Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Φουλ του Χ

Για όσους παίζουν στοίχημα και κυνηγάνε τις ισοπαλίες η Κλαουζούρα αυτή την εβδομάδα ήταν γεμάτη από Χ. 8 από τα 10 παιχνίδια της αγωνιστικής ήρθαν ισόπαλα γεγονός που άλλαξε ελάχιστα την εικόνα της βαθμολογίας.

Η πρωτοπόρος Βέλεζ βρέθηκε 2-0 πίσω στο σκορ από την ανανεωμένη Ράσινγκ του γραφικότατου προπονητή Καρούσο (μεγάλη μορφή, αξίζει αφιερώματος στο μέλλον) αλλά το γύρισε σε 2-2.

Η 2η Λανούς έπαιζε με τη Ρίβερ στο Μονουμεντάλ. Οι οπαδοί της Ρίβερ είχαν υψώσει πανό με πιο χαρακτηριστικά αυτά που έγραφαν “Η χειρότερη άμυνα στην ιστορία μας”, “Από 5 τερματοφυλάκες βγάζουμε 1” και “Η χειρότερη ομάδα στην ιστορία μας”. Η Ρίβερ άνοιξε το σκορ, αλλά ο συνήθης ύποπτης Χοσέ Σαντ έδωσε στην Λανούς την ισοπαλία.

3η πέρασε η Κολόν που ήταν μια από τις δυο ομάδα που κέρδισαν αυτή την αγωνιστική και έτσι είναι στους 3 βαθμούς από την κορυφή. Aντίθετα, ισόπαλες ήρθαν και οι Σαν Λορένσο και Μπόκα στο κλάσικο του Μπουένος Άιρες με 1-1.

Ένα άλλο ντέρμπυ όμως γινόταν μακρυά από το Μπουένος Άιρες. Ένα από τα πιο δυνατά παιχνίδια στην Αργεντινή, το σούπερ ματς του Ροζάριο. Η Ροζάριο Σεντράλ του δικού μας Έκι (που ήταν τιμωρημένος) αντιμετώπιζε τh Νιούελς Ολντ Μπόιζ. Οι… “κανάγιες” έπαιζαν με τους “λεπρούς”. Στο παιχνίδι αυτό μπήκε και το ωραιότερο γκολ της αγωνιστικής από τους φιλοξενούμενος, γκολ όμως που δεν ήταν αρκετό αφού η Ροζάριο ισοφάρισε. Τα δυο γκολ αλλά και οι εντυπωσιακές είσοδοι των δυο ομάδων στο γήπεδο στο παρακάτω βίντεο:

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

βιντεοθεραπεία, ποδόσφαιρο Λατινικής Αμερικής

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Το αντίο ενός σπουδαίου παίκτη-οπαδού

Το Μονουμεντάλ είναι γεμάτο. Οι οπαδοί της Ρίβερ έχουν εξαφανίσει τα εισιτήρια από τις πρώτες μέρες που ανακοινώθηκε ότι η ομάδα θα τιμήσει τον Φερνάντο Καβενάγκι με μια ειδική γιορτή μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Ο εκφωνητής του γηπέδου ανακοινώνει την είσοδο του μεγάλου πρωταγωνιστή. Ο Καβενάγκι μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο συνοδευόμενος από τα παιδιά […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Βιομηχανία παραγωγής ταλέντων

9 στους 10 που θα δουν τη φωτογραφία θα πουν “κοίτα τον Νεϊμάρ γκόμενα που έχει”. Θα έχουν κάνει λάθος. Ο τυπάκος της φωτό είναι ο Νέιλτον (που κάποια στιγμή είχαμε ξανασχοληθεί μαζί του, αλλά δεν θυμάμαι πότε) και θεωρείται ο νέος Νεϊμάρ. Όπως όλοι βλέπουμε τουλάχιστον εμφανισιακά είναι φτυστός στην καγκουριά και την σωματική […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *