Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Τι τέλετε κύριε;


H AEK δεν είναι στην καλύτερή της εποχή. Αγωνιστικά, τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ και η καμμένη γη που άφησε πίσω του ο προηγούμενος προπονητής βγάζουν μάτια. Σε συνδυασμό με τους συνεχείς τραυματισμούς η ομάδα στα περισσότερα παιχνίδια είναι κακή. Διοικητικά, υπάρχει μια σχετική αστάθεια και οικονομική στενότητα.

Την στιγμή αυτή λοιπόν, διάλεξε ο πρώην λαοφιλής προπονητής της ΑΕΚ να ξεκινήσει επίθεση κατά…αγνώστων. Μετά από ένα καλό (μετά από καιρό) παιχνίδι της ομάδας βγήκε και μίλησε για τους εχθρούς της ΑΕΚ. Κάποιοι λέει χαίρονται που χάνει η ΑΕΚ. Ποιοι κυρ-Ντούσαν; Γιατί δεν μας λέτε “τι είναι και πώς είναι”; Είναι οι οπαδοί; Είναι οι παίκτες; Είναι η διοίκηση; Είναι οι δημοσιογράφοι; Κανείς δεν θα μάθει ποτέ. Ο ενωτικός Ντούσαν θα τα πάρει κι αυτά μαζί του, όπως και την αλήθεια της προδοσίας του 1996 που ακόμα περιμένουμε να βγει και να μας πει τι πραγματικά έγινε (όπως λένε οι φίλοι του)και το μαρτύριο του Ταντάλου που πέρασε.

Και φυσικά, βγαίνει ο καθένας και κάνει τη δική του ερμηνεία. Από τα λόγια του γέροντα Παΐσιου είχαμε να δούμε τόσες ερμηνείες σε λεγόμενα. Ο αγέρωχος όμως πρίγκηψ εκεί, να μην μας λέει ποιον εννοεί. Τελικά, μετά από πιέσεις είπε ότι δεν εννοεί τον νυν πρόεδρο και τους παίκτες, αλλά και τον υπέροχο λαό της ομάδος. Ωραία, οι ύποπτοι μειώθηκαν. Ευτυχώς την κατάλληλη στιγμή βγήκε ο πρώην πρόέδρος της ομάδας Γιώργος Κιντής και με μια ιστορική δήλωση έβαλε τα πράγματα στη θέση τους:

«Ο Ντούσαν πρέπει να καταλάβει πως όταν νικά την Ξάνθη, 10 χαίρονται, 20 κλαίνε και 970 απλώς χέστηκαν. Οπως 970 στους 1.000 χέστηκαν όταν νικά ο Ολυμπιακός ή ο Παναθηναϊκός την Ξάνθη. Εκτός κι αν θέλει να πάει στον Πανθρακικό, στον οποίο όντως 970 στους 1.000 θα χαίρονται όταν νικά την Ξάνθη. Ας κερδίσει τον Ολυμπιακό και όντως 970 στους 1.000 θα χαίρονται, 20 θα αδιαφορούν και 10 θα κλαίνε»

Είμαι ΑΕΚ, δεν βαριέμαι ποτέ…

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΑΕΚ, ελληνικό ποδόσφαιρο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Η αγαπημένη μας Σούπερ Λίγκα ή αλλιώς: Τι είναι η Σούπερ Λίγκα

Κατ’ αρχάς να σας πω πώς, απεχθάνομαι αυτή τη νέα διοργάνωση, την UEFA Nations League. Μου μοιάζει εκνευριστική και αρκετά μπερδεμένη. Κάτι σαν εκείνη την κοπέλα που είχες στα 15. Εκείνη που ήθελε να σε χωρίσει επειδή είχε ερωτευθεί τον Μάκη με το GLX αλλά τελικά τα έφτιαξε με τον Χρήστο που είχε Vespa. Χωρίς […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οι 5 απόλυτες λύσεις για την επόμενη μέρα της Εθνικής

Το ποτήρι ξεχείλισε αγαπητέ αναγνώστη, πιάσαμε πάτο, ξεφτιλιστήκαμε, γίναμε περίγελως του τελευταίου μπακαλιάρου που κολυμπούσε αμέριμνος στα παράλια των Φερόε. Έστω και καθυστερημένα ο Ρανιέρι έφυγε, αλλά η ανεύρεση του διαδόχου μοιάζει με σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες (πάντα ήθελα να το γράψω αυτό). Το sombrero όμως είναι εδώ για να διευκολύνει την ΕΠΟ, φτιάχνοντας την […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2 σχόλια σχετικά με το “Τι τέλετε κύριε;”

  1. Ο/Η balkou λέει:

    Είπα στο πρόεντρο, να κλείσει σομπρέρο που με κοροδεύουνε… Ουγκ!

  2. Ο/Η EXARCHIOTIS λέει:

    Ρε Κιντή, αν η ΑΕΚ κερδίσει τον Ολυμπιακό δεν θα κλαίνε μόνο 10.
    Εκτός αν εννοείς ΑΕκτζήδες, οπότε η βόμβα είναι πολύ μεγάλη.
    Ποιούς εννοείς, ω τέως πρόεδρε;;;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *