Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Ο Νέρι δεν βάζει μυαλό…


Χαμός στο Μεξικό από την κόντρα του… νατουραλιζέ (που θα ‘λεγε και ο Βασίλης Σκουντής) Ουρουγουανομεξικανοέλληνα Νέρι Καστίγιο με τους δημοσιογράφους του Μέξικο (που θα ‘λεγε και ο Μανόλο).
Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού έδωσε το δικό του σόου στη συνέντευξη τύπου των παικτών της εθνικής ομάδας, καθώς οι Μεξικάνοι ήταν κάπως σκληροί στις ερωτήσεις τους σε σχέση με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο παίκτης.

“Είμαι πολύ καλά στην ομάδα που βρίσκομαι και είτε με κριτικάρουν ή όχι στο Μεξικό δεν με νοιάζει καθόλου, γιατί δεν έχουν παίξει ποτέ ποδόσφαιρο. Στη Βραζιλία και στην Αργεντινή οι δημοσιογράφοι μπορούν να μιλάνε γιατί πολλοί έχουν παίξει ποδόσφαιρο. Σε ρωτάω εσένα; Έχεις παίξει ποδόσφαιρο;”

Η συνέντευξη συνεχίστηκε σε αυτά τα επίπεδα και μέσα σε γενικότερη οχλαγωγία με τον Καστίγιο να λέει: “Ξέρεις ποια είναι η διαφορά; Εγώ είμαι στην Ευρώπη κι εσύ εδώ στο Μεξικό” και τελικά να κλείνει με την ατάκα προς έναν δημοσιογράφο: “Εγώ κι εσύ έξω…” και το χαρακτηριστικό νεύμα.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

βιντεοθεραπεία, ποδόσφαιρο Λατινικής Αμερικής

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Φεύγει όπως τον ζήσαμε

Κάθε μεγάλος ποδοσφαιριστής ονειρεύεται να παίξει το τελευταίο του παιχνίδι όπως του αρμόζει, να φύγει νικητής και εν μέσω αποθέωσης. Για τον 38χρονο πλέον Ζουνίνιο Περναμπουκάνο φαίνεται ότι μόνο το τρίτο θα είναι αλήθεια. O Βραζιλιάνος χαφ επέστρεψε στη Βάσκο πριν μερικούς μήνες και προσπαθεί με τους συμπαίκτες του να σώσει την ομάδα από τον […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ουρουγουάη-Βραζιλία: Ένα λατινοαμερικάνικο ντέρμπι που επηρεάζει ζωές

Τον Νοέμβρη του 2013 η Ουρουγουάη κέρδιζε με τα χίλια ζόρια τη συμμετοχή της στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, αφήνοντας εκτός στα πλέι οφ την Ιορδανία. Λίγες μέρες μετά από την πρόκριση, η εταιρεία που ντύνει την εθνική ομάδα κυκλοφόρησε ένα διαφημιστικό. Ένας τύπος ντυμένος με ένα ολόσωμο γαλάζιο σεντόνι κυκλοφορούσε στο Ρίο ντε Τζανέιρο τρομάζοντας […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

1 σχόλια σχετικά με το “Ο Νέρι δεν βάζει μυαλό…”

  1. Ο/Η nick_shortjohn λέει:

    Ζει αυτός…;;;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *