Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Σύντομο δελτίο ειδήσεων

Έκτακτες ειδήσεις:
Ο Ολυμπιακός αποφασίζει να τιμήσει τον Γκαγκάτση για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο! Ο Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση των Χριστοδουλόπουλου και Μελίσση έναντι αρκετών εκατομμυρίων. (Ο Μελίσσης κλείνει το τηλέφωνο στον πρώτο φίλο του που του το ανακοινώνει ενημερώνοντας τον πως ποτέ δεν του άρεσαν οι χοντροκομμένες πλάκες). Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς επιστρέφει ΞΑΝΑ στην ΑΕΚ! Ο διαιτητής Ποντίκης βγαίνει δημόσια και μιλάει για στημένα παιχνίδια στην Ελλάδα.

Χαλαρώστε… Είναι πρωταπριλιά!

(Πόσο αχρείαστο είναι για την Ελλάδα να υπάρχει μια μέρα που λέμε ψέματα. Είναι σαν να ορίζουμε μια μέρα που αναπνέουμε.
Πιο ενδιαφέρον θα ήταν να υπήρχε μια μέρα που θα λέμε μόνο αλήθειες. Η οποία άμεσα λόγω ..ασυμβίβαστου θα μετατρεπόταν σε επίσημη αργία!)

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Εκτός θέματος, ελληνικό ποδόσφαιρο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Το πιο απρόβλεπτο πρωτάθλημα της Ευρώπης δεν είναι φυσικά το Ελληνικό

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε ένα ακόμα πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ με την ομαλή διεξαγωγή και της τελευταίας αγωνιστικής. Στην Ξάνθη η τοπική ομάδα πήρε την νίκη που χρειαζόταν αρκετά εύκολα, χωρίς καν να χρειαστεί αυτή τη φορά να προσευχηθεί δημόσια στα ανώτερα κλιμάκια της πίστης ο Χρήστος Πανόπουλος. Στην Βέροια η τοπική ομάδα καθυστέρησε λίγο αλλά […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

To παλάτι των ονείρων του Σοκόλ Κούστα

Ήταν 11 Δεκεμβρίου του 1990 όταν τέσσερις νεαροί απ’ το χωριό Αλίκο των Αγίων Σαράντα δέχονταν τα πυρά Αλβανών στρατιωτών στην προσπάθειά τους να περάσουν τα σύνορα. Για ένα καλύτερο αύριο. Αυτό που ήθελαν ήταν απλά να ζήσουν ελεύθεροι, μακριά από την τυραννία της δικής τους χώρας. Το τίμημα που πλήρωσαν ήταν η ίδια τους […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

1 σχόλια σχετικά με το “Σύντομο δελτίο ειδήσεων”

  1. Ο/Η Darth Soccerius λέει:

    H Βολιβια κερδισε 6-1 την Αργεντινη!
    χααα, πρωταπριλια…το πιστεψες;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *