Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Οι παραδόσεις είναι για να σπάνε


To Σάββατο εκτός από από μία ιστορική νίκη η Μπαρσελόνα κατά πάσα πιθανότητα πέτυχε να σπάσει και μια περίεργη παράδοση που δημιουργήθηκε τα τελευταία χρόνια. Η σύμπτωση αυτή έχει να κάνει με τους πρωταθλητές Ισπανίας και Αγγλίας μετά το 2001 που φαίνεται να πηγαίνουν σε… ζευγάρια:

2001 – Ρεάλ Μαδρίτης, Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ
2002 – Βαλένθια, Άρσεναλ
2003 – Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
2004 – Βαλένθια, Άρσεναλ
2005 – Μπαρσελόνα, Τσέλσι
2006 – Μπαρσελόνα, Τσέλσι
2007 – Ρεάλ Μαδρίτης, Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ
2008 – Ρεάλ Μαδρίτης, Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ

Έτσι, αν η Τσέλσι δεν κάνει το θαύμα ή η Ρεάλ δεν αναστηθεί με ταυτόχρονη αυτοκτονία των Καταλανών τα ζευγάρια αυτά θα σπάσουν για πρώτη φορά.

ΥΓ Οι κακές γλώσσες λένε ότι η Λίβερπουλ είναι ντουέτο με την Ουέλβα, αλλά ας μην προτρέχουμε ακόμα μια που η διαφορά είναι μόλις 3 βαθμοί (έστω και με ματς παραπάνω).

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Αγγλικό πρωτάθλημα, Ισπανικό πρωτάθλημα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Κι όταν θα πεθάνω, θέλω τις στάχτες μου στο γήπεδο επάνω

Μπορεί ο Μπιλ Σάνκλι να έχει συνδυάσει το όνομά του με την Λίβερπουλ, η προπονητική του καριέρα είχε όμως κι άλλες ομάδες στο βιογραφικό του. Μία από αυτές ήταν η Χάντερσφιλντ Τάουν στην οποία βρέθηκε για τρία χρόνια πριν πάει στο Άνφιλντ. Τα “τεριέ” βρίσκονται φέτος στην Τσάμπιονσιπ και πριν μερικούς μήνες ανακοίνωσαν με κάθε […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μάλκολμ Άλισον: ο πλεϊμπόι που άλλαξε τη μοίρα της Μάντσεστερ Σίτι

Ο Ζοσέ Μουρίνιο λέει ότι ήταν ένας από τους προπονητές που τον επηρέασαν περισσότερο. Όμως, όσο κι αν προσπαθεί ο Πορτογάλος –και προσπαθεί πολύ– δεν θα γίνει ποτέ τόσο σταρ. Ο Μάλκολμ Άλισον έγινε ο Μάλκολμ Άλισον όταν κατάλαβε πως η ζωή είναι πολύ μικρή. Πριν από αυτό, πριν δηλαδή αρρωστήσει στα 30 από φυματίωση […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *