Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Δύσκολοι καιροί για πολυμετοχικούς


Στον ΠαναΘηναϊκό τα χρόνια (οι μήνες) της αθώας πολυμετοχικότητας πέρασαν από ότι φαίνεται. Σύμφωνα με τις πάντα έγκυρες ελληνικές αθλητικές εφημερίδες στο χθεσινό Δ.Σ. αρπάχτηκαν χοντρά. Το γιατί κανείς δεν μπορεί να καταλάβει. Προφανώς όταν η χρονιά είναι αποτυχημένη κάποιος πρέπει να φταίει, κάποιος πρέπει να τα ρίξει στον άλλον. Αφού λοιπόν έγινε η δίκη της Νυρεμβέργης με τον Τεν Κάτε στο εδώλιο να εξηγεί στους μετόχους τι πήγε στραβά και γιατί οι παίκτες διαλέγουν ματς να παίξουν, είπαν να πλακωθούν μεταξύ τους.

Ο Πατέρας γενικά νιώθει ριγμένος ως πρόεδρος μια που δεν σήκωσε κανένα κατσαρολικό φέτος για να φωτογραφηθεί στο κότερο. Ο Βγενό, που λένε ότι θέλει να γίνει ο Μπερλουσκόνι της Ελλάδας αλλά προς το παρόν δεν βάφει τόσο αποτυχημένα το μαλλί, ούτε έχει σηκώσει πρωτάθλημα, μάλλον φυσάει το χρήμα και θέλει να το σπρώξει. Προφανώς έχει άλλες ιδέες για την ομάδα, ενώ δεν του αρέσουν τα υπόγεια παιχνίδια με της εφημερίδες που στηρίζουν συγκεκριμένες τάσεις μέσα στην ομάδα. Ο Τζίγγερ δεν φαίνεται διατεθειμένος να σπρώξει χρήμα για να μοιραστεί τη δόξα, αφού δεν το έκανε όταν ήταν μόνος του. Τέλος υπάρχουν και οι αδερφοί Κατσάμπα οι μπασκετικοί, που γενικά τα βάζουν με όλους και όλα και περιμένουν να βάλουν κι άλλο αστέρι στη φανέλα για να ακουστεί πιο δυνατά το (κάπως ξεχασμένο αυτή την περίοδο) “Παύλο Θεέ, πάρε την ΠΑΕ”. Μέχρι τότε μέσω της εφημερίδας τους κάνουν κριτική απ’ έξω σαν “απλοί φίλαθλοι”. Μια χαρούμενη παρέα η οποία έτσι όπως λειτουργεί την παρούσα στιγμή μόνο αντίπαλο δέος στον κύριο ΧΟ-ΧΟ-ΧΟ δεν μοιάζει.

Α, ναι. Υπάρχει και η πρώτη και original πολυμετοχική ομάδα της Ελλάδας. Μόνο που εκεί ψάχνουν να βρουν τον ρουφιάνο που έβαλε πάνω από τα μυστικά της ομάδας, τα φτηνά ενδομετοχικά ξεκαθαρίσματα λογαριασμών. Μέχρι τον τελικό όμως τα πράγματα είναι SUPER CRUCIAL και CONFIDENTIAL.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΑΕΚ, ελληνικό ποδόσφαιρο, Παναθηναϊκός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Στο μυαλό του Κλαούντιο Ρανιέρι και όχι μόνο

Είναι γνωστό ότι στο sombrero κάνουμε πρώτα απ’όλα ρεπορτάζ, αλλά αυτή τη φορά ξεπεράσαμε τους εαυτούς μας. Υπερβαίνοντας τα καθιερωμένα, αυτή τη φορά μπήκαμε στο μυαλό 8 μεγάλων προσωπικοτήτων της εγχώριας και της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής σκηνής και σας παρουσιάζουμε σε παγκόσμια αποκλειστικότητα τις (ίσως όχι και τόσο) ενδόμυχες σκέψεις τους. Ξεκινάμε λοιπόν και ιδού: Ο επιτυχημένος Κλαούντιο […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πόντος: η φανέλα και το τέλος ενός συλλόγου

Στην εποχή μας στο μυαλό του μέσου Έλληνα ο συνδυασμός των λέξεων Αμερικάνικο και Κολλέγιο φέρνει εικόνες από πλουσιόπαιδα που ζουν σε μεγάλα σπίτια στα προάστια. Κάτι τέτοιο μπορεί να ισχύει σήμερα εν μέρει, αλλά λίγοι ξέρουν ότι το Κολλέγιο Ανατόλια της Θεσσαλονίκης έχει μια μεγάλη ιστορία από πίσω του και οι ρίζες του έρχονται […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *