Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Ένας (+ ένας δώρο!) ακόμα αντισυμβατικός παίκτης με ερυθρόλευκα, που κερδίζει για μερικά εκατοστά – κάποιος πιο σχολαστικός θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ακόμα και την λέξη ‘μέτρο’, χωρίς να γίνει υπερβολικός! – την μάχη με τους πληκτικούς κανονισμούς, που καταστρέφουν το θεαματικό ποδόσφαιρο.
Ένας ακόμα αντίπαλος, που διαμαρτύρεται στον βοηθό.
Ένας ακόμα σπίκερ, που αποξενώνεται από τα γεγονότα και αφαιρεί την προσωπική του κρίση από την μετάδοση.
Μια ακόμα “δύσκολη φάση”, με την οποία “θα ασχοληθεί το βράδυ ο τηλεκριτικός διαιτησίας” για να μας υπενθυμίσει την ανθρώπινη φύση των διαιτητών και πόσο εύκολα και φυσιολογικά μπορεί κάποιος να μην δει δυο (2) τύπους με κόκκινα να προεξέχουν από την άμυνα, τόσο εμφανέστατα.
Ένας ακόμα επόπτης, που εκθέτει την φετινή πορεία του Ολυμπιακού!
Τέλος, ένα ακόμα γκολ, που οδηγεί σε μια ακόμα νίκη, που οδηγεί σ’ενα ακόμα πρωτάθλημα, που οδηγεί σ’ενα ακόμα νυχτερινό γλέντι, που αναγκάζει τον Τζόρτζεβιτς να αναφωνήσει “βάλτε την περσινή δήλωση. Έτσι κι αλλιώς κάθε χρόνο ο Ολυμπιακός παίρνει το πρωτάθλημα”.
Και του χρόνου..

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ελληνικό ποδόσφαιρο, Ολυμπιακός, Πανιώνιος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Σούπερ Λίγκα: 2049

Έχουμε μπει για τα καλά στη νέα κινηματογραφική σεζόν, βαδίζοντας ολοταχώς για τα Όσκαρ και το El Sombrero δεν θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστο. Είδαμε πρώτοι την νέα σπουδαία φουτουριστική ελληνική ταινία “Σούπερ Λίγκα: 2049” και ο κλήρος της παρουσίασης έπεσε σε εμένα (όχι ότι με χάλασε βέβαια). Ποιος Λάνθιμος με τα “Ιερά του ελάφια” […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πόσο καλά ξέρεις το ντέρμπι των αιωνίων;

Από το 1930, όταν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός συναντήθηκαν για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι, μέχρι και σήμερα, τα ντέρμπι των αιωνίων καθηλώνουν το μεγαλύτερο ποσοστό των φιλάθλων της ποδοσφαιρικής Ελλάδας. Ακόμα και όταν δεν είναι καλά παιχνίδια (κάτι όχι σπάνιο) ή δεν έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον, το γόητρο και η ανάγκη για νίκη επί του αντιπάλου […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

11 σχόλια σχετικά με το “”

  1. Ο/Η Green Onion λέει:

    Δεν την είχα δει τη φάση… Και πες οτι οι επόπτες και οι διαιτητές μας έχουν συνηθίσει σε τέτοια. Ο δημοσιογράφος δεν ντρέπεται καθόλου να λέει απλά “διαμαρτύρονται για offside;”, και μετά λένε γιατί τους βρίζουμε. Πιο ΚΑΘΑΡΟ offside ΔΕΝ υπάρχει. ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ.

  2. Ο/Η Elaith λέει:

    Ακριβώς… Είναι δυνατόν να λες “Ο τάδε διαμαρτύρεται για οφσάιντ” ;
    Λίγη ντροπή…

  3. Ο/Η Xristos λέει:

    νομιζω παντως οτι καλυπτοταν απ τον μητρογλου…

  4. Ο/Η Paoki-4 λέει:

    Επειδή έγιναν κάποια μικρολαθάκια στους αγώνες του Ολυμπιακού με Πανιώνιο, Θρασύβουλο, Άρη, Ξάνθη, ΠΑΟΚ στο κύπελλο (ίσως και άλλα που δεν θυμάμαι) βγάζουμε χαζά συμπεράσματα ότι ο ΟΣΦΠ δεν είναι η καλύτερη ομάδα με διαφορά στην Ελλάδα. 5 ομάδες αδίκησε.

    Άρα υπάρχουν (ίσως) άλλες 11 που ΔΕΝ αδίκησε!

    Άρα μια χαρά δίκαιος πρωταθλητής του μπουρδέλου που λέγεται Ελλάδα είναι ο θρύλος μας.

    Τρανσέξουαλ χώρα = Τρανσέξουαλ πρωτάθλημα = Τρανσέξουαλ τίτλος

    Υπάρχει κανείς καταλληλότερος του Ολυμπιακού γι’ αυτόν τον τίτλο? Σε αυτήν την χώρα?

  5. Ο/Η nick_shortjohn λέει:

    Κοίτα παόκι. Μην κρυβόμαστε πίσω απ’ το δάχτυλό μας. Με η χωρίς αυτά τα μέσα o Ολυμπιακός ήταν η μοναδική ομάδα που άξιζε να σηκώσει αυτήν την κωλοκούπα… Όσο και αξία η όχι τον δίνει αυτή η κωλοκούπα…

    @Xristos

    Ο Μήτρογλού σε κάθε επίθεση του Ολυμπιακού (όταν παίζει) καλύπτει τους πάντες και τα πάντα! Η Αντίπαλη ζώνη άμυνας ανεβαίνει έξω απ’ την περιοχή και αυτός συνεχίζει “ντουγρού” μέχρι το τέρμα και ζητάει και μπάλα!

  6. Ο/Η Paoki-4 λέει:

    Αξίζει να σηκώσει την κωλοκούπα αυτός που θα τερματίσει με τους περισσότερους βαθμούς. Οι περισσότερες ομάδες πότε έχασαν και πότε κέρδισαν βαθμούς από διαιτητικά λάθη. Τότε μπορώ να δεχτώ ότι είναι λάθη.

    Ο ΟΣΦΠ θυμάμαι ΜΟΝΟ να κερδίζει από “λάθη”, οπότε με λίγο μυαλό καταλαβαίνεις ότι εκεί δεν είναι λάθη. Και όταν είναι 10+ αυτοί οι βαθμοί δεν αξίζει σε καμία περίπτωση την κωλοκούπα!

    Το “με ή χωρίς αυτά τα μέσα” είναι η καραμέλα της 13ετίας.

  7. Ο/Η Proud_walker λέει:

    Δωστε και σε μενα 11 αβαβα πρωταθληματα και θα παρω το 12ο και χωρις λαδιες

  8. Ο/Η balkou λέει:

    Επίδειξη δύναμης και δουλικότητας είναι…
    Δε θα κέρδιζε το πρωτάθλημα ακόμη κι αν δε κέρδιζε χθες? Φυσικά και θα το κέρδιζε. Μπορεί και με τους Θρασύβουλους, Άρη, Ξάνθη κλπ πάλι να το’ παιρνε κανείς δε λέει το αντίθετο. Να το βλέπαμε όμως ρε μαμώτο μου.
    Να βλέπαμε και την αντίδραση του συλλόγου, σε περίπτωση που θα’ρχοταν η ισοπαλία με τον Βούλη.
    Να βλέπαμε αν θα γινόταν το πίτσι-πίτσι με τον Βαλβέρδε ή αν θα τον είχαν σουτάρει σούμπιτο μετά τη δεύτερη εντός ισοπαλία. Είναι κι αυτά μεσα στο παιχνίδι, επηρρεάζουν κι αυτά καταστάσεις.
    Πρωταθλητής σε ελεγχόμενες συνθήκες σταθερής πίεσης, όγκου και θερμοκρασίας…

  9. Ο/Η nick_shortjohn λέει:

    Ναι ρε παιδιά! Δε διαφωνεί κανείς… (Ειδικά σε ότι λέει ο balkou) Κι εγώ αδικήθηκα απ’ αυτόν… Αλλά βλέποντας τους άλλους τρεις να συναγωνίζονται για το ποια είναι η “πιο τραγική μεγάλη ομάδα” καταλαβαίνεις… Αυτό ήθελα να καταδείξω…

    P@oki, ΠΑΟΚ είμαι…

  10. Ο/Η Mr.Fixit λέει:

    To offside sas peirakse? Oxi pou kerdizan oi alloi 2-1 kai molis isofarise o asteras ton pao, anoiksane podarakia? Gia na epikentrw8ei h omadara me ta ery8roleuka stis ypoloipes (poies?) ypoxrewseis ths…

    Se anypopth fash, prin xronia, kapoios (kserei) mou eixe pei pws otan o Olympiakos xreiazetai apotelesma, h Paniwnara sygkineitai. Polla xronia prin apo Makous, Estoyanoff kai loipa megaleia. Epi Mpeou nomizw.

    Prwta vgainei h psyxh tou syllogou kai meta to xoui.

  11. Ο/Η Chris λέει:

    Είναι οριακή η φάση και πολύ δύσκολη για τον επόπτη. Αυτοί δεν έχουν την δυνατότητα του ριπλει όπως εμείς εδώ που βλέπουμε την φάση 20 φορές και κάνουμε υψηλή κριτική

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *