Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Είδε Μέσσι ο Βαζέχα


Διαβάζω στον τύπο φίλοι μου πως ο Βαζέχα βρέθηκε λέει στο Βερολίνο και παρακολούθησε την αναμέτρηση της Χέρτα με την Μπόχουμ, έχοντας τα μάτια του στραμένα επάνω στον Αντρέϊ Βορονίν.
Λογικό μου ακούγεται. Αν δεν πας να δεις από κοντά έναν άγνωστο παίκτη σαν τον Βορονίν, πώς θα κάνεις μετά πρόταση; Κι αν είναι παλτό; Κι αν δεν ταιριάζει με την φιλοσοφία Τεν Κάτε; Κι αν δεν μπορεί να συνεννοηθεί με τον Βύντρα και τον Βαγγελάκη; Αρκετά πλήρωσε τον Ροντρίγκο Σούζα πέρυσι ο Αντωνίου και τώρα φυλάγεται ο άνθρωπος μην πάθει καμιά καινούργια νίλα.
Φήμες πως ο Βαζέχα θα βρίσκεται αύριο στο Μεστάγια για να παρακολουθήσει από κοντά τον τελικό του Copa del Rey και να διαπιστώσει σε τι κατάσταση βρίσκεται…αυτός ο Μέσσι, κρίνονται ως ανακριβείς.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης, Παναθηναϊκός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Υπερεκτιμημένος ή αδικημένος: η καριέρα του Μιχάλη Κωνσταντίνου

Τη στιγμή που γεννιέται η ιστορία δεν είναι τίποτα περισσότερο από ακατέργαστη ύλη. Για να πάρει σχήμα και να μπορέσουμε όλοι εμείς να περπατήσουμε δίπλα της θα πρέπει πολύ απλά να εμφανιστεί κάποιος -ή κάτι- που θα την αλλάξει. Κάπως έτσι ξεκίνησε η ιστορία μας ένα βράδυ του 2001, μήνα Μάιο, σε κάποιο τραπέζι ενός […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αλλού τα κακαρίσματα κι αλλού γεννούν οι κότες

Η Μπόκα αντιμετώπιζε χθες την Μπαρσελόνα (του Εκουαδόρ) στα πλαίσια της φάσης των γκρουπ στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Η αρκετά μέτρια ομάδα του Μπιάνκι κέρδιζε με το ισχνό 1-0 και στο 84′ οι φιλοξενούμενοι βγήκαν σε μια ταχύτατη αντεπίθεση. Ο Καρούσο της Μπόκα κάνει το τάκλιν, δεν βρίσκει μπάλα κι ο Βραζιλιάνος διαιτητής Ριμπέιρο δείχνει προς […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *