Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Η νόσος των χοίρων και το ποδόσφαιρο

Τα γουρούνια έχουν ..συνάχι, η αρρώστια περνάει στους ανθρώπους, ο κόσμος πανικοβάλλεται, η καθημερινότητα γίνεται ξαφνικά πιο επικίνδυνη και τα γήπεδα αδειάζουν! Μπορεί στην Ελλάδα να μην έχουμε νιώσει ακόμα οποιουδήποτε είδους σοβαρή απειλή από την νόσο των χοίρων, αλλά στο Μεξικό, τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά.

Στην φωτογραφία διακρίνουμε τον έναν εκ των ..δυο θεατών του αγώνα Σίβας-Πούμας που έγινε στην Πόλη του Μεξικού, που αψήφησαν τις εντολές της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας για διεξαγωγή όλων των αγώνων κεκλεισμένων των θυρών, και βρέθηκαν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Η φωτογραφία της εβδομάδας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

O έρωτας πίσω απο το τζάμι

“Ένας άνθρωπος που έχει ολότελα εξαφανιστεί και, ξάφνου, είναι εδώ, μπροστά σας, πίσω από ένα τζάμι, γίνεται μια κυριαρχική φιγούρα (τουλάχιστον αν δεν σας προκαλεί ανία). Για τριάντα δευτερόλεπτα μου προκάλεσε τεράστια ευχαρίστηση και μάλιστα, από ορισμένες πλευρές, μια ευχαρίστηση υπερβολική, παράλογη, και εξαιτίας αυτών των τριάντα δευτερολέπτων της έδειξα πολύ μεγαλύτερη φιλία απ’ ό,τι θα […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

4 σχόλια σχετικά με το “Η νόσος των χοίρων και το ποδόσφαιρο”

  1. Ο/Η nick_shortjohn λέει:

    Κι αν έχει ένας απ’ τους παίκτες τη νόσο…;;;

  2. Ο/Η Termite λέει:

    O άλλος που είναι;

  3. Ο/Η duendes λέει:

    Αυτό με τους παίκτες είναι μια καλή απορία, αλλά λογικά θα περνούν συνέχεια από εξετάσεις από τις ομάδες και ειδικά πριν τα παιχνίδια. Ήδη είχαμε περιστατικό πάντως που ένας παίκτης απείλησε αντίπαλο ότι έχει τον ιο και θα φτερνιστεί πάνω του!

    @Termite, ο άλλος λογικά βρίσκεται στο πέταλο, για να ..”κάνουν κερκίδα”. 🙂
    Και οι δυο πάντως απ’οτι διάβασα ήταν οπαδοί της Πούμας.

  4. Ο/Η Elaith λέει:

    Τους πήραμε την έδρα για πλάκα

    ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΟΥΝΑΜ ΠΟΥΜΑΣ ομάδα του Σκόκκο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *