Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

4-3-3; Να την φάς και να ναι κρύα!


Διάβασα εις τον τύπο, πως εψές ο Τεν Κάτε δοκίμασε στην προπόνηση ένα σχήμα 4-3-3 και συμπέρανα πως μάλλον ήθελε να αποφορτίσει το κλίμα εν όψη του βραδινού αγώνα.
– Κόουτς τί είναι αυτό που κάνουμε, φαίνεται να ρώτησε ο Καραγκούνης τον προπονητή του κι εκείνος του απάντησε:
– Πλάκα Γιώργο μου, πλάκα. Πώς είναι να παίζεις μπουγέλα το καλοκαίρι στην προετοιμασία; Πώς είναι να παίζεις «κορόϊδο» στο σχολείο στο διάλειμα; Ενα τέτοιο πράγμα κάνουμε. Περνάμε την ώρα μας ευχάριστα.
– Είπα κι εγώ…. ψιθύρισε ανακουφισμένος ο Γιώργος ο τουμποπρωταθλητής και έσπευσε να διαδόσει τα ευχάριστα νέα και στους υπόλοιπους ανησυχούντες.

Διότι τώρα, ποιό 4-3-3 και πράσιν άλογα; Σιγά μην παίξουμε και 4-2-4 με τον Πετρόπουλο σε ρόλο Βαβά. Ταμπούρι θα παίξουμε και θα ευχηθούμε να μην σκοράρει η Βιγιαρεάλ πρώτη, γιατί μετά θα γίνει του…Πανσερραϊκού το κάγκελο.
Επιπροσθέτως ο Τεν Κάτε υπήρξε και ειλικρινής : Δεν θα πάμε γιά το μηδέν στην άμυνα, είπε, και όλοι έσπευσαν να εννοήσουν πως εννοεί ότι θα ψάξει το γκολ. Ενώ αυτός απλά ήθελε να πει πως αποκλείεται να κρατήσουμε τους Βαλενσιάνους στο μηδέν.
Ολα είναι ζήτημα ερμηνείας λοιπόν αν και ο Ολλανδός έδειξε να γνωρίζει απ τον πρώτο αγώνα πως το πρώτο που πρέπει να κάνει είναι να μπλοκάρει τις κάθετες του Πιρές. Αν το καταφέρει και σήμερα, θα έχει κάποιες ελπίδες. Αλλοιώς…

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

we love 1-1-8, ελληνικό ποδόσφαιρο, Παναθηναϊκός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Είναι η Γαλλία το μεγάλο φαβορί;

Σε λίγες μέρες αρχίζει το 15ο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Εθνικών ομάδων στα γήπεδα της Γαλλίας και όπως κάθε διοργάνωση που σέβεται τον εαυτό της θα έχει πολλές απουσίες σημαντικών παικτών. Για όλες τις ομάδες. Η Γαλλία παρουσιάζεται -καθόλου άδικα βάσει ρόστερ- ως το μεγάλο φαβορί αλλά θα παραταχθεί δίχως πολλές σημαντικές μονάδες που λογικά θα δυσκολέψουν […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο μοναδικός Γιώργος Καραγκούνης

Ο Γιώργος Καραγκούνης είναι Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής, γεννημένος στις 6 Μαρτίου 1977 στον Πύργο και αγωνίζεται στη θέση του μέσου στην ομάδα της Φούλαμ, γνωστός για το γεμάτο πάθος παιχνίδι του και τις ηγετικές του ικανότητες. Κατέχει το ρεκόρ συμμετοχών στην εθνική Ελλάδας από τον Οκτώβριο του 2012, όταν και αγωνίστηκε για 121η φορά. Βικιπαίδεια […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

5 σχόλια σχετικά με το “4-3-3; Να την φάς και να ναι κρύα!”

  1. Ο/Η nick_shortjohn λέει:

    Σφιχτό σε βλέπω σήμερα…

  2. Ο/Η EXARCHIOTIS λέει:

    Εως δυσκοίλιο… 🙂
    30-70 το βλέπω 😉

  3. Ο/Η duendes λέει:

    Τόσο αηδιαστικά κλισέ δηλώσεις, δεν περίμενα απ’τον Τεν Κατε. “Να κάνουμε κόλαση το γήπεδο”, “να διατηρήσουμε το μηδέν”, “ο κόσμος θα μας ωθήσει”.

    Κανονικά πρέπει να καταργηθούν όλες οι συνεντεύξεις τύπου πριν τα παιχνίδια και να κάνουν δηλώσεις μόνο Μουρίνιο και ο Φέργκιουσον, μπας και γλιτώσουμε από λίγη βαρεμάρα.

  4. Ο/Η nick_shortjohn λέει:

    Αφού δε βλέπει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, πάλι καλά…

  5. Ο/Η charlie λέει:

    Sorry παιδιά, εγώ περαστικός ήμουν, είδα την φωτογραφία του Βαβά και συγκινήθηκα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *