Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Πόσες και πόσες φορές δεν έχουμε ακούσει την έκφραση “θα παρκάρουν το πούλμαν της ομάδας μπροστά από την εστία” για ομάδες που κατεβαίνουν για να παίξουν αμυντικά.

Στο παρακάτω βίντεο που κυκλοφορεί (άγνωστης προέλευσης με μια φήμη να λέει ότι πρόκειται για viral καμπάνια της Νike για την εθνική Αυστραλίας), ο προπονητής του Μπαχρέιν δοκιμάζει να προπονήσει τον τερματοφύλακά του βάζοντάς τον να προστατεύσει το μαύρο Range Rover (αν δεν κάνω λάθος στην μάρκα) που μόλις έχει πλύνει. Ο τερματοφύλακας κάνει ορισμένες απίστευτες αποκρούσεις (γεγονός που συντείνει στο ενδεχόμενο να είναι βιντέακι αθλητικής εταιρείας) αφού προσπαθεί να γλιτώσει από την οργή του κόουτς και να είναι προετοιμασμένος εν όψει του αγώνα με την Αυστραλία:

Το βιντεάκι αποτελεί συνέχεια αυτού του βίντεο στο οποίο είναι η σειρά του Ουζμπεκιστάν να προπονηθεί για να αντιμετωπίσει την Αυστραλία.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Αγγλικό πρωτάθλημα, παγκόσμιο ποδόσφαιρο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Μαθήματα ποδοσφαίρου: La Pared

Υπάρχει η άποψη ότι στο ποδόσφαιρο εκτός από τις περίτεχνες ενέργειες, το όμορφο είναι το απλό. Το απλό και γρήγορο. Εν μέρει αυτό ισχύει. Δεν είναι μόνο το γκολ, δεν είναι μόνο το εντυπωσιακό που θα κάνει τον κόσμο να σηκωθεί και να χειροκροτήσει. Κάτι απλό και γρήγορο, κάτι που αποσυντονίζει τον αντίπαλο και δίνει […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ρόμπι Φάουλερ: O θεός των φίλων της Λίβερπουλ

Το κείμενο που θα διαβάσετε παρακάτω δεν είναι ακριβώς ένα κείμενο για το ποδόσφαιρο. Μάλλον, είναι ένα κείμενο για το ποδόσφαιρο  αλλά έχει πολύ μικρή σχέση με το ποδόσφαιρο των ημερών μας. Το κείμενο που θα διαβάσετε -όσοι το διαβάσετε- δεν πρόκειται να σας κάνει σοφότερους σε ποδοσφαιρικά θέματα. Δεν είναι αυτός ο σκοπός του […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

3 σχόλια σχετικά με το “”

  1. Ο/Η ase_RE λέει:

    Είναι τόσο fake που μόνο διαφήμιση abibas θα μπορούσε να είναι…

  2. Ο/Η Elaith λέει:

    Αν κρίνουμε από το πρόσφατο παρελθόν της Nike δεν θα μου έκανε εντύπωση να είναι δική της διαφήμιση.

    Αbibas ή Αdibas;
    🙂

  3. Ο/Η Chris λέει:

    Re paidia o brandao ti douleia exei k kanei sout stn termatofylaka tou Baxrein?? :)))

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *