυτό στο ματς με την Σιένα».
Και άντε να δεχτούμε πως στο παιχνίδι με την Μίλαν δεν συνέβη τίποτα το επιλήψιμο, αλλά προσέξτε διατύπωση: Εχουμε κερδίσει μόνο ένα παιχνίδι χάρη σε ένα λάθος. Τώρα τους βαθμούς που μαζεύουμε από ισοπαλίες μάλλον δεν τους μετράμε, όταν δεν κερδίζουμε δεν μπορεί να έχουμε ευνοηθεί.
Ρε γαμώτο, αυτό το παλικάρι αδικείται εκεί που δουλεύει. Πρέπει άμεσα να έρθει στον θαυμαστό κόσμο της Super League. Φανταστείτε τον ντουέτο με τον Σάββα. Τρέλλα θα είναι. Θα κόβει ο ένας, θα ράβει ο άλλος!

ΥΓ. Απορία: Πού το ξέρεις ρε μάστορα πως η Ρώμα δεν θα κερδίσει τίποτα φέτος; Δεν περιμένεις πρώτα να αποκλειστεί απ την Αρσεναλ να το σιγουρέψεις; Θα μου πεις τώρα Special One είσαι κα βλέπεις μπροστά. Μόνο πίσω δεν μπορείς να κοιτάξεις…

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

βιντεοθεραπεία, ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, Ιταλικό πρωτάθλημα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Πώς να Πάρεις τα Λεφτά σου Πίσω

Επιστρέφω μετά από δυο μήνες ενδελεχούς έρευνας (όχι ότι δεν είχα χρόνο) κάνοντας άρθρο κάτι που είχατε κάνει παρατήρηση στα σχόλια. Μιας και το θέμα των χορηγών και γενικά αυτών των εξωαγωνιστικών σχέσεων με το ίδιο το παιχνίδι είναι αγαπημένο μου θέμα, να δούμε λίγο τις σχέσεις των συλλόγων με τις φανέλες που πουλάνε, με […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το Πρωτάθλημα Αναβάλλεται Λόγω Ταραχών. Μήπως Πρέπει να Ξαναρχίσει;

Από τότε που οι διαδηλώσεις στην Ουκρανία σταμάτησαν να είναι απλώς  τέτοιες και πήραν χαρακτήρα κυβερνητικής κρίσης, τα πάντα πάγωσαν στη χώρα. Ένα από αυτά ήταν και το εγχώριο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα, μαζί με όλες τις αθλητικές διοργανώσεις. Σε συνθήκες εσωτερικών ταραχών, σε μια χώρα που βρίσκεται στα πρόθυρα του διχασμού, το ποδόσφαιρο δεν μπορεί να […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

1 σχόλια σχετικά με το “Μισή αλήθεια, ψέμμα ολόκληρο”

  1. Ο/Η balkou λέει:

    Εχμμμ, δεν “τα πήρε” λόγω των δηλώσεων των παραγόντων-παικτών-προπονητή της Ρόμα αλλά επειδή βγήκε για σεκόντο και ο Ρανιέρι (ο εχθρός του εχθρού μου ειναι φίλος μου, αμ δε!) να υποστηρίξει τη Ρόμα και το πόσο μοιάζουν με τον Σπαλέτι (χρόνια κολλητάρια).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *