Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Οι Γερμανοί δεν έχουν χιούμορ

Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Γιούργκεν Κλίνσμαν κατέθεσε μήνυση εναντίον της εφημερίδας Die Tageszeitung – δηλαδή μια εκδοχή της Θεσσαλικής ‘The Match’, απλά με πιο κακόηχες λέξεις – με την οποία ζητάει 150.000 ευρώ, για το “προσβλητικό photoshop” που βλέπετε παραπάνω, που σχετίζει τον αποτυχημένο, έως τώρα, προπονητή, με τους θεούς Monty Python, με αφορμή την έντονη κριτική που δέχεται για την πορεία της Μπάγερν τον τελευταίο καιρό.

Για σιγουριά κι επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι, τα μεταφραστήρια στο ίντερνετ πολλά, οι Γερμανοί αδέκαστοι και τα οικονομικά μας σε προβληματική κατάσταση, παραμερίζουμε την ειρωνεία που είχαμε σκεφτεί να δημοσιεύσουμε, για το σημερινό γκολ που δέχτηκε η ομάδα του.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Champions League, Joga bonito, ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Ο τέλειος παίκτης

Όταν μετά από λίγα χρόνια Γιαπωνέζοι επιστήμονες προσπαθήσουν να φτιάξουν σε κάποιο εργαστήριο τον τέλειο παίκτη-ρομπότ, το πιθανότερο είναι πως θα συμβουλευτούν αυτό το βίντεο που ανέβασε εχθές ο, πασίγνωστος πλέον για τις ποδοσφαιρικές συλλογές του, χρήστης HeilRJ, ένα βίντεο που παρ’ όλο που καταπιάνεται με ένα θέμα για το οποίο υπάρχουν τόσες απόψεις όσες […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Eντουάρντ Στρελτσόφ : ο ποδοσφαιριστής που κατάφερε να γυρίσει από το κρύο

Υπήρξε ο Τζορτζ Μπεστ της Σοβιετικής Ένωσης μόνο που είχε τραγικότερη μοίρα. Όπως ο Μπεστ, δεν έπαιξε ποτέ σε τελικά Παγκοσμίου Κυπέλλου αν και υπήρξε μια πρόωρη ποδοσφαιρική ιδιοφυΐα σαν τον Πελέ –ένα παρατσούκλι του ήταν ο Ρώσος Πελέ. Αλλά, για να είμαστε ακριβείς, ο Εντουάρντ Στρελτσόφ ήταν Σοβιετικός. Γεννήθηκε το 1937, μεσουράνησε την ταραγμένη […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2 σχόλια σχετικά με το “Οι Γερμανοί δεν έχουν χιούμορ”

  1. Ο/Η balkou λέει:

    Μεγάλη εβδομάδα γιατί αμέσως στην κακία το μυαλό σου? 🙂
    Γιατί να γράψεις κάτι ειρωνικό για την Μπάγιερν για το γκολ που δέχτηκε. Δες το απ’τη φιλοσοφική πλευρά του θέματος.
    Το γκολ αυτό είναι σπουδαίο ακριβώς επειδή μπήκε κόντρα στην Μπάγιερν, στην έδρα της και μάλιστα σε προημιτελικό του τσουλου, όχι σε φιλικό τον Αύγουστο στη Σιγκαπούρη, ή κόντρα στη Γιομπρεγκά στο κύπελλο της Χενεραλιτάτ. :))
    Μπράβο στον Πεπ γι’ αυτό που έχει φτιάξει!

  2. Ο/Η duendes λέει:

    Δεν θα έγραφα κάτι κακό πάντως, αλλά φοβήθηκα να ..ρισκάρω. Εδώ τον πείραξε το ‘Life of Brian’! 🙂

    Κάτι στο στυλ “παρακαλείται ο κ. Γιούργκεν, αν βρει την μπάλα που χάθηκε, να την φέρει πίσω για να συνεχίσουμε το παιχνίδι”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *