Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Ο Αντρέι κι οι γυναίκες οδηγοί


Το έχουμε ξαναπεί. Αυτός ο τύπος μας αρέσει. Είναι καλός ποδοσφαιριστής, είναι και τρομερή μπαλαδοξωτικόφατσα. Ο Αντρέι Αρσάβιν έδωσε συνέντευξη στην Daily Mail και μεταφέρουμε τις καλύτερες ατάκες του:

“Το γεγονός ότι με ήθελε ο Βενγκέρ ήταν σημαντικός παράγοντας. Όταν τον είδα πρώτη φορά φοβήθηκα, σαν να ήταν από άλλον πλανήτη. Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν θα φανταζόμουν ότι θα του μιλούσα, ούτε φυσικά ότι θα έπαιζα σε ομάδα του. Δεν πίστευα ποτέ ότι ήμουν αρκετά καλός, αλλά θα δούμε…”

“Είχα μια πρόταση από την Μπαρτσελόνα, αλλά η Ζενίτ δεν ήταν ικανοποιημένη. Προσπαθώ να μην σκέφτομαι τι θα είχε συμβεί και τουλάχιστον στην Άρσεναλ παίζω. Στην Μπαρσελόνα θα καθόμουν στον πάγκο σαν τον Χλεμπ. Ποιον θα μπορούσα να αντικαταστήσω; Τον Ανρί; Είναι πολύ καλός και πιστεύω ότι κι ο Μέσσι θα είναι ο καλύτερος παίκτης της χρονιάς. Αν ψήφιζα θα ψήφιζα αυτόν.”

“Θέλω να κερδίσει η Μπαρσελόνα τον τελικό. Η Γιουνάιτεντ είναι πολύ σταθερή ομάδα, αλλά παίζουν σαν μηχανές. Στην Μπαρσελόνα είναι ονειροπόλοι, είναι πιο δημιουργικοί. Μου αρέσει το ποδόσφαιρό τους περισσότερο.”

“Η Τσέλσι μπορεί να σκοτώσει οποιαδήποτε ομάδα. Αν τους παρακολουθήσεις μπορούν να σκοτώσουν τον αντίπαλο όχι επειδή μάχονται αλλά επειδή παίζει έτσι το κέντρο τους. Λάμπαρντ, Μίκελ, Εσιέν, Μπάλακ θα σε καταστρέψουν με τη δύναμή τους. Έχουν καλή ομάδα, αλλά είναι ποδόσφαιρο χωρίς συναίσθημα. Ένα γκολ και μετά βαρεμάρα. Μου αρέσουν οι ομάδες που παίζουν ανοιχτά. Μου αρέσει το στυλ”

Κι εκεί που τα ποδοσφαιρικά τέλειωσαν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε για μια δήλωσή του που είχε κάνει όταν στη Ρωσία σύμφωνα με την οποία: “Αν ήταν στη δύναμή μου θα απαγόρευα στις γυναίκες να οδηγούν και θα τους αφαιρούσα τα διπλώματά τους. Θα το έκανα χωρίς δεύτερη σκέψη”. Ο ρεπόρτερ προφανώς ήθελε να πετύχει από τον Αρσάβιν μια δήλωση με την οποία θα το έπαιρνε πίσω. Το αγαπήμενό μας ξωτικό όμως δεν μάσησε:

“Δεν θα έκανα ποτέ μαθήματα οδήγησης σε γυναίκες. Πρέπει να φτιάξουμε νέους δρόμους γι’ αυτές. Γιατί; Γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι να περιμένεις από μία γυναίκα στο δρόμο. Αν δεις ένα αυτοκίνητο να συμπεριφέρεται παράξενα και να κάνει παράξενα πράγματα, πριν δεις τον οδηγό ξέρεις ότι είναι γυναίκα. Είναι πάντα γυναίκα.”

Πόσα ξέρεις Αντρέι…

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Αγγλικό πρωτάθλημα, Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Βλέποντας μπάλα στο Άμστερνταμ

Λένε ότι οι οπαδοί της Φέγενορντ πηγαίνουν στο γήπεδο για να δουν την Φέγενορντ να παίζει, ενώ οι οπαδοί του Άγιαξ για να δουν τον Άγιαξ να κερδίζει. Έχοντας αυτό στο μυαλό, δεν ήξερα τι να περιμένω από την επίσκεψή μου στο Άμστερνταμ Αρένα πριν λίγες βδομάδες, μια που το προηγούμενο βράδυ η PSV είχε […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ας μιλήσουμε για αγάπη

Η Τσιταντέλα είναι μια μικρή πόλη στα βόρεια της Ιταλίας. To Μπάρι είναι μια μεγάλη πόλη στα νότια της Ιταλίας. Η μεταξύ τους απόσταση ξεπερνάει τα 700 χιλιόμετρα. Τη Δευτέρα το απόγευμα η Μπάρι υποδεχόταν την Τσιταντέλα, στα πλαίσια της 40ης αγωνιστικής της δεύτερης κατηγορίας της Ιταλίας. Οι γηπεδούχοι έψαχναν τη νίκη που θα τους […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

3 σχόλια σχετικά με το “Ο Αντρέι κι οι γυναίκες οδηγοί”

  1. Ο/Η Xristos λέει:

    Από σήμερα προσκυνώ και αγαπώ αρσάβιν. Παρά τις κηδείες που μου χει κάνει.

  2. Ο/Η charlie λέει:

    Στηρίζουμε την τεράστια γραφική μορφή που λέγεται Α.Α.

    Αν αυτός ο τύπος ερχόταν (κάποια στιγμή, κάποτε…) στην Ελλάδα θα αύξαναν τις σελίδες οι αθλ. εφημερίδες για να καλύπτουν τέτοιες επικές δηλώσεις…

  3. Ο/Η duendes λέει:

    Τι να λέμε τώρα..

    Ο άνθρωπος ξέρει μπάλα και ξέρει και να βλέπει μπάλα. Εύστοχο ΚΑΘΕ σχόλιο του!

    Μάθε στους αντιπαθητικούς Νησιώτες τι εστί ωραίο ποδόσφαιρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *