Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον τελικό


Η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον τελικό του κυπέλλου το Σάββατο:

Δευτέρα: Ξεκούραση. Ο Κιντής στέλνει μόλις 3 επιστολές, ο Εντίνιο μιλάει σε μόλις 45 πορτογαλικά site δηλώνοντας ότι ο Μπάγεβιτς είναι στην Κου Κλουξ Κλαν και του δένει αλυσίδες στα πόδια, ο Μαντούκα ξεκουράζεται μετά τα 3 σπριντ που έκανε στο ματς της Κυριακής. Ο κόσμος της ΑΕΚ εξαφανίζει και τα υπόλοιπα εισιτήρια που έμειναν. Σε 4 εξώφυλλα αναφέρεται ότι ο Μελισσανίδης επιστρέφει και σε άλλα 3 ότι δεν θα έρθει. Ο Μπάγεβιτς δηλώνει ότι τώρα προέχει ο τελικός και όχι αν θα μείνει στην ομάδα.

Τρίτη: Ο Τζεμπούρ ρίχνει γροθιά στον Κουτρομάνο, ο Μπάγεβιτς δεν χρεώνει σημείο και ο Αλγερινός αποχωρεί γεμάτος παράπονο από την προπόνηση. Ο Μαντούκα κάνει 1 σπριντ και ανεβάζει πίεση. Ο Μπάγεβιτς δηλώνει ότι θα μείνει αν η ομάδα κατακτήσει το κύπελλο.

Τετάρτη: Ο Νοτιάς επισκέπτεται την προπόνηση της ομάδας και μοιράζει τους μισθούς σε μαύρες σακούλες. Ο Εντίνιο αποχωρεί μιλώντας για ρατσισμό στην πληρωμή, ο Τζεμπούρ ρίχνει γροθιά στον Σκόκκο γιατί παίρνει παραπάνω χρήματα απ’ αυτόν. Ο Μπάγεβιτς δηλώνει ότι θα μείνει και του χρόνου σίγουρα. Ο Μαντούκα δεν πληρώνεται γιατί είχε λιποθυμήσει από το σπριντ που έκανε.

Πέμπτη: Μετά τους Μανωλά, Τσιάρτα, Βασιλόπουλο στο προπονητικό τιμ της ΑΕΚ έρχεται κι ο Τζίμης Πατίκας. Ο Σκόκκο δηλώνει ότι μεγάλωσε με αφίσες του Πατίκα και ότι ο λασπωτήρας του Αυστραλού αποτελούσε πάντα πηγή έμπνευσης γι’ αυτόν και την κουπ του. Ο Μπάγεβιτς δηλώνει ότι θα μιλήσει με τη διοίκηση για το αν μείνει και του χρόνου. Ο Τζεμπούρ ρίχνει κουτουλιά στον Μαντούκα πριν ο τελευταίος ξεκινήσει ένα σπριντ.

Παρασκευή: Ο Μπάγεβιτς κάνει οικογενειακό διπλό. Ο Εντίνιο στους αναπληρωματικούς παίζει με φανέλα της Εθνικής Πορτογαλίας. Ο Τζεμπούρ σε μια διεκδίκηση τα βάζει με τον Μανωλά που κάνει τον διαιτητή και αποχωρεί βρίζοντας στα γαλλικά. Ο Ν’Σιαμπαμφούμου πηγαίνει και τα μεταφράζει στον Μπάγεβιτς και κερδίζει θέση στο βασικό σχήμα. Ο Μαντούκα παθαίνει θλάση και μένει εκτός τελικού. Ο Μπάγεβιτς δηλώνει ότι πολύ δύσκολα θα μείνει με τις παρούσες συνθήκες στην ομάδα.

Σάββατο: Ο Τζεμπούρ ρίχνει κλωτσιά στον οδηγό του πούλμαν της ΑΕΚ και ο Μπάγεβιτς αποφασίζει να τον στείλει σε απολογία μετά τον τελικό. Ο Χετεμάι φοράει σκούφο και γάντια γιατί φυσάει βοριαδάκι στην Καλογρέζα. Ο Εντίνιο κλειδώνει τον Μπλάνκο στα αποδυτήρια και φοράει τη φανέλα του για να ξεκινήσει βασικός. Όταν ο διαιτητής τον καταλαβαίνει και του λέει “Μα ο Μπλάνκο είναι λευκός”, ο Εντίνιο αποχωρεί φωνάζοντας “Ρατσίστα, ρατσίστα”.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΑΕΚ, ελληνικό ποδόσφαιρο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Σούπερ Λίγκα: 2049

Έχουμε μπει για τα καλά στη νέα κινηματογραφική σεζόν, βαδίζοντας ολοταχώς για τα Όσκαρ και το El Sombrero δεν θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστο. Είδαμε πρώτοι την νέα σπουδαία φουτουριστική ελληνική ταινία “Σούπερ Λίγκα: 2049” και ο κλήρος της παρουσίασης έπεσε σε εμένα (όχι ότι με χάλασε βέβαια). Ποιος Λάνθιμος με τα “Ιερά του ελάφια” […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Περί σεβασμού και τιμής

Ένα από τα σημαντικότερα ποδοσφαιρικά (και μη) γεγονότα της περασμένης εβδομάδας ήταν ο θάνατος του Χρυσόστομου (Μάκη) Ψωμιάδη. Το θέμα αντιμετωπίστηκε με διάφορους τρόπους. Με χιούμορ, με αφιερώματα στα πεπραγμένα του αποθανόντος, με κατάρες, με RIP, με στενοχώρια από κάποιους γιατί έφυγε ένας… μάγκας (!). Μέχρι που ήρθε ένα γεγονός που γράφτηκε για πλάκα και […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

4 σχόλια σχετικά με το “Η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον τελικό”

  1. Ο/Η Termite λέει:

    Εξαιρετικό…

  2. Ο/Η Elaith λέει:

    Μην λέτε ότι δεν σας ενημερώνω. Σήμερα η Goal έχει την μυστική επιστολή Θανόπουλου.

  3. Ο/Η duendes λέει:

    Η αντίστοιχη προετοιμασία του Ολυμπιακού, είναι πολύ πιο ξενέρωτη.

    Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή: Ο Bαλβέρδε συμφωνεί να ανεώσει και για την νέα χρονιά.
    Τρίτη-Πέμπτη: Ο Βαλβέρδε σκέφτεται να φύγει.

    Μονοτονία.

  4. Ο/Η balkou λέει:

    ρε απατεώνα, γράψε και τα γκολ που’χεις περιγράψει αλλού… :)))

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *