Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Δύσκολοι καιροί για πολυμετοχικούς


Στον ΠαναΘηναϊκό τα χρόνια (οι μήνες) της αθώας πολυμετοχικότητας πέρασαν από ότι φαίνεται. Σύμφωνα με τις πάντα έγκυρες ελληνικές αθλητικές εφημερίδες στο χθεσινό Δ.Σ. αρπάχτηκαν χοντρά. Το γιατί κανείς δεν μπορεί να καταλάβει. Προφανώς όταν η χρονιά είναι αποτυχημένη κάποιος πρέπει να φταίει, κάποιος πρέπει να τα ρίξει στον άλλον. Αφού λοιπόν έγινε η δίκη της Νυρεμβέργης με τον Τεν Κάτε στο εδώλιο να εξηγεί στους μετόχους τι πήγε στραβά και γιατί οι παίκτες διαλέγουν ματς να παίξουν, είπαν να πλακωθούν μεταξύ τους.

Ο Πατέρας γενικά νιώθει ριγμένος ως πρόεδρος μια που δεν σήκωσε κανένα κατσαρολικό φέτος για να φωτογραφηθεί στο κότερο. Ο Βγενό, που λένε ότι θέλει να γίνει ο Μπερλουσκόνι της Ελλάδας αλλά προς το παρόν δεν βάφει τόσο αποτυχημένα το μαλλί, ούτε έχει σηκώσει πρωτάθλημα, μάλλον φυσάει το χρήμα και θέλει να το σπρώξει. Προφανώς έχει άλλες ιδέες για την ομάδα, ενώ δεν του αρέσουν τα υπόγεια παιχνίδια με της εφημερίδες που στηρίζουν συγκεκριμένες τάσεις μέσα στην ομάδα. Ο Τζίγγερ δεν φαίνεται διατεθειμένος να σπρώξει χρήμα για να μοιραστεί τη δόξα, αφού δεν το έκανε όταν ήταν μόνος του. Τέλος υπάρχουν και οι αδερφοί Κατσάμπα οι μπασκετικοί, που γενικά τα βάζουν με όλους και όλα και περιμένουν να βάλουν κι άλλο αστέρι στη φανέλα για να ακουστεί πιο δυνατά το (κάπως ξεχασμένο αυτή την περίοδο) “Παύλο Θεέ, πάρε την ΠΑΕ”. Μέχρι τότε μέσω της εφημερίδας τους κάνουν κριτική απ’ έξω σαν “απλοί φίλαθλοι”. Μια χαρούμενη παρέα η οποία έτσι όπως λειτουργεί την παρούσα στιγμή μόνο αντίπαλο δέος στον κύριο ΧΟ-ΧΟ-ΧΟ δεν μοιάζει.

Α, ναι. Υπάρχει και η πρώτη και original πολυμετοχική ομάδα της Ελλάδας. Μόνο που εκεί ψάχνουν να βρουν τον ρουφιάνο που έβαλε πάνω από τα μυστικά της ομάδας, τα φτηνά ενδομετοχικά ξεκαθαρίσματα λογαριασμών. Μέχρι τον τελικό όμως τα πράγματα είναι SUPER CRUCIAL και CONFIDENTIAL.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΑΕΚ, ελληνικό ποδόσφαιρο, Παναθηναϊκός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Ας φιλοσοφήσουμε…

Υπάρχουν κάποιες ανθρώπινες ανάγκες οι οποίες δεν έχουν αλλάξει εδώ και πολλούς αιώνες. Μια εξ αυτών είναι η ανάγκη του ατόμου να φιλοσοφεί. Για τα πάντα. Για τις σχέσεις των ανθρώπων, την αγάπη, τα όνειρα, τη φιλία, τον θάνατο, την τρέλα και για τη ζωή γενικότερα. Όπως είναι φυσικό το ίντερνετ βοηθάει σημαντικά στην προώθηση […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ένα μεσημέρι Κυριακής στον Ταύρο

Το ξέρω, δεν μοιάζει και ιδανική η απόφαση να ξοδέψεις ένα Κυριακάτικο μεσημέρι σου παρακολουθώντας οποιονδήποτε αγώνα της ελληνικής Football League (αλήθεια πόσο τρολιά μοιάζει η επιλογή αυτής της ονομασίας για ένα τέτοιας ποιότητας πρωτάθλημα, αν και σε δεύτερη σκέψη, και συνδυάζοντάς την με αυτό που οι Αμερικάνοι ονομάζουν football, αρχίζει να αποκτά μια λογική […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.