Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Η πανδαισία των τελευταίων αγωνιστικών

Εκεί που ολόκληρη την χρονιά ζοριζόμασταν να ανακαλύψουμε ένα γκολ που να αξίζει τον τίτλο “sombrero of the week”, στις τελευταίες αγωνιστικές ζοριζόμαστε να επιλέξουμε μεταξύ κάποιων πανέμορφων γκολ! Μετά από αρκετή σκέψη ξεχώρισα τα δυο απίστευτα σουτ του Πανθρακικού στο Χαριλάου και με γνώμονα ότι στον σχετικό διαγωνισμό του ΠΣΑΠ, στον οποίο χορηγός είναι ο ΟΠΑΠ, έχει επιλεχθεί το γκολ του Γήττα, κατέληξα στο γκολ του Πόνσε με απώτερο στόχο να αυξηθεί η προβολή της ομάδας του Πανθρακικού, σαν επιβράβευση από μέρους μου για το γεγονός ότι κατέβηκε να παίξει μπάλα μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο παρ’ οτι ήταν βαθμολογικά αδιάφορη.

Βαθμολογικά αδιάφορος απ’την άλλη ήταν και ο Λεβαδειακός, που φυσιολογικά – καθώς πέρα από καφενειακές συζητήσεις, η διαφορά δυναμικότητας και κινήτρου των δυο ομάδων ήταν μεγάλη – ηττήθηκε στην έδρα του από την Λάρισα. Κορυφαίος των φιλοξενούμενων (και απ’ οτι φαίνεται κι όλης της τελευταίας αγωνιστικής, σύμφωνα με τον διαγωνισμό “MVP-ΟΠΑΠ” του ΠΣΑΠ, στον οποίο χορηγός είναι ο ΟΠΑΠ) σ’αυτό το παιχνίδι ήταν ο Τούρκος Μετίν. Ένα παιχνίδι το οποίο ο ..ΟΠΑΠ, της ίδιας οικογενείας με τους παραπάνω, δεν είχε στο κουπόνι του ‘Πάμε στοίχημα’ για λόγους ανωτέρας βίας που έχουμε ήδη αναλύσει διεξοδικά σε προηγούμενα ποστ.

Στο ίδιο παιχνίδι, τέλος, τον τίτλο του “πρωταγωνιστή” του αγώνα διεκδίκησε μέχρι λίγο πριν την λήξη του και ο Γιώργος Κόλτζος του Λεβαδειακού ο οποίος στο 88ο λεπτό κι ενώ η ομάδα του έχανε με 0-1, σκορ που μαθηματικά υποδηλώνει πως μια οποιαδήποτε στραβοκλωτσιά, που έχει την εύνοια της θεάς τύχης, μπορεί να το μετατρέψει σε 0-2 ή 1-1, ανάλογα με την κατεύθυνση της, δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα γιατί καθυστερούσε να εκτελέσει ένα πλάγιο! Το γεγονός ότι παρά την αξιοσημείωτη αυτή ενέργεια, δεν βρέθηκε στις επιλογές του ΠΣΑΠ για τον καλύτερο παίκτη της αγωνιστικής, το χρεώνουμε αποκλειστικά στην έλλειψη χιούμορ των υπευθύνων.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

sombrero of the week, ΑΕΛ, Άρης, ελληνικό ποδόσφαιρο, Λεβαδειακός, Πανθρακικός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Τάκης Λουκανίδης: Ο άνθρωπος που έκανε τα πάντα

Τις δεκαετίες του ’50 και του ’60 υπήρχαν ένα σωρό ποδοσφαιριστές που έπαιζαν σε πολλές -και διαφορετικές- θέσεις με αρκετή μάλιστα επιτυχία. Ο πλάγιος μπακ άλλαζε θέση και πήγαινε στην επίθεση ως εξτρέμ, ο στόπερ ανέβαινε στο κέντρο και ο κεντρικός χαφ γίνονταν δεύτερος (και τρίτος πολλές φορές) σέντερ φορ. Όλα αυτά μοιάζουν να έχουν […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τα ελληνικά drones

Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που να μην έχει μάθει για τα γεγονότα στον αγώνα της Σερβίας με την Αλβανία και το τηλεκατευθυνόμενο αεροπλανάκι που μπήκε στο γήπεδο με την σημαία της “Μεγάλης” Αλβανίας και προκάλεσε διπλωματικό επεισόδιο, ξύλο και διακοπή του αγώνα. Με βάση αυτή την καταπληκτική ιδέα προβοκάτσιας και τρολαρίσματος, η ομάδα του […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2 σχόλια σχετικά με το “Η πανδαισία των τελευταίων αγωνιστικών”

  1. Ο/Η Elaith λέει:

    ΕΕΕ-ΟΟΟ
    Διπλό στο ημίχρονο, άσσο τελικό

    😛

  2. Ο/Η balkou λέει:

    Ξέχασες τον Κιάσσο 🙂

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *